prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
mikifiky, ja zijem v USA a teda si objednavam povacsine z tunajsich zdrojov cez internet, samozrejme. Zdroje najdes na www.google.com
Ja som vo velkom kupoval priamo od vyrobcov, na to ale pravdepodobne musis byt registrovany ako velkonakupca-distributor alebo clovek co to kupuje pre svoje obchody, tak ako som to kupoval ja.
A pri dovoze na Slovensko musis platit clo, tj musis pouzivat sluzieb colnych deklarantov atd. To je hodne problemov, ver mi.
Ale GSE(33% citricidal) sa da kupit aj vo vacsich baleniach po jednom(16, 32, 126 unci) jednotlivo od viacerych distributorov a to je podstatne lacnejsie, nez v malych baleniach.
este som sa ta chcel opytat kde kupujes ty citricidal....ci to pri vacsom odbere plus postovne ma to nevyde lepsie jak z objednavat z toho tabora...lebo to je celkom pridrahe a zatial co hladam po interneete niake anglicke e shopy a podobne,tak tam maju bud smejdy alebo tam ani nemaju napisanu koncentraciu
bibba: to vies slovensky dr.house
rng: niekdo tu spominal citricidal z anglicka za 10libier....nasiel som towww.yournutritionshop.co.uk
ale citricidal ma ma 60% tusim nie?
toto je gse podla koncentracie nie?
inac ja mam 60% beem to prvy den mam stafylokoka a zatial sa mi to paci, uz sa nepovracavam a nedusim tolko.
neviete niekto co vychadza postovne z uk cez e-shop?
RNG ty si nejaky mudry, uz som si dawno wsimla...
Ano,v Lucenci sa da stale objednat.Akurat pred 2 dnami mi doslo.Kupila som 1/2 litrovu flasu.Obchod ale nefunguje,treba zavolat na to cislo a pani,ktora tam niekedy predavala vam to posle .teraz to uz funguje ako zasielkova sluzba.
koloidne striebro si najdi na Google.
Ja som povodne mal sice instalovanu malovyrobnu v Lucenci, ale nie som si isty, ci este stale bezi. Ja s nimi uz nemam dokopy ziadny kontakt, len obcas tu na fore sa objavi, ze si niekto od nich objednal. Citricidal si najdi na Google.cz
velmi pekne vam dakujem, RNG prosim kde mozem zohnat to koloidne striebro do nosa????
dakujem dakujem dakujem
ivet 36, ten krem je sice dobry, ale nie je dostatocne antimikrobialny.
A ty mas silnu infekciu v nose a prinosnych dutinach, ktoru treba vynicit kvapkanim do nosa niekolkokrat denne koloidnej striebornej vody alebo/a roztoku citricidalu.
Pripadne by som ti odporucil aj brat oreganovy olej(Candimin) 3x2 kvapky, lebo mas iste tu infekciu uz v plucach a poriadne kasles.Tiez by si mohla pit nejaky cas ten "horkac(35 kvapiek citricidalu do litra vody, vypit denne po malych glgoch od rana do vecera) Na noc odporucam sillne probiotika s kuskom jablka.
A kazdemu radim brat kazdodenne alebo obden selen, zinok a raz za tyzden jod(alebo jest morske rastliny kazdodenne)
Tieto nam chybaju vsetkym a pri doplneni telo celkove lepsie pracuje.
ALA 12 prosim mozem sa opytat, na co pouzivas ten krem do nosa? Ja mam problem so zatekanim hlienov a zapachom z nosa a hrdla, pomohlo by mi to??? Som uz zufala a nikto mi nevie poradit. Sama citim ten smrad, len ziadny lekar mi tam nic nevidi. Je mi to poriadne trapne a uz nikdy k ziadnemu doktorovi s tymto problemom nepojdem!!! Ale kto mi pomoze???