prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
rng:
takze safyylokok aureus citlivy:
oxacilin, gentamicin,tetracyklin, ciprofloxaciin,cefalotin, trimetoprim+ sulfonamid, chloramfenikol
rezistencia: klaritromycin, klindamycin
toto je vyter z nosu,z ust mi nebol robeny, ale dusim sa nemozem dychat pri kaslani ma napina,a vsade ma picha , stale inde na plucach v bokoch bruchu chrbte. takze predpokladam ze mam minimalne aj v hrdle, neviem do akej miery je pravdepodobne ze ak ho mam v hrdle budu kultivacie rovnake.
ale kazdopadne by som sa ta chcel teda opytat na to davkovanie do nosa popripade aj usi.
a ako dlho odhadujes ze bude treba citricidal uzivat dokym ten smrad zaleze tam odkial prisiel. a ci mi bude stacit candimin uzivat popri tom v mnoztve udavanom na preparate t.j. 2x2kvapky dene
Nuz ja zijem zrejme v inych cenovych relaciach tu v USA. Mozes si pozriet ceny z miest, kde si to obvykle objednavam ako Swansonvitamins.com, alebo Puritan.com, GSE objednavam rovno od vyrobcu atd.
Lutujem vas tam v Europe, aj som vam chcel pomoct otvorenim dovozovych obchodov, ale som sa nestretol s uspechom. Ludia nedoverovali neznamym znackam, hoci to boli tie najlepsie a vobec robit obchod na dialku sa zrejme na Slovensku neda.
dakujem velmi pekne RNG za rady :)no este tak zohnat niekde tu tinkturu :)a na nete sa neda ? skusim sa opytat aj zajtra v lekarni
mikifi, hadam ze si si objednal citricidal, nie GSE, lebo GSE dochadza v 2 unciach(59 ml ) alebo 4 unce.
Citricidalu treba len 35 kvapiek do litra vody. A tych par kvapiek co ti treba do oci a nosa z toho mozes bez problemov zobrat.
Inac neviem, na co chces brat a pravidelne pit plnu davku, lebo si neuviedol ziadny mikrob, ktory tym chces vytlct.
Ja normalne, ked na mna nieco lezie pre istotu pijem ten roztok(horkac) niekolko dni az tyzden, ale potom prestanem ked sa citim dobre.
Top mi nieco pripomina, uz vyse tyzdna zanedbavam iodovu tinkturu, idem si dat ale zo 20 kvapiek pod pazuchu(ja som "nad-cent", takze potreebujem viac, ako "do-centi")to je asi 45 mg jodu dokopy, to mi bohato staci na tyzden. Jod sa v tele skladuje pomerne dlho, lebo je reaktivny a na vselico sa naviaze. Ked ho ma telo dost, tj je nasytene, zacne sa vylucovat mocom. Predavkovanie nepozorovali ani pri pravidelnych dennych davkach z morskych zelenin 100 mg denne na Okinawe. Ja osobne som ale velmi konzervativny, odporucam v sulade s mnohymi lekarmi od 2 do 6 mg , co je menej nez Japonci s ich malymi telickami dostavaju denne v priemere.
a este som sa chcel spytat rng, ze za kolko by mi to malo prejst pretoze teraz som si uvedomil ze mam som si objednal len 20ml co je cca 400kvapiek, a 60kvapiek dene len napitie,to je na cca 6dni,12kvapiek do deci vodi na usi....a kolko do nosa? myslis ze mi bude stacit tych 20ml? a este ako my na stafylokoka radis davkovat oreganovy olej?tekutinu nie tabletky.....inac draha sranda dokopy cca 45 eur. dakujem
Diky, dobreže som sa opýtala na ten olej. Ešte by som do seba dávala nejaký humus.A
Jodova tinktura namazana na spodok brucha sa absorbuje do tela a okamzite sa viaze na rozne organicke latky, tj je ako "organicky viazany jod" v tele, pricom nie je viazany na jedinu organicku latku ale na mnohe.
Jod je vseobecne dost reaktivny, takze pokial nie je viazany na nieco velmi silne, tak sa uvolni a "zahakne" na nieco ine.
Takze ta zmienka, ze len "organicky" viazany jod je ucinny je mylna.Je to pravdepodobne sucast nejakej reklamy, ktora sa kopirovala z jedneho zdroju informacii do druheho.
jupii uz som nasla to co potrebujem takze zistila som na nete ze na zvysenu aj znizenu funkciu stitnej zlazy je dobry ORGANICKY viazany jod a s tym sa nemozno ani predavkovat :) RNG myslite ze sa da kupit aj v lekarni ci si ho musim objednat z netu ? www.regeza.sk napr . takyto som nasla :)
roztok, co tu stale popisujem z GSE alebo citricidalu sa da pouzit do oci, nosa, usi a hocikde inde v tele. Naviac je pitny ako potravinovy doplnok(tj nerskodny)
Roztok ma zhruba koncentraciu 950 ppm(950 mg na liter) a podla tabuliek na stafylokoka staci uz 6 ppm, na vacsinu streptokokov 60 ppm