Otázky na RNG

RNG

bozenka 1163, mala by si pouzivat na zmiernenie menstruacie yam alebo senovku grecku.Zeny nepotrebuju tolko trpiet, menstruacia nemusi byt tazka a bolestiva.

Doplnok na zelezo ma mat zlozenie ako napr produkt z Puritan.com pod menom Easy Iron

Tj musi obsahovat zelezo v dobre absorbovatelnej forme(tu ti je glycinat alebo bis Glycinat) a samozrejme vitaminy B-6 B-12 a kyselinu listovu(B-9)
Doplnky, ktore obsahuju ferric oxid alebo zlte, cierne a cervene oxidy, su mizerne na absorbciu a zatazuju traviaci trakt.

eo

Mila zu11
Citala som tvoj problem to mi je luto!
Na ukludnenie skus natierat biely jogurt niekolko krat denne,nechat posobit.Potom urcite probiotica a enzymi.
Mne jogurt vzdy pomohol!Vela stastia.

wikush

drzim vsetky doplnky pri "izbovej teplote".. ale po nedavnych horucavach - co sme mali v izbe aj 29 stupnov, mi enzymy zosmradli, bojim sa ze sa pokazili alebo nieco, ci ich mozem stale uzivat [smrdia aj chutia ovela intenzivnejsie zaludkovo].. inac pach kyselin sa nezmenil, len enzymy

zuzula11

Dobry vecer RNG, chcela by som poprosit o radu. Mam v priebehu dvoch rokov tretikrat zapal vajecnikov. Je nieco, ako tomu predijst? A tiez sa chcem opytat, ake doplnky mam brat k antibiotikam ... Pridala som si probiotika, vitamin C, B-komplex, okrem toho denne beriem multivitaminy s mineralmi. Dakujem za odpoved.

zu17

Dobry den RNG, potrebujem od Vas dobru radu! Po zisteni kondylomov mi gynekolog 4 dni natieral tieto hnusoby roztokom podofylin. Problem spociva v tom, ze mu roztok natiekol aj do oblasti konecnika a ja teraz trpim ako kon. Nemozem ani chodit, kazdy pohyb mi sposobuje ukrutnu bolest. Povedal mi, aby som si urobila harmancekovy odvar a na 20min. sa donho "posadila". Toto som aplikovala, ale nezda sa mi, ze by bolest polavila. Mam rozdrazdenu celu oblast posvoveho vchodu az konecnika. Prosim porad!!! Som zufala, potrebujem, aby sa to cim skor zahojilo, lebo takuto bolest uz nevydrzim a nepomahaju ani tbl proti bolesti... :-((( Vdaka za pomoc

bozenka1163

Po dlhotrvajucich menstruaciach som bleda a byvam velmi unavena.Mam pocit ze mam malo zeleza.Aku formu odporucate na doplnenie,pretoze tabletky od lekara mi nerobia dobre....Dakujem!

RNG

andrea, pred rokmi som pouzival ich N zymes, hlavne ovela silnejsi nez full spectrum N zymes je rastlinny a fumgalny N zymes PA.
Dosial sa mi vidi dost silny, hoci dnes pouzivam enzymi ktore obsahuju sirsie spektrum a tiez kyseliny. Lebo ja ich pouzivam hlavne na travenie, nie na cistenie tela, kde kyseliny nepotrebujes.

RNG

curcumin-curcuma longa(po slovensky kurkuma), je zlte korienie, pouziva sa do kari korenia*(curry), podobna rastlina je Dumbier(zingiber oficinalis, zazvor, anglicky Ginger, nemecky ingwer)
Holandania by mali obe poznat, ved mali kolonie, kde sa oboje pestovalo a pouzivalo