prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG prosim prislo mi koloidne striebro z Lucenca ale nepridali mi sposob davkovania a na co vsetko sa pouziva a v akom mnozstve.
Prosim mozete mi poslat kompletny navod?
Prosim a hlavne do oci, kolko krat si mozem streknut do oka --- na CHALASEON
Vopred VAm DAKUJEM
Na rozpustenie nefunkcnych utvarov a zhlukov telo pouziva samo enzymi.
Takze extra enzymi dodane do tela v jedle alebo ako doplnok pomozu telu odstranit tieto. Tiez extra doplnok jodu pomoze telu vytvorit viac vlastnych enzymov.
Tema uz bezala mnohokrat pri roznych tychto utvaroch(cysty, hrcky, myomy, polypy, tumory, hyperplazie, zapaly so zamorenia...
Prosim o radu ,na ultrazvuku mi nasli malu cystu na slezine asi 3cm je mozne ju nejako rospustit dakujem
wikush, detox patches v skutku detoxifikuju velmi malo. Osobne by som radsej detoxifikoval vodou, crevnymi absorbentmi, enzymami a chelaciou.
Ale nemozno povedat, ze su uplne neucinne.
ala, olej zo zralocej pecene je najviac zamoreny a ma najmenej EPA a DHA.
marinko, neviem. Zatial sa poskodene miesto vrta alebo material sa odpali laserom a diera sa musi zapchat, lebo s poskodenou sklovinou sa zub rychlo kazi.
Ale pocul som uz aj o materialoch, ktore sa udajne nanesu rovno na kaz bez vrtania alebo vypalovania az na to, ze to bezni zubari nerobia.
rng, co hovoris na Detox Foot Patches?
How does it work? Nova Detox pads work just like osmosis pressure in plants. Tree roots transport water to other branches by utilising its semi-permeable membrane. The heat from the patch causes our foot to sweat and the sweat is then absorbed by the Detox pad.
.. takychto patchov je na trhu viacej, moze to naozaj pomoct zbavit sa toxinov?
Ahoj RNG!
Neviem sa rozhodnúť aký rybací olej objednať. Našla som olej zo žraločej pečene. Je OK? Dik. A
vdaka RNG... este sa chcem opytat ktora metoda je podla teba najvhodnejsia na osetrenie zubneho kazu:
klasicka vrtacka, laser alebo ozon???
vdaka.
Zjedz trochu kukurice a uvidis ako rychlo ti to prejde cez traviace ustrojenstvo. Menej nez 8 hodin je prirychlo, viac nez 24 hodin je pripomaly a mozes mat kvoli tomu poskodenu crevnu floru.