prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG
DAKUJEM VAM
ahoj rng ake davkovanie na stafylokoka v nose, hrdle a mozno v usiach ked tam vobec moze byt.
mam objednany,Citricidal- gse60%,glycerin40%
a 30%olej oregana
dakujem ti pekne
oli vseobecne bielkovinne(proteolyticke) enzymi riedia krv, lebo robia krvne platnicky menej lepkava(na krvnych platnickach sa nachadzaju lepkave bielkovinne latky)
Odporucam bromelain, pancreatin ale najma nattokinazu a serrapeptazu, ktore nielen riedia krv na lepsiu cirkulaciu, ale su schopne rozbit aj fibriny, ktore zamedzuju priestupu kyslika cez steny kapilar a tiez trojrozmerne zrazeniny, trombusy, ktore mozu zposobit blokady v cievach, mozgove porazky a srdecne infarkty.
ada, netreba si kvapkat kazdu hodinu Staci 3 krat denne.Mne to pomohlo na syndrom suchych oci uz za tyzden. Pricaste kvapkanie moze nakoniec poskodit probioticku floru, lebo aj v ociach sa nachadza hromadu bakterii zo vzduchu, tiez plesnovych a inych kultur a probioticke tak ako v crevach a vaginalnej flore by mali prevladat a potlacat ine.
Po dvoch tyzdnoch by som pouzival striebornu vodu mozno len raz denne, to poznas podla toho, co ti oci vyzaduju.
Zatial nie su ziadne probioticke kvapky do oci, takze opatrne, aby si si neznicila ocnu floru.
RNG, zabudol si mi odpovedať, prosím ktoré doplnky výživy sú vhodné na predchádzanie trombózy, riedenie krvi. Viem že rybí olej, sú aj iné?Ďakujem
PREPACTE ZE SOM TO PREDOSLE OMYLOM POSLALA 3X!
RNG PROSIM TO TAM NIE JE NIJEKY LIMIT PRI TOM STRIEBRE DO OCI ?
NEMOZEM SI S TYM UBLIZIT KED SI BUDEM KVAPKAT NAPR.AJ KAZDU HODINU ?
TEN CHALASEON MAM UZ 2 MESIACE A NEPOMOHOL ANI TOBRADEX.
KOLKOKRAT ZA DEN JE PROSIM KOLOID.STR. MAXIMALNE VHODNE KVAPKAT DO OCI ?A KEDY ASI SA OKO MOZE VYLIECIT?
DAKUJE VAM
Nuz ja pouzivam citrcidalovy/GSE roztok aj do oci. Pouzivam tu koncentraciu, ako na pitie, tj 35 kvapiek citricidalu alebo 60 kvapiek GSE do lita vody.
To iste pouzivam aj do nosa. Viacere zeny to pouzili aj na vaginalny vyplach.
Mna to nedrazdi, nemozem hovorit ale za vsetkych. Ina verzia je pouzivat koloidnu striebornu vodu na tie iste ucely(kvapky a vyplachy)
Ale nie na pitie!, tam je maximum odporuceny(ako doplnky nie ako lieciva) 4x2 lyzice denne. A neocakavajte, ze vyriesia vnutorne problemy dalej ako v zaludku.
Aj ked to mnohi vyrobci slubuju. Zialbohu na vnutorne problemy je koloidne striebro vhodne len v prilis vysokych davkach, ktore nepatria do sfery potravinovych doplnkov ale neschvalenych lieciv.
Dakujem RNG za objasnenie strunky
a femke dakujem za upozornenie
----------------------------------------
Prosim RNG poradte mi co je vyhodnejsie uzivat do oci, do nosa, na vyplachy, na zaludok, kvasinky-aj na nechty.
Mam z toho zmatok aj cenovy aj miligramovy, z tejto ponuky:
---------------------------------------
Citricidal 30 ml $ 20 eur / jedna kvapka obsahuje 25 mg extrakru/ 300 kvapiek v baleni
GSE 118 ml $ 22 eur / 10 kvapiek obsahuju 100 mg extraktu/400 kvapiek v baleni
GSE Maximum 30 ml $ 18 eur/3 kvapky obsahuju 100 mg extraktu/300 kvapiek v baleni
GSE kapsule $12.50 eur 60 kapsul v baleni /jedna kapsula obsahuje 250 mg extrakru/
Pisali mi ze GSE sa do oci nedava.Je to tak?
DAKUJEM VAM ZA ODPOVED
Dakujem RNG za objasnenie strunky
a femke dakujem za upozornenie
----------------------------------------
Prosim RNG poradte mi co je vyhodnejsie uzivat do oci, do nosa, na vyplachy, na zaludok, kvasinky-aj na nechty.
Mam z toho zmatok aj cenovy aj miligramovy, z tejto ponuky:
Citricidal 30 ml $ 20 eur / jedna kvapka obsahuje 25 mg extrakru/ 300 kvapiek v baleni
GSE Maximum 30 ml $ 18 eur/3 kvapky obsahuju 100 mg extraktu/300 kvapiek v baleni
GSE kapsule $12.50 eur 60 kapsul v baleni /jedna kapsula obsahuje 250 mg extrakru/
Pisali mi ze GSE sa do oci nedava.Je to tak?
DAKUJEM VAM ZA ODPOVED
Dakujem RNG,uz mam istotu.
a Femke dakujem za upozornenie kovu
RNG prosim este mam zmatok- aj cenovy aj miligramovy a neviem co si z tohoto objednat, prosim poradte mi, aby to bolo aj do oci aj na kvasinky(este objednala som si podla Vasej rady oreganovy olej a kokosovy olej, vecer probiotika a jablko)
GSE mi do oci neodporucali, preco? Ved je slabsie ako citricidal.
Dakujem Vam vopred ze ma dostanete z toho zmatku aj cenoveho aj miligramoveho