Otázky na RNG

karolkaa

dakujem RNG ale mna brucho nebolelo ani hnacku som nemala ...len proste to caste mocenie...a beriem asi 2 grami denne ale taku 100% kyselinu ascorbovu len si k nej davam aj vapnik aby to bolo neutralnejsie...

kaciatko7

aha, ja uzivam wormwood asi len 2 tyzdne, 3 kapsule denne, plus jednu vysypem do hor.vody ako caj, lecitin uzivam a calcium 400mg denne. neviem ci to staci. a ten jod aky mam uzivat, to moc nepoznam. idem este pridat zelene zmesy, zel.jacmen a pod. a nemam uzivat aj to striebro, dost tu o nom citam, len neviem, ci aj pre mna je potrebne. diky

RNG

kyselina askorbova jemne drazdi creva,ako vsetky kyseliny a octy, prekysli ich a telo sa snazi neprijemny(kysly) obsah vyhodit=hnacky a odvodnenie(dehydratacia) tela.
Hnacky nemozno trpiet, lebo oslabuju znacne telo.

RNG

Karolka, vysoke davky vitaminu C sa mozu brat len do crevnej tolerancie a zasadne len v neutralnej forme.
Zacnes s nizsimi a postupne si telo navykne na vyssie.
Neviem ake davky beries, ale ja osobne som zniesol na zaciatku len 2 gramy kyseliny askorbovej rozdelene na cely den, dnes beriem 5 gramov bez problemov.
A vo forme neutralnej ako ester C som bral niekolkokrat 2-3 dni aj vyse 30 gramov denne(virusove chripkove sezonne ochorenia)

RNG

Inac na odtucnenie pecene je lecitin a calcium D- glucarate.
Pozor na wormwood(palina prava, artemisia absynthia), nesmie sa velmi dlho brat. To zistili uz pred vyse 100 rokmi vo Francuzsku, kde bol oblubeny bylinny liker absint s vyluhom paliny pravej. Aktivna latka je tam artemisinin, ktory sa viaze v tele na zelezo, com poskodzuje postupne nase bunky. Ked ho prestanes pouzivat, bunky sa velmi rychlo regeneruju. Naproti tomu ale rakovinne bunky a mnohe parazity a mikroby schopnost regeneracie p[rakticky nemaju, takze je to vyborny protirakovinny (cytotoxicky)a protiparaziticky(wormwood je v preklade odcervujuce drevo)prostriedok

karolkaa

Rng chcela by som sa opytať začala som uživať vysoke davky vitaminu C ale tak ma to prišerne odvodnuje že sedim skoro cely den na WC a normalne sa mi začali zvyraznovať mimicke vrasky ( zrejme dehydratacia) pijem 3l denne....čo mam teraz robiť?...dakujem za radu

RNG

kaciatko, akekolvek znecistenie tela sa telo snazi vyhodit aj cez kozu.
Ak sa mu to nepodati normalnymi cestami , ani cez kozu, zacne tvorit v ramci tela "smetne kose" ako cystym myomy, tumory, hrcky atd.
Takze je potrebne enzymaticke cistenie, jod a voda.
Pripadne, aj precistenie criev(vlakniny,saponiny, probiotika=to radim kazdemu bez vynimky) a precistenie pecene(protokol dr Berksona, ktory cisti aj regeneruje pecen)

RNG

Aj ja mam tu dilemu, aj som si kupil pancuchace, aj som ich pod nohavice nosil par tyzdnov, aj som prestal....
Na stastie sa dosial velmi u mna tie krcove zily neprejavili.

miroslav123

dobry den RNG, uz dlhsie citam Vase rady, aj teraz ma zaujalo co pisete o krcovych zilach... moja otazka znie, co maju robit muzi, nakolko nosit pancuchace v nasom pripade asi nie je velmi realne. vdaka.