prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Prosim o radu ,na ultrazvuku mi nasli malu cystu na slezine asi 3cm je mozne ju nejako rospustit dakujem
wikush, detox patches v skutku detoxifikuju velmi malo. Osobne by som radsej detoxifikoval vodou, crevnymi absorbentmi, enzymami a chelaciou.
Ale nemozno povedat, ze su uplne neucinne.
ala, olej zo zralocej pecene je najviac zamoreny a ma najmenej EPA a DHA.
marinko, neviem. Zatial sa poskodene miesto vrta alebo material sa odpali laserom a diera sa musi zapchat, lebo s poskodenou sklovinou sa zub rychlo kazi.
Ale pocul som uz aj o materialoch, ktore sa udajne nanesu rovno na kaz bez vrtania alebo vypalovania az na to, ze to bezni zubari nerobia.
rng, co hovoris na Detox Foot Patches?
How does it work? Nova Detox pads work just like osmosis pressure in plants. Tree roots transport water to other branches by utilising its semi-permeable membrane. The heat from the patch causes our foot to sweat and the sweat is then absorbed by the Detox pad.
.. takychto patchov je na trhu viacej, moze to naozaj pomoct zbavit sa toxinov?
Ahoj RNG!
Neviem sa rozhodnúť aký rybací olej objednať. Našla som olej zo žraločej pečene. Je OK? Dik. A
vdaka RNG... este sa chcem opytat ktora metoda je podla teba najvhodnejsia na osetrenie zubneho kazu:
klasicka vrtacka, laser alebo ozon???
vdaka.
Zjedz trochu kukurice a uvidis ako rychlo ti to prejde cez traviace ustrojenstvo. Menej nez 8 hodin je prirychlo, viac nez 24 hodin je pripomaly a mozes mat kvoli tomu poskodenu crevnu floru.
no travenie mam v poriadku tak ja uz naozaj neviem :( asi to bude tou stitnou sak aj tam su hormony
Zle travenie a prilis dlhy priechod jedla traviacim systemom moze vyvolat premnozenie bakterii v crevach a tym privela toxinov v tele. Samozrejme zle travenie zaroven vytvori aj nedostatky roznych materialov v tele, mozno aj tych ktore su potrebne na rast vlasov.
Dopstatok vody, enzymi, kyseliny, vlakniny a probiotika spravidla pomozu tu situaciu vyriesit.
Inac to moze byt aj cisto hormonalne a bolesti hlavy z hormonmi sposobujucimi rozne problemy v tele.