prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG,
ďakujem, a mám ho len preplachovať v ústach alebo aj prehltnúť? Keď nechcem schudnúť a baktérie mám vo výtere len na jazyku nie v hrdle atď?
ČO povieš na NutriBiotic The Original GSE Liquid Concentrate, 4 fl oz (118 ml)?
je to to isté, ako tu radíš ale 4x lacnejšie, rovnaký výrobca.
A koloidné striebro alebo NAC by mi na tie baktérie nepomohlo? či z toho sa chudne?
Menna, len ten citricidal je ten pravy ucinny, co spomina ze obsahuje quaternialne zluceniny.
Ine maju len maly zlomok ucinnosti a neodporucam ich kupit.
Nuz ja by som k tomu pridal aj citricidal, profesional, najdes ho napr v Hoogle ,ten sa o tie mikroby v ustach postara. Viac na to , ako je citricidal ucinny na rozne mikroby najdes cez Google.sk uvedenim rng citricidal. Po vyniceni ich nahradia ustne propbiotika
Zdar RNG chcem sa spýtat je nejaký citricidal aj na swansone ktorí sa oplatý kupit po kvalitnej stranke? lebo ten z hoogle mi pride drahy na to že to ma len 30 ml bolo by dobre kupit nejaku väšiu zasobu zo swansona z rovnakým učinkom je tam niečo take?
Reumu nazyvaju autoimunne z nedostatku vedomosti, co ju sposobuje. Najviac su podozrievane vnutrobunecne parazity ako mykoplazmy, pripadne dnes coraz castejsia borelioza chlamidie pneumoniae a L-formy, co maju tak isto vnutrobunecnu paraziticku fazu, a samozrejme sa k tomu iste pridavaju aj nase vlastne virusy, co vyuziju kazdu prilezitost oslabenia na utok .
Takze moze to byt kombinacia roznycy pricin s pridavkom zamoreni, co tak isto vyvolavaju zapaly.
Kedze lekari hladaju jedinu pricinu reum, a pricin je viac, cest vzacnym vynimkam,lekareom vyskumnikom, tak su samozrejme neuspesni.
Propylene glykol je velmi malicko toxicky, ale rozhodne nie zivina, skor zamorenie. pozri na
www.sciencelab.com
Ja sa mu podla moznosti vyhybam, ako aj inym nejedlym zlozkam v kozmetike, preto si vyrabam kremy sam len z potravin a potravinovych doplnkov.
ahoj RNG,
mám na teba jeden dotaz.
mal som podozrenie na premnoženú kandidu hlavne kvôli únave, jedení 3-4 čokolád denne a 2-3 kúskov torty v cukrárni počas 20 rokov obdobia(prakticky od detstva) . Nemým cukrovku ani nič.
Tak som išiel na vyšetrenia, mesiac som čakal na výsledky krvi, candidu premnoženú nemám, preventívne som však chodil na biorezonančné terapie, údajne premnožená bola ale už nie je a dal som detox(probiotiká 50-120bil dva mesiace, pokračujem ďalej ale plánujem prechod na 6bil/den), spirulina,chlorella,oreganovy olej,kokosovy olej, zmena stravy, minimalizácia cukrov aj kvasiniek, orálne probiotiká.
Pomohlo to, ale každý týždeň som zhodil 2kg a dostal sa takmer na podváhu(+fakt strašne schudol). Postavu som mal tak akurát, optimálnu, pred liečbou. Vysadil som veci, z ktorých som mal pocit že najviac chudnem(oleje,chlorelu) a začal znova prijímať malé množstvo cukrov(1x týždenne dezert..čokoláda).
TO na úvod. Na jazyku som však stále mal problém s glositídou(povlak, lekár to označil ako glositida) tak som trval na kultivácii(výter) z jazyka,hrdla,nosa..
všetko až na jazyk ok. Na jazyku našli:
haemophilus parainfluenzae
Streptococcus agalactiae
Staphylococcus aureus
a predpísali mi ATB. Neužívam ich+ mi predpísali Imunor(užívam).
Nejaká rada, čo by som mohol ako alternatívu k ATB použiť na odstránenie týchto baktérii? Momentálne mám probiotiká+orálne probiotiká(Natures plus a HyperBiotic a NOW!) a začal som zase brať oregánový olej.
Našiel som veľa vecí, čo by mali pomôcť, ale problém je, že potrebujem také, z ktorých nezhodím zase 15kg !!!!!!!! Skôr potrebujem 5kg pribrať a nie zhodiť..
ĎAkujem !
Ahoj Rng,prosim ta ako je to s Propylen Glykol v kozmetike, je nebezpecny alebo az tak nie,pretoze je vsade,ci sa mu treba vyhnut.
A este ma zaujima ked niekto dostane reumu,to je autoiminitne ochorenie, nevie sa co to sposobuje=vyvolava? Dakujem za odpoved
Redka, kalinat(KHCO3) ti neutralizuje zaludocnuy kyselinu, takze ho odporucam brat skoro rano na prazdny zaludok a poskat aspion 2 hodiny s jedenim, kym ti zaludok vytvori dost kyselin na travenie. "magneziovy olej" si mozes rozriedit a potom menej stipe a lepi sa.
Ale su aj ine zdroje magnezia, nie len chlorid. Chelaty su velmi ucinne v tele.
Transdermalne miestne dorucenie ale ma svoje vyhody, najma to, ze sa magnezium vie dostat vo vyssich mnozstvach tam, kam sa ustne brane nedostane dostatocne.
Mastie, neviem co predava fin club, asle povodny recept na oresakovu tinkturu je 1 diel alkoholu na 1 diel zelenej supky z oresaka.
Geranium robertianum je jedno z vyse 200 druhov geranii, nasiel som o nom viacej zmieniek medzi bylinami
www.teapedia.net
Je to tu v USA bezna burina, tiez nazyvana stinky bob, ale nepoznam nikoho, co by z bnej predaval caj alebo dokonca tinkturu. Asi je na to nejaky dovod, inac by to aml kazdy vyrobca, kedze je to lacny domaci material.