prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ahoj RNG.Vraciam sa so svojím zdravotným problémom.Písala som že mám tekutinu v podbrušku (v douglase).Mám pichavé bolesti pri stiku aj pri močení.Nie vždy ale vacsinou.Pichne ma aj ked si v urcitom uhle sadnem na stolicku.Maternicu mám vraj trochu tuhu a obratenu.Zápal je negatívny cyto a baktérie negatívne.Pred trištvrte rokom som vysadila HAK.Poradil si mi Vybrala som dva baliky Wobenzym 30tab, denne.Uz dva tyzdne beriem Pupalku 2gx3 denne.Zadovazila som si aj Yam 820mg x 2 denne.Pijem vela vody.Podbrusko mam stale nafuknute a problemy neustavaju.Uz som zufala dnes som si v lekarni dala namiesat jodovu tinkturu 10%, dala som si na brucho 10 kvapiek tak uvidim co to urobi.Luhujem si aj lapacho v alkohole ale este nie je hotove.Uz som si zacala cistit aj creva Psiliom 3 den po sebe. Porad mi prosím kde by mohol byt problém.Co by som mohla este vyskusat
aj sem dam aspon jednu literaturu okolo jodu a jeho funkcii v tele a nasom nedostatku jodu, teda podla vyskumnikov, lekarov, co sa tymito problemani zaoberali
www.health-science-spirit.com
Priznakyn sa daju vykladat vseliak. Presna diagnoza je ina zalezitost.
A co sa tyka jodu, toho z vnutrozemcov nikto nemoze mat dost,teda podla vyskumov roznych lekarov, lebo, sa v nasej strave jednoducho nenachadza.
Urcity cas sa iodidovala muka proti plesniveniu, vtedy clovek jediaci hodne chleba mohol dostat az 1 mg z muky. Potom sa zacala sirit sprava o "skodlivosti" predavkovania iodom a muka sa zacala po tichucky bromovat, co vytlaci este aj zbytky jodu z tela
To iste spravi chlorovanie a fluorovanie, to su halogeny silnejsie, ako jod takze ho vytlacia z roznych vazieb.
Mozno to aj je dovod toho naseho akutneho nedostatku.
Inac pri syteni tela jodom(tj davanie doplnkov jodu) prve vacsie davky jodu v moci sa zjavili az po dlhsom "nakladani"(loading) tela, tj telo si ten jod uchovavalo az ked ho malo dost, zjavili sa prebytky v moci.To bolo mnoho tyzdnov daviek od 12 do 24 mg denne!
Dobry den RNG. Co prosim Vas poviete na Chlorellu vo forme zelenych tabletiek, ktore u nas predavaju. Dakujem.
Rng prosím ťa čo je vhodné z doplnkov a na prechádzanie trombózy, teda krvných zrazenín.Ď.
teraz som citala na nete a tak hladala a zistila som ze mam ovela viac priznakov zvysenej funkcie stitnej zlazy a zevraj vtedy sa musi jod obmedzit tak som sa rozhodla ze ho uz uzivat nebudem mne uz z toho sibne zachvilu :(
lecitin neodporucam brat denne, ale raz dva krat tyzdenne vacsiu davku(lyzicu+)
Male davky lecitinu necistia cievy tak ucinne ako narazove velke.A to je hlavny ucinok lecitinu podla mna, lebo az 1/2 ludi zomiera nepriamo na nasledok zapchatych ciev a zlej cirkulacie.
lkvb6 obsahuje len malicko kelpu, nie je tam ani uvedene, kolko jodu sa tam nachadza. To je len velmi slaby dietny prostriedok. Rozhodne by som ho nepouzival ako hlavny zdroj extra jodu
kaciatko 7, neviem ake mas problemy ale zelene odporucam kazdemu. Su sice velmi drahe, ale kto potrebuje extra ziviny a vitaminy, tam je to podla mna na mieste.
rng mohla by som to uzivat na stitnu zlazu ? www.klas.jagun.net