prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
:) ja som si tinktúru kúpila v Lučenci, ale neviem či tam ešte niečo dopredávajú.
Ja sa tiež liečim na zvýšenú činnosť ŠŽ a môžem povedať že tinktúrou od RNG úspešne. Lekárke chodím na kotrolu a tá je veľmi spokojná so svojou liečbou a ja so svojou tiež.
Ďakujem RNG,lekárka chce dať manželovi užívať Orfarin(Warfarín sodný) a ja som skôr za prírodné doplnky na riedenie krvi.Navyše pri tom Orfarine by musel vylúčiť čerstvú zeleninu aj niektoré ovocie.
pato kvapkat.
ja by som sa rad opytal ci citridical vyplach usi alebo nosa staci len potret alebo tre tlakom streknut.dakujem
ala, oboje. Inac ho nedostanes z prinosnych dutin a inde z tela
boba 77, neprehliadol som ale nemam rad davat rady, ked ani netusim co za tym je.
Kedze tvrdia ze nemas zapal ani ziadne bakterie(to sa mi nechce verit, kedze kazdy ma v tele hromady roznych mikrobov, aj ked nie skodlive bakterie, ale iste aspon virusy, ktore sposobuju rozne zapaly, niekedy vnutorne na slizniciach a nervoch) jedine co ma napada je nejake utvary, ako cysty, myomy, tumory hrcky a pod alebo zapal nervov.
Cistenie tela pomaha kazdemu, pokracoval by som s tym ale podla moznosti lacnejsie a silnejsie enzymi(pozri na porovnanie niektorych pod temou enzymy na -odkaz odstránený- )
Ale predsa take rozne nepotrebne utvary by mali byt dobre viditelne napr na ultrazvuku!
Pre istotu ber protizapalovy curcimin, (lyzicku koreniny kurkuma denne, pripadne aj dvakrat)
Inac nevidim problem nikde, akurat v traveni moze byt a na ten je ako som casto spomenul: kyseliny, enzymi vlakniny a probiotika.
Ahoj RNG!
Keď sa chce niekto zbaviť streptokoka z dutín (chronický zápal dutín) ako používať citricidal? Treba ho aj piť alebo robiť len výplachy cez nos? Ako často a ako dlho robiť tie výplachy?Platí 35kvapiek do litra vody? T.z. 3-4 kvapky do deci vody?
ja odporucam candim 3x2 kvapky v pripade prieduskoveho a plucneho kaslu a zapalenych krcnych mandli.
Ucinnost citricidalu na staph. aureus(zlaty stafylokok, ) je velmi dobra, uz koncentracia 6 ppm ho zastavi v cinnosti(inhibuje).
Nie kazdy stafylokok je ale atb. rezistentny, len druh ktory sa nazyva MRSA(methicilin resistent staph. a.)