Otázky na RNG

polakss

Dobrý deň.Sužuje ma už asi 3 mesiace jeden problém, ide v podstate o to, že mam pálenie pri močení, občas chodím často močiť, mam pocit neúplného vymočenia, inokedy zas problém vymočiť sa, penis ma nepríjemný pach aj po umytí (oblasť predkožky a pod.) Stáva sa, že na mňa príde bolesť v pravom boku zozadu alebo za semenníkmi a tiež keď si stlačím močovú trubicu tak boli a reže. Od toho času pri sexe prídem k vyvrcholeniu aj veľmi skoro, ale je to nepravidelne (predtým to bolo v normálne) a mam pocit ako keby mi dráždilo mechúr, hneď to príde na mňa, plus pri vyvrcholení nepociťujem dobrý pocit ale len takú rezavú bolesť a ako keby bolo v ejakuláte veľa moču. Urológ mi predpísal asi pred mesiacom na 10dni Doxybene, ale nepomohlo, skôr by som povedal, že sa to zhoršilo ešte. Ešte pred pol rokom som nemal nijaké takéto problémy ani nič v minulosti.Vek 21.Dakujem za odpoved

Bojko1

Chcela by som sa velmi pekne podakovat RNG
Pred 4 rokmi som isla na operaciu a RNG
mi velmi pomohol.A jedna pani si adoptovala
dieta aspon myslim a asi aj jej zachranil zivot.Dakujem

RNG

skulenie(strabizmus ) sa v detstve da napravit okuliarmi, neskor je to uz menej pravdepodobne, hoci este stale do urcitej miery mozne.

michalina

RNG.

mam 30 rokov a skulim-nie velmi;)ako mala som nosila tu cudnu sivu vec na okuliaroch-pravdaze sa mi deti smiali,tak som to nosila minimalne...;(Da sa to este nejako spravit?

ala12

Ďakujem za odpovede RNG. Som rada, že ten krém je dobrý, lebo ho používam aj do nosa. A je aj účinný. Chcela som sa uistiť :-)

RNG

rybaci olej prichadza v roznych kvalitach z roznych zdrojov. Na tom, ci je tekuty vo flasi alebo v zelatinovych tobolkach nezalezi. Ale na jeho cistote(obsah tazkych kovov, najma ortut musi byt co najnizsi) a obsahu EPA a DHA velmi zalezi.
Najlepsie su Islandske z polarnych mori, tazene z tresky, lososov alebo polarnych sardiniek.

RNG

Jana ss, oreganovy olej cisty predavaju len velmi zriedka a je velmi drahy. Rozhodne som nevidel vacsiu, nez 50 ml flasku. Ja som to "vo velkom" kupil v 240 ml flaske, ale ani sa nepytaj, co to stalo! a aj ten olej bol len 50%.
Vseobecne vsetky esencialne oleje, kedze sa pouzivaju po kvapkach sa nepredavaju bezne pre verejnost vo velkych flaskach. Vo velkom sa kupuju len od primarnych vyrobcov, ktory ich predavaju na kg s minimom aspon 25 kg a viac.

RNG

Nuz ja neviem, kto vypustil tu kravinu, ze ananas je skodlivy vo vacsich mnozstvach, ja so zenou zjem kazdy tyzden jeden az dva ananasy uz dlhe roky.Je to prijemnejsie, nez hltat pilulky, hlavne ked je tak krasne zrely a vonavy.
Inac co sa tyka toho vyrobku, vobec neudava aktivitu toho bromelainu(v GDU) takze nemozem posudit, nakolko je ucinny.Obvykle su ucinnosti od 300 GDU na gram az do 2400GDU na gram >ti co nenapisu aka je aktivita su obvykle ti, co maju slabsie vyrobky.
Co mozem ale posudit je astronomicka cena....
Porovnaj napr obsahy s:
-odkaz odstránený-

Jana_SS

RNG, prosim Ta, oreganovy olej dostat len vo forme kvapiek, kde je zmiesany s olivovym v pomere 30:70, alebo je aj normalne vo velkej flasi ako oleje? Vdaka