prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG prosím, dá sa vyliečiť makulárna degenerácia,asi nie však? Ďakujem.
jana 36, s nespravnymi hormonalnymi h;ladinami cele telo nepracuje normalne, napr hladiny mineralov su uplne mimo, absorbcia je v kybli, termogeneracia je neporavidelna(zima-teplo) atd.
Ved to jasne citis, to sa neda zamaskovat. Takze to sa v prvom rade musi napravit.
Inac to rozne maskovanie symptomov nepracuje
bozenka 1163 oboje su dobre na povrchove zabijamie mikrobov, na vyplachy kvapky do nosa, oci a usi.
Koloidna strieborna voda je silne ucinna aj na virusy, citricidal len velmi malo.
Ale napr v zaludku sa citricidal neznici a dostane sa do celeho tela,
kdezto koloidna strieborna voda sa viacmenej znici kyselinami za par minut, takze do criev sa dostane len velmi malicko.
jana 36, neviem si presdstavit "normalnu funkciu ako zena" so znicenymi vajecnikmi. Ale na napravenie hormonalnych hladin radim hlavne brat polotovar na hormony, yam alebo senovku grecku.
Tieto upravia pomer androgernnych hormonov voci estrogenu a tym zlepsia celu funkciu tela. Fytoestrogeny, ak ked prirodne prostriedky su len nahrazka hormonov a nezastupia ich kompletne.
Vlastne hormony vybudovane vlastnym telom z prirodnych polotovarov je ovela lepsie riesenie.
Odporucam ti pouzivat aj nejake enzymi a jod, lebo po tolkych rokoch pouzivania chemikalii(hormonalnych "liekov") mas urcite telo poriadne zamorene a zrejme si mala uz pred dlhymi rokmi, inac by sa ti myomy nevytvorili a to treba precistit=voda a enzymi, pripadne precistenie pecene, na co odporucam protokol dr Berksona, mnohoktat tu na fore spomenuty
Chcem sa spytat aky je rozdiel v posobeni citricidalu a koloid.strieb.vody,moze jedno plne nahradit druhe?Dakujem...
Inac ja som sa snazil tu zufalu situaciu aspon ciastocne ulahcit, mal som ta 2 kamenne obchody ale pre straty, osobne a byrokraticke problemy som ich musel po vyse 4 rokov neuspesnej existencie zavriet.Stalo ma to moj skoro cely penzijny fond, teraz mozem robit do vyse 70 rokov, aby som si aspon cast z neho nahradil.....
Ferove podnikanie na Slovensku je skoro nemozne. A zodierat ludi vysokymi cenami, na to ja nemam zaludok.
A ešte som zabudla dodať,že počas tých 10-11 rokov liečby som menzes mala ,ale ako som sa strašne zle cítila.Horúčavy,búšenie srdca, ako keby chvenie v tele,vnútorný nepokoj,únava.V práci už som sa nevedela ani poriadne sústrediť.Preto som tie hormony skúsila vysadiť a riešiť to ináč.Posledné dva roky boli asi najťahšie a manžel stále svoje vraj si to len "NAMYŠĽAM"
mikifiky, bodaj by to bolo tak jednoduche, ze to objednas dostanes, zaplatis clo a distribuujes. Ale zialbohu ak to dovazas na predaj, musis to mat najprv schvalene. A to sa musis prebojovat cez tri institucie, a je to poriadne drahe a neiste, ze ti to vobec schvalia.Mna to stalo zhruba 5000 korun za kazdy produkt ako potravinovy doplnok, 75 tisic za liek, co ti nevratia, ked nie je schvaleny. A potom sa musis dohadovat z colnymi autoritami, ake clo mas za to platit a moze to byt od 5% do 70% deklarovanej hodnoty, tam velmi pomoze, ked mas na colnici "kontakt"....
rng: ale ked beres cez maloobchod( co ja viem par kusov) tak tieto colne zalezitosti nemusis riesit asi nie?
a chcel by som sa ta opytat co ta cisteho kupa prepava+formality vyslo(x ml citricidalu) ked si toto predaval...teda ak to neni tajomstvo, lebo uvazujem ze vela ludi je tu dost zufalych a potrebovali by niaky kameny obchod, lebo je to dost blbe ak niekdo ma problem a potrebuje to rychlo a caka na postu
Ahoj,RNG
Mám taký problém,ktorý už neviem ako mám riešiť a som z toho nešťastná.Keď som mala 25 rokov podstupila som laparoskopiu pravého vaječnika pre 2 cm cystu.Po tomto zakroku som už menštruáciu nedostala.Moja gynekologička mi na to povedala ,že som vraj v predčasnom prechode.pred zákrokom som mala menzes pravidelný ako hodinky a vraj potom prechod,nechcela som tomu len tak veriť.Nasadila mi hormonalnu substitučnú liečbu,ktorú som užívala 10 rokov.Pri užívaní liekov menzes mám,keď neberiem lieky tak nemám. Na odporučanie jedneho lekara som zmenila gynekologičku.Terajší lekar vraj zistil ,že po zákroku ,ktorý bol pravdepodobne neodborne vykonaný som mala spalené obidva vaječniky a zostalo akesi pozostatkové tkanivo.Vraj si to myslel hneď keď som mu o tom povedala,bohužiaľ stavaju sa aj taketo veci "povedal".Od neho som uživala behom minuleho roka 4 druhy liekom,nerobili mi dobre mala som pocit ,že sa z toho už zosypem.Ako pokusný kralik,tvrdila som ,že nieje mi dobre a lekar len stale svoje.Od apríla tohto roku som vysadila lieky,nemám menzes.Pijem čaje,prírodné preparaty(fytoestrogeny)z lekárne,necítim sa najlepšie,ale teraz asi 4 dni mam bolesti brucha ako na menzes ,nechce sa mi veriť aby som bez tých umelých hormonov nedostala.Aký je tvoj názor na môj problem,či je to možné,aby to ešte niekedy normalne fungovalo?Veľmi ma zaujali "TVOJE" prírodné preparáty,ktoré odporúčaš.Pýtam sa preto či by mi to v mojom prípade mohlo ešte pomôcť k tej menštruacií.Mám strašného tušaka,že áno len čo správne skombinovať.Teraz mám 36 rokov a chcela by som nešte normalne fungovať ako žena .Bola by som strašne šťastná ,lebo mi nikto neverí s tými prírodnými produktami.Ani môj manžel,lebo to čo povedal doktor asi je pravda a tak to asi má byť a čo chcem vraj nasilu dokázať.Ďakujem