Otázky na RNG

kaciatko7

Ahoj RNG, mam na teba otazocku. pod ocami sa mi vyhodili tukove vyrazky, mam ich uz dlhsie, cca 1 rok, v poslednej dobe som si vsimla, ze ich je stale viac a viac. na nete som vycitala, ze podla cinskej mediciny by to mali byt cysty na oblickach. zaujimal by ma tvoj nazor na to. Zatial uzivam velke davky praskoveho vit C, wormwood, vit B, enzymy, pijem na oblicky zihl. caj, snazim sa stravovat vegetariansky. co by som mala este pridat? vdaka

RNG

Ta kovova strunka aj mna znepokojovala. Aby som si overil, nakolko nici tu koloidnu striebornu vodu, nastriekal som zi spray flasticky do nadobky dost na meranie koncentracie a nenasiel som velky ubytok. Takze je alebo ta strunka izolovana(nastriekany povrch proti korozii nejakym lakom) alebo sa jej malicky povrch stacil pokryt redukovanym striebrom a takto pokryty uz dalej nerozklada koloidne striebro.
Proste vysledok bol, ze to velmi nezkazilo ucinnost rozprasovaneho koloidneho striebra, nastastie.
Inac napochytro som to skusil aj chutou, ta typicka chut kovoveho striebra tam zostala aj po striekani z tej spray flasticky, tj aj jeho ucinnost tam zostala do znacnej miery.

RNG

1ada1
Do oci sa dava 1-2 kvapky niekolkokrat denne, podla potreby. Tak isto do nosa.
Na vnutorne pouzitie(pokazeny zaludok,Helicobacter pilory, infekcia v krku) davka je 4x2 lyzice.
Tiez je ucinne na vaginalne vyplachy.
Neriedit ani neprilievat do flase nic, ani vodu, prosim. Obycajna "cista" voda z vodovodu znici koloidnu striebornu vodu za par minut./
Riedit sa moze len ultradestilovanou alebo demineralizovanou vodou

RNG

Ludmila, pancuchace su jedina dobra ochrana, lebo treba mysliet nielen na sucasne krcove zily ale ak v buducne, ktore sa postupne rozsiruju az do stehien. Inac zvierajuce podkolienky odrezu normalnu cirkulaciu v lytkach-pozri na vrezavanie sa.

RNG

1ada1
Do oci sa dava 1-2 kvapky niekolkokrat denne, podla potreby. Tak isto do nosa.
Na vnutorne pouzitie(pokazeny zaludok,Helicobacter pilory, infekcia v krku) davka je 4x2 lyzice.
Tiez je ucinne na vaginalne vyplachy.
Neriedit ani neprilievat do flase nic, ani vodu, prosim. Obycajna "cista" voda z vodovodu znici koloidnu striebornu vodu za par minut./
Riedit sa moze len ultradestilovanou alebo demineralizovanou vodou

1ada1

ano v rozprasovaci
ale je tam kovova struna ale asi sa jej to nedotyka ostatne je umela hmota
pozriem to lepsie len je burka....
potom napisem

femka

1ada1 a prišlo ti v rozprašovači? lebo mne ano a vrta mi hlavou že tekutina prechadza cez kovovu pružinku a RNG tu spominal že koloidne nema prisť do kontaktu so žiadnym kovom tak teraz akože čo??

ludmila433

dobry den. viackrat ste tu na krcove zily odporucali nosit stahujuce pancuchy. ked mam vystupujuce krcove zily iba na lytkach, stacia stahujuce podkolienky? nosit v tycgto teplotach pancuchy je totiz velmi velmi nepohodlne.

1ada1

RNG prosim prislo mi koloidne striebro z Lucenca ale nepridali mi sposob davkovania a na co vsetko sa pouziva a v akom mnozstve.

Prosim mozete mi poslat kompletny navod?

Prosim a hlavne do oci, kolko krat si mozem streknut do oka --- na CHALASEON

Vopred VAm DAKUJEM

RNG

Na rozpustenie nefunkcnych utvarov a zhlukov telo pouziva samo enzymi.
Takze extra enzymi dodane do tela v jedle alebo ako doplnok pomozu telu odstranit tieto. Tiez extra doplnok jodu pomoze telu vytvorit viac vlastnych enzymov.
Tema uz bezala mnohokrat pri roznych tychto utvaroch(cysty, hrcky, myomy, polypy, tumory, hyperplazie, zapaly so zamorenia...