Otázky na RNG

RNG

mikifiky, ja zijem v USA a teda si objednavam povacsine z tunajsich zdrojov cez internet, samozrejme. Zdroje najdes na www.google.com
Ja som vo velkom kupoval priamo od vyrobcov, na to ale pravdepodobne musis byt registrovany ako velkonakupca-distributor alebo clovek co to kupuje pre svoje obchody, tak ako som to kupoval ja.
A pri dovoze na Slovensko musis platit clo, tj musis pouzivat sluzieb colnych deklarantov atd. To je hodne problemov, ver mi.
Ale GSE(33% citricidal) sa da kupit aj vo vacsich baleniach po jednom(16, 32, 126 unci) jednotlivo od viacerych distributorov a to je podstatne lacnejsie, nez v malych baleniach.

mikifiki

este som sa ta chcel opytat kde kupujes ty citricidal....ci to pri vacsom odbere plus postovne ma to nevyde lepsie jak z objednavat z toho tabora...lebo to je celkom pridrahe a zatial co hladam po interneete niake anglicke e shopy a podobne,tak tam maju bud smejdy alebo tam ani nemaju napisanu koncentraciu

miifiki

bibba: to vies slovensky dr.house
rng: niekdo tu spominal citricidal z anglicka za 10libier....nasiel som towww.yournutritionshop.co.uk
ale citricidal ma ma 60% tusim nie?
toto je gse podla koncentracie nie?
inac ja mam 60% beem to prvy den mam stafylokoka a zatial sa mi to paci, uz sa nepovracavam a nedusim tolko.
neviete niekto co vychadza postovne z uk cez e-shop?

kolostriebro

Ano,v Lucenci sa da stale objednat.Akurat pred 2 dnami mi doslo.Kupila som 1/2 litrovu flasu.Obchod ale nefunguje,treba zavolat na to cislo a pani,ktora tam niekedy predavala vam to posle .teraz to uz funguje ako zasielkova sluzba.

RNG

koloidne striebro si najdi na Google.
Ja som povodne mal sice instalovanu malovyrobnu v Lucenci, ale nie som si isty, ci este stale bezi. Ja s nimi uz nemam dokopy ziadny kontakt, len obcas tu na fore sa objavi, ze si niekto od nich objednal. Citricidal si najdi na Google.cz

Ivka 1

Ivet 36 na zatekanie hlienov a likvidaciu bakterii v nose je velmi dobry
aj aloe spray s propolisom. Velmi pomaha ak sa strieka do hrdla,nosa a usi. Je to uzko prepojeny trojuholnik.

RNG

ivet 36, ten krem je sice dobry, ale nie je dostatocne antimikrobialny.
A ty mas silnu infekciu v nose a prinosnych dutinach, ktoru treba vynicit kvapkanim do nosa niekolkokrat denne koloidnej striebornej vody alebo/a roztoku citricidalu.
Pripadne by som ti odporucil aj brat oreganovy olej(Candimin) 3x2 kvapky, lebo mas iste tu infekciu uz v plucach a poriadne kasles.Tiez by si mohla pit nejaky cas ten "horkac(35 kvapiek citricidalu do litra vody, vypit denne po malych glgoch od rana do vecera) Na noc odporucam sillne probiotika s kuskom jablka.

A kazdemu radim brat kazdodenne alebo obden selen, zinok a raz za tyzden jod(alebo jest morske rastliny kazdodenne)
Tieto nam chybaju vsetkym a pri doplneni telo celkove lepsie pracuje.

ivet36

ALA 12 prosim mozem sa opytat, na co pouzivas ten krem do nosa? Ja mam problem so zatekanim hlienov a zapachom z nosa a hrdla, pomohlo by mi to??? Som uz zufala a nikto mi nevie poradit. Sama citim ten smrad, len ziadny lekar mi tam nic nevidi. Je mi to poriadne trapne a uz nikdy k ziadnemu doktorovi s tymto problemom nepojdem!!! Ale kto mi pomoze???