Otázky na RNG

RNG

Menna, zapal zaludka znamena malo kyselin a urik na telo. To sa moze premiettnut do stovieknych zdravotnych problemov, vcitane inyc zapalov v tele, slabej imunity, zlej regeneracie atd. Tj to treba adresovat v prvom rade, lebo to co nedostanes pri dobrom traveni z jedla sa neda vydoplnkovat uplne.
Ako som povedal, lekari nevedia co sposobuje reumu, ale vyskumnici tvrdia, ze je to kombinacia mykopaZiem, a roznych maskovanych infekcii, ako borelioza, chlamidie, L-formy a samozrejme sa pri tom zvezu aj rozne virusy.

RNG

Perla, nemam ani sajnu. Napriek tomu, ze patent uz davno uplynul, Bio Chem Research si prisne strazi svoju technologiu, Viem len, ze je to extrmne bezpecny prostriedok v davkach, ako sa pouziva.

redka

pf a odber ti robila tvoja lekarka alebo priamo v labaku? lebo ja ked som si chcela dat robit testy ako samoplatca tak ma poslali k mojej doktorke nech mi da papier kde vypisem co chcem ( a zrejme aj ona musi urobit odber) a oni mi spravia testy... v akom labaku si bol?

PF2014

Tak dneska som si bol dať ´´skontrolovať´´obličky, v labáku som si dal vyšetriť ako samoplatca krv na kreatinín a kyselinu močovú.

Výsledky: Kreatinín 73.60 norma 54-100
Kyselina močová 233.27 norma 150-420

Takže obličky by mali byť v poriadku, podľa testov, stálo ma to len 2.20 eura, tieto dve hodnoty, za odber som neplatil.

menma

rng tak ako zistit čo mi to spôsobuje a na reumu je niečo dobre??

ja si doplnam vapnik,horčik,zinok na kosti ale absolutne akoby som to ani nebral.. vždy ma začnú boliet klby ked dlhšie chodím a hlavne na schodoch.. na nohach kolena.. musim až krivať podla priznakov maju ludia opuchy,horuce klby a ja nemam nič tak čo to je?

existuje nejaka rýchla pomoc alebo nejaky test na tie klby či to je z týc virusov? napriklad že si citricidalom potriem koleno alebo niečo take? lebo aj ked uživam doplnky na tieto veci necitim žiadne zlepšenie nič..

zo zapalu žaludka taketo veci môžu byt?

perla1

Ok Rng a kedze je Citricidal chemicky upravovany na quaternalne zluceniny,to je do toho pridana nekaja chemikalia,alebo co to podla teba robia ked to chemicky upravuju. Dik

RNG

Menna, skusky na mykoplazmy boreliozu chlamidioe pneumoniae a L-formy su velmi nepresne, privela falosnych pozitiv a najma negativ. Na virusy, co nosime v tele vsetci sa skusky ani nerobia a predsa mozu skryte skodit.

RNG

Josephine, mas viacero problemov , nie len oblicky, ktore ti donicili zrejme rozne lieky. Pozri na rng.nazory.eu na rozne teme podla problemov co mas.Oblicky su casto poskodene aj roznymi nakazami, a na to je tiez plno doplnkov. Nie som si isty, ze tie nakazy tam este stale nemas.
Na regeneraciu pomahaju rozne adaptogeny, radim ti adresovat aj virusy na zvysenie viralnej imunity a soamzrejme brat tie najbeznwejsie doplnky ako jod, selen zinok, vitaminy C E D-3 K-2 mikrovlaskniny a probiotika.

menma

rng dik za radu, no borelioyu a mykoplazmy som mal 2x robene a 2x nič može to byt aj z helicobaktera? alebo b. hominis?