prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Tu som nasla Bromelain a Papain v tabletkovej forme: www.klas.jagun.net
Dakujem RNG, len neviem, ci u nas zozeniem ten Quercetin & Bromelain, mozno v tabletkach, len neviem, s akou ucinnostou.
Inak som citala, ze ananas ako cerstve ovocie je vo vacsich mnozstvach toxicke, ze len kusok by sa mal zjest.
na pelove, vytrusove(plesnove) a senne alergie odporucam brat pocas sezony 3x500 mg quercitin, 2-3 gramy vitaminu C a pripadne enzym z ananasu Bromelain, davka 2x600 GDU
To mam odskusane na mnohych, rada pochadza povodne od znameho lekara Juliana Whittakera MD a viacero inych.
Na odhlienenie je NAC(na Slovensku znamy ako acc)
Robota caka....
RNG vdaka. Ja som to hladala na pelovu alergiu/sennu nadchu, nieco prirodne.
Pycnogenol je stary znamy vytazok z kory borovic(pinus marinus), velmi silny antioxidant, ale ako Francuzsky propdukt je pomerne velmi drahy. Lkinicky ucinne davky su 100 az 150 mg.
Uvedeny vyrobok je zialbohu prislaby(20 mg) a pridrahy.
Mozes si to napr porovnat s produktom firmy Swansonvitamins.com ktora ma 50 a 100 mg kapsule.
Osobne davam prednost vytazom z hroznovych semien(grape seed extract, 100 mg proantocyanids) alebo vytazkami z listov, najma zeleny caj(polyfenoly, davka 500 mg)
Specificky na cievy v mozgu a ociach su vytazky z gingka, vinpocetin, huperzine a na oci vytazok zo semien billberry(podobne cucoriedke)
Dobry den RNG. Co poviete prosim Vas na Pycnogenol? Nasla som ho na tejto stranke: www.jasmin.sk
ala,biele flaky na nechtoch su obvykle z nedostatku zinku.
Ten krem je fajn, je skoro jedly a neobsahuje nic skodliveho na kozu.A obsahuje hojive a sterilizacne zlozky, takze je vhodny aj na podrazdenu kozu a rozne zapaly.
wikush, natrafila si na tu spravnu, taku ktora sa uzivala dlhe desiatky rokov, kym ju nenahradili nove, menej ucinne.
Aj cena je spravna, tolko za nu platim aj ja v USA.
Rng, občas sa mi na nechtoch tvoria také malé biele fľaky. Nevieš z čoho to môže byť? Už som hľadala v googli, ale stále sa dočítam niečo iné. Raz chýba Ca, podľa iných Zn, Fe, najnovšie ževraj zo sladkostí. Tak či nemáš o tom nejaké info, lebo naozaj neviem.
Ešte sa chcem spýtať či je dobré toto zloženie krému:
oleje Tea Tree, Manuka, Rosalina, sójový a z kukuričných klíčkov, extrakty ľuvovníka, rumančeka, šalvie, rebríčka a ibiša, sorbitol, vitamín F, alantoín, glycerín, hodvábny prášok, vlhkostný faktor. Ďakujem. A
rng, pod jodovou tinkturou mas na mysli tie lacne kvapky, ktore sa pouzivaju na water purification a na minor wounds cuts and abrasions? Mam spravnu iodine tincture?
Iodine BP 2.5%w/v , potassium iodide BP 2.5% w/v,ethanol BP v/v,purified waterBP to 100%.
Je od firmy Care+, ma 25ml, stoji ani nie libru a ponukaju ju viacere uk stranky.. nasla som aj drahsie jodove tinktury, ktore maju rovnake zlozenie a dokonca menej ml