prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
matka 76, na myomy je jod, yam a silne enzymi. tema uz bezala mnohoktat.
perlicka, NAC, oreganovy olej pripadne aj roztok citricidalu.
Prajem pekny den,
Bol som 30 nasobny darca krvi. Minuly rok som bol vsak vyradeny v dosledku "neurcitych" vysledkov testov na hepatitidu typu C. Kedze pracujem v Brne, bol som na vysetreni tam, vysledky stale tie iste - jednou metodou su vysledky slabo pozitivne, druhou metodou ("dokladnejsou") negativne. Bolo mi povedane, ze to moze byt tym darcovstvom krvi. Ziadne ine problemy mi nezistili, krvny obraz bol dobry, sono brucha ciste (mal som aj nejaku stratu na vahe, hnacky, zvracanie).
Cim mozu byt sposobene tieto neurcite vysledky?
Dakujem za odpoved
RNG prosim Ta o radu: vcera bol tyzden, ze dcera ochorela na virozu. najprv to bola bolest hrdla s teplotami, po 2 dnoch uz hrdlo nebolelo, teploty boli len zvysene, ale zacala soplit, neskor na to mala hnisavy vytok z oci. davala som jej vela c vit., pila citricidal a kvapkala si do oci aj citricidal a teraz aj koloidne striebro . hrdlo uz neboli, oci su uz v poriadku, len v dutinach ma zrejme bakterialnu infekciu, nakolko vysmrkava hnisavo krvavy sekret, a co je najhorsie, aj popri kvapkani do nosa citrircidal roztoku a koloideho striebra, tak sa to akosi nelepsi, stale z nosa tecie obrovske mnozstvo sekretu a rozprava "huhnavo" cez nos.akosi sa nevieme pohnut s tym. aj si dutiny vyhrieva soluxom. dutiny ju nebolia, ani hlava, ale ten hnisavy sekret je velmi skaredy a neubuda. co este robit? dakujem za radu.
RNG, mozes mi zhodnotit serrapeptase enzyme 90,000IU capsules,(v jednej caps. - from peptizyme SP-EN 450 mg) je to od puritan pride, konecne som ho objavila. uz davnejsie som citala, ze pomaha pri odstranovani cyst, len som ho nevedela zohnat. ked aspon zajtra objednam, do takych 10 dni pride, moze za 10 dni do 21.7. este ucinkovat?(vtedy mam ist na operaciu) dakujem. pripadne mozes aj na mail? inak ale nie je nutne
Dobrý večer RNG!
Chcela by som sa Vás spýtať, čo by ste mi odporučili na myom maternice-rastie smerom k moč. mechúru a zadná stena maternica je zhrubnutá, nepravidelne a dosť silno krvácam, vždy dostanem nejaké hormóny, aby som nekrvácala, ale opakuje sa to. Chcela by som 2.babatko, ale takto to asi nepojde.
ďakujem za odpoveď!!!
prosim o radu: znamej dcere chcu vybrat nosne mandle, lebo ich ma velke a tlacia jej na stredne ucho(?) a ma vytok z uska. co by sa dalo s tym robit? dakujem
boba 77, jodova tinktura robi na kozi zltohnede flaky. Samotna tinktura je velmi tmava hneda.
Krystalicky jod(supinky) je fialovy.
sofia, makularna degeneracia:vyliecit sa neda, da sa jej predist a da sa ju spomalit, dokonca mozno zastavit.
Predist pouzivanim viacerych antioxidantov, cistenim ciev a pouzivanim enzymov na cistenie ocnych lymfatickych riecist, ktore su zodpovedne za zvyseny tlak v oku, ked nezvadzaju ocne tekutinu dostatocne, pripadne zvysit viralnu imunitu, lebo cast zapalu cievok v oku vyzivujucich sietnicu moze byt zapalenych a tym sa zivenie oka a pristup kyslika znizi, co ma za nasledok odumieranie ocnych nervov na sietnici=makularna degeneracia.
Tie iste nastroje sa pouzivaju aj pri nastupe makularnej degeneracie, plus roztok MSM ako kvapky na zlepsenie permeability(priepustnosti) ocnej bulvy a pripadne aj elektrostimulacnu metodu na zlepsenie cirkulacie v oku.
Môže mať jódová tinktúra tmavo žltú až žltohnedú farbu?!Dala som si ju namiešať v lekárni a priateľmi mi povedal že by mala byť fialová tak som z toho trochu zmetená.