Otázky na RNG

jara

Este k tomu, teplotu mal vecer len 37, v noci bol stale taky teply a ruzove lica, ale teplotu nemal, az teraz po paralene mu to ustupilo...

jara

Dobre rano, RNG, teda aspon u nas. Mrzi ma, ze Ta zasa idem otravovat, ale niekedy sa to nahromadi. Moj 8 r. synma par dni upchaty nos, zacala som mu kvapkat kol. vodu. Vcera ho zacal boliet mliecny kazovy zub, aj /asi/ uzliny na krku na tej strane, kde ten zub. To dasno ma hore cervene a nad zubami opuchnute. Kedze asi zub. pohotovost nefunguje, chcela by som Ta poprosit o radu. Zacala som mu davat cesn. olej, vit. C, vyplachuje si to salviovym zaparom. Mam este oleuropein 15%, praskovy zazvor, oreg. olej, mozem mu to davat vsetko, aby nedostal zapal okostnice? Bude to stacit? Musela som mu dat aj pol paralenu, lebo ho to rano bolelo. Dakujem Ti.

RNG

Kofein ma dost malu molekulu tj teoreticky by mohol prejst cez kozu a zvysit miestne metabolizmus(spalovanie) ale nenasiel som na to ziadnu literaturu (tj spolahlivu, od znamych lekarov)

zuzula11

RNG, chcela by som sa opytat, ci moze kofein pomoct pri boji s celulitidou. Citala som, ze pred sprchou je dobre vymasirovat si nohy rozdrvenymi kavovymi zrnami - a nasledne studena sprcha. Dokonca som citala clanky od odbornikov, kde odporucaju kremy zmiesat s kavovym "gruntom". Moze to pomoct? Dakujem pekne.

RNG

fk 8888. infracervene svetlo podporuje cirkulaciu a noze miestne zvysit prekrvenie as 400%. Zdoraznujem miestne.
Krv normalne je 95 az 99 % nasytena kyslikom, takze tam to infracervene nemoze nic zvysit. Ale zvysena cirkulacia miestne moze zvysit okyslicenie tkaniva , teda v tom mieste.

Bioquant, tj to male svetielko do nosa moze mat len miestne ucinky, ze sa to prejavi inde v tele je velmi pochybne. Je sice pravda, ze prave v tom mieste v nose je plno nervov a cievok, ktore vedu do mozgu, ale tvrdit, ze to ma ucinok na celu krv v tele alebo tkaniva je na smiech.
Prietok krvi v tom mieste a par centimetrov odtial(dalej laser nedosiahne) je dost maly, takze oziarenie je len velmi malej casti krvi v tele.
Inac v USA taky ani podobny vyrobok nie je hoci su tu desiatky inych infracervenych laserovych zdrojov na terapeuticke ucely. Aj ja mam jeden malicky s asi 60 laserovymi diodami, pouzivam ho na bolestive klby obcas.

RNG

jaqna, nie. Kyselina askorbova a kyselina citronova nie su to iste, aj ked su obidve kysle
Kyselina citronova je C6H8O7
Kyselina askorbova je C6H8O6
Takze vyzeraju takto podobne, ale ked si pozries graficky ako ta molekula vyzera, tak su velmi rozdielne/ No a samozrejme v tele sa spravaju pre to velmi rozdielne.
Kyselinu askorbovu potrebujeme=vitamin
Kyselinu citronovu nepotrebujeme=nie je vitamin.

FK8888

RNG, o BIOquante ste uz urcite pocul. Pozreli ste si aj ruske sajty na ktore sa tam odvoláva? Udajne aj nemci su už v laserovom ožarovani krvi veľmi ďaleko napr. pán Dr. Weber z Nemecka. VIeme že ste odborník na mnohé veci, preto sa pýtam, myslíte si, že krv a jej vlastnosti a lepšia mikrocirkulácia sú tak dôležité? Môže sa ozarovaním krvi laerom naozaj podporiť vyšší obsah kyslíka v tkanivách? Podľa tých štúdii áno. A aj tie analýzy zivej krvi sú asi jednoznacné. A taktiež ako vidíte v tejto súvislosti imunitu a uvádzanú profilaxiu proti chrípke dokonca aj proti prasačej chrípke? Poznáte už BIOquant osobne? FF

delphia

RNG prosim, do oci aku koncentraciu citricidalu mozem dat? dcera ma bakterialnu infekciu v oku s hnisavym vytokom. pije citricidal- 18 kv.v 500 ml vody a do oci som jej z tohto roztoku odobrala 1 ml a zriedila s 1 ml vody. satci takato koncentracia? bojim sa jej kvapnut taku koncentraciu, aku pije per os. ci myslis ze by to nestipalo?
dakujem za radu