Otázky na RNG

delphia

no veru tak! tu by si sa dozvedel o veciach, co ani netusis. chi-chi

ale inac dobry napad. mohol by si prist na Slovensko a prezentovat prave to, o com paradoxne Slovensko ani len netusi...

RNG

zase jeden z tych ktory si nevedia uvedomit, ze Slovensko je len menej nez tisicina sveta co sa tyka rozlohy, obyvatelstva, vyskumu a financnej moci?
Zobudte sa, dnes je era globalna a vedomosti, finmancie obchod sa siria svetom za desiatky minut.
Teda to plati na tych, co su dobre napojeni a zbieraju udaje z celeho sveta, aj z najzapadlejsich dzungli, nieto zo Slovenska.
Nuz a taketo zdroje, lekarov z oblasti alternativnych lieceni, svetozname kapacity, nie miestne, mam ako zdroj informacii(tj predplacam si ich periodika, lebo treba si uvedomit, ze zijeme vo svete penazi a informacie sa davaju len vymenou za peniaze a tie co su zadarmo na nete su tam na vytvorenie dopytu po vyrobkoch=reklama, casto lziva alebo aspon "prifarbena" alebo uz davno zastarale udaje, takze sa na nich neda zarobit, len posilnit si meno)

srdiečko

joooj RNG, vsak ty nemas tie spravne zdroje predsa!
:))
ved prid do Revucej a tam ti povedia to, o com svet este nepocul :))

RNG

FK8888, ved ja nepochybujem o prekrveni oblasti niekolko centimetrov od toho svetielka.A umiestnene v nose ma iste na cast mozgu a cirkulacie v nom vplyv. Lenze ako som zdoraznil, nemoze to platit na cele telo ani krv v celom tele.Napriek tomu to moze byt uzitocne na niektore problemy.
Jeden z velmi pravdepodobnych ucinkov je na sisticku(epiphysis, pineal gland) ktora ma tendenciu kalcifikovat a tym sa jej funkcia znacne obmedzi. To moze viest k hromade problemov v tele, vcitane znizenej imunite a roznym "autoimunnym " lebo okrem hromady inych veci v sisticke prebieha programovanie T4 na T8, tj aktivacia bielych krviniek.Tiez hypofyza moze byt ovplyvnena.
Takze celotelesny dopad tam teoreticky(cez hormony a aktivitu niektorych bielych krviniek) u niekoho moze byt.
Ale nie okyslicenie celeho tela.

A tvrdenie trosku zosilim:
Tvrdit, ze sa to prejavi kazdemu v tkanivach v celom tele a ich okysliceniu je lzive.
Niktory z mojich lekarskych zdrojov by to rozhodne nezanedbal spomenut, keby to bola nahodou pravda. Na zvysenie okyslicenia tkaniv sa zatial pouziva EWOT a hyperbaricka komora. Ine prostriedky viacmenej su neucinne.
Pre stredoeuropanv s takzvanym
syndromom prilisnej zrazanlivosti(stale unaveni),
kde usadene vlakna fibrinov na cievach spomaluju prestup kyslika z kapilar do tkaniv posilnenie tvorenia telesneho enzymu plazminu alebo rozlozenie zrazenin a fibrinov branim nattokinazy a serrapeptazy(fibriolyticke enzymi) zaroven aj zlepsi cirkulaciu a lepsie prekyslici (pre tych so syndromom prilisnej zrazanlivosti) cele telo

evulik33

FK8888
mna by celkom zaujimalo, ako to myslite, ze pri ozarovani nosa sa vam zvysi prekrvenie mozgu...cievne zasobenie mozgu predsa nevedie cez nos... tak to trosku nechapem...dakujem

muc

FK8888 na jeden cas si sa odmlcala a uz si znova spat s tymi vymyslami okolo lasera do nosa. si prototipom vymyteho mozgu vyrobcom tejto hluposti a dalej chces vymyvat nase mozgy a tym zarabat na proviziach z predaja. ak by islo o "prevratny" laser, tak tu by sme uz mali napisanych plno svedectiev o jeho zazracnych ucinkoch. ale opak je pravdou. ziadny ohlas od vylieceneho, len tvoj nabor na zakupenie tejto vecicky.

...mimochodom: tvoja drzost nema hranice....

FK8888

RNG, pozyvam Vás do Revucej do firmy Yalong a môžme si to prejsť. Urobíme vyšetrenie krvi pred a po aplikácii špeciálneho laseru BIOquant a prejdeme si veci a potom pochopíte, že to nie je na smiech. Lebo u 90 percent ľudí zaberá už jediná aplikácia. Keby ste sa pozreli aspoň na jednu štúdiu na stránke BIOquant z Peking University a všimli si ten rozdiel v prekrvení mozgu pred a po aplikácii, asi by ste formuláciu typu...na smiech, nepoužili. Prekrvenie významne narastá, viskozita krvi klesá, to vidno aj u nás na mikroskope, erytrocyty sa oddeľujú od seba. A ukázal to aj tomograf v uvedenej štúdii. Prejavilo sa to všetkých častiach mozgu. BIOquant osvetľuje celú podmozgovú oblasť a svetielko kompletne ožiari celú krv už za 30min. Svetielko prestupuje cez nos hore k mozgu a osvetľuje celý čuchový epitel a ťahá sa až k hypotalamu. Cez deň to nevidno, ale v noci žiari celý nos a to iste sa deje v podmozgovej oblasti lebky. Preto funguje aj proti stareckým chorobám ALzheimer, Parkinson.... Normálne svetlo ani LED svetlo to nedokáže ale špeciálne modulované laserové svetlo áno. Nakonie registrácia v SUKL a splnenie smernice ECC 93/42 pre medical devices svedčí tiež o tom, že prístroj nie je detská hračka ale lieči, preto je to zdravotná pomôcka. To slovo smiesne sa týka aj SUKL aj Mecert, ktorý ho certifikoval, aj Delychi, ktorý je CE REP, aj výrobcu aj lekárov čo ho testovali...?
Prosím preto o zdržanlivejší prístup.
Lebo BIOquant nie je ani infračervené svetielko, ste trocha mimo. Keby ste sa nato pozreli, tak takú chybu by ste vo svojej odpovedi neurobili. Ospravedňujem sa za kritiku ale slovo na smiech ma urazilo, hlavne preto, že to nie je tak. Pretože už veľa ľudí pocituje jeho vplyv na svoje zdravie. Moje pozvanie platí, moj email je info@bio-quant.eu . môžme si dohodnúť termín.
Prvá slovenská klinická štúdia s BIOquantom bude o pár týždňov hotová, ak mi dáte Vašu adresu osobne Vám pošlem jej výsledky. Vo svete sú však stovky štúdií o laserovom ožarovaní krvi, pozrite si niektoré z nich. Ak Vám na Vašom zdraví záleží, aj tak si o nejakú dobu BIOquant kúpite, lebo ten prístroj dáva s ničím neporovnateľné výsledky. TO nie je lokálne ožarovanie určitého miesta. Iste viete koľko krvi tečie z nosa, keď si ho narazíte. A pritom ďalej k mozgu jej prúdi oveľa viac. Ak spojite prietok tejto krvi, s laserom so zvysenou mikrocirkulaciou krvi az o 400percent po ozarovani laserom, ako uvadzate, a je to aj pravda, dostanete vysledok. Už po pár aplikáciach cítite rozdiel. A ako každý človek z masa a kostí ste tiež ohrozený srdcovo a mozgovo cievnymi chorobami, takže aj vám BIOquant pomôže.
Predchádzajúcim mailom a vašou odpoveďou som len testoval hĺbku vašich znalostí v oblasti laserového ožarovania krvi. Nie je to také zlé, mýlili se sa len v jednom, ale zato dôležitom bode. Keďže si občas už ožarujete kĺby, vidím že máte najvyšší čas pouvažovať o tom prístroji. Nájdite na stránke pána čo zrušil transplantáciu bedrového kĺbu. Lebo vašim laserom si to robíte len lokálne ale BIOquantom to urobíte celotelovo a komplexne. Lebo vaša krv úplne zlepší svoje vlastnosti. Pokračovanie po našom stretnutí...
FF8888

zakuklena

hladam odpoved na otazku preco ma az pali v chrbtici pri bolesti...

a druha otazka lymfaticke uzliny mam na lavej casti krku jednu uz okolo 10 rokov za uchom asi 2 roky... nebolia no neskodia mi? myslim nnetreba ich odstranit alebo ist na nejake vysetrenie ci to nieje zhubne a podobne?

dakujem

jara

Prave sme prisli z pohotovosti, nasli sme, co funguje, doktorka mu to vyvrtala, hnis sa spustil. Ale budem pokracovat aj s kol.vodou, aj s ostattnym, ktore mi schvalis? Prosim Ta, RNG. Dakujem