Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

redka

pardon som to nejak preskocila... no som zvedava co poradi rng... uz mu tu nebudem temu zapisovat :) drzim ti palecky nech sa vyhnes tej dialyze, nech najdes nieco co ti pomoze... k lekarom a ich nevoli co sa tyka alternativy sa radsje nevyjadrujem... ide o tvoj zivot, tak hladaj vsetky mozne formy pomoci... ja by som mozno este skusila aj nejakeho lekara, ktory ovlada tradicnu cinsku medicinu... mozno aj akupunkturu... tiez nemam skusenost, ale cim viac o tom citam, tym viac som nalomena skusit aj take nieco... a to neriesim taky vazny problem ako ty...

josephine12

maso jem tiez asi ako ty, tak 3-4 krat za tyzden, ked tak len kuracie,morcacie, ryby, ta cinska huba by mozno bola dobra, ja som aj chlorelu skusala asi 3 mesiace a zabrala ,len lekar nechce o takychto alternativach pocut:-) tak,hladam sama

josephine12

preto som skusila sem napisat, ci by ste poradili a precitam, musim to aj sebe prisposobit,lebo niektore lieky mam zase zakazane -paralen, acylpirin, antibiotika,aj obycajna chripka ma bez nicoho polozi na tri tyzdne,budem rada ak sa ozve RNG, uz dlhsie citam jeho prispevky

redka

a co maso? skus ho tiez obmedzit... ja som ho jedla kazdy den aj viackrat ako fanusik paleo stravovania... teraz som ho obmedzila na 2-3 x tyzdenne a uz citim zlepsenie... bolievali ma ruky... lamali... bolesti v krizoch - som si ista, ze to sa ozyvala oblicka... odkedy som obmedzila maso tak su tieto bolesti menej caste... este skocim na vysetrenia, ked budem mat volnejsie v praci, nech sa mi na to pozru aj cez sono a krvne testy...

redka

to odkyslenie by skustocne mohlo pomoct... nemam odskusane ale RNG tu radil kalinat... pol lyzicky do pohara vody a este zapit dalsou vodou rano nalacno dve hodiny pred prvym jedlom... existuju aj odkyslujuce zmesi, ale skor tam asi platis za znacku ako za obsah...

inac ja som kalinat kupila v PG chem 1 kg za 10 eur...

josephine12

prave,to zakyslenie organizmu som asi pred rokom narazila,tak som vylucila mlieko, kavu, niektore druhy zeleniny ale bolest sa zvysuje

josephine12

ja som skusala asi pred dvoma rokmi ked bolo dost zle aj s cervenymi krvinkami stavy z mrkvi,repy,zeleru,pila som ich denne ,niekedy som striedala s spenatom ,trocha to pomohlo ,ale po pol roku som uz na pohar z ktoreho som to pila nemohla ani pozriet , skusim to co di poradila, dakujem:-) ,je to zdedena zalezitost a maminka je uz dva roky na dialyze a ked vidim ako ju to nici, chcem sa tomu akokolvek vyhnut,alebo apon oddialit,dakujem

Jozefe

No kyselina močová a bolesti sú jednoznačný náznak toho že dotyčný to preháňa s konzumáciou prekysľujúcich potravín..tá kyselina močová sa potom takto prejaví