prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, velke dakujem!
ahoy, nevsimla som si, ze je tu tato tema, polozila som ti otazku v inej teme tak to tu len zkopirujem.
RNG - mam zopar otazkok
citala som prispevky kde jedna slecna zverejnila ten paprickovy roztok s alkoholom. Mam miesto vzadu na hlave kde mi rastu vlasu, ale su o polovicu kratsie ako tie ostatne. Myslis, ze by mi ten roztok mohol pomoct na tom mieste? Kadernicka ma na to upozornila asi pred 10 rokmi.... Tiez som sa informovala u koznej lekarky on-line co robit aby mi zhustly vlasy (tiez mi dost podaju od stresovej situacie), ona odporucila mezoterapiu, citala som o tom, ze su to vlastne vpychi do korienka vlasu s ucinnymi latkami. Neviem ci to tu niekto spominal. Nevies nieco o tom? diky
banany
miroslaval
Lekari tvrdia, ze sa toho netreba bat a nic na to nepredpisuju.
Ale toto zrychlenie moze byt nasledok roznych pricin, nielen cvicenia a niektore s nich su nebezpecne, ako hyperthyroidism(zvysena funkcia stitnej zlazy) , pulmonary embolism(zrazenina krvi v plucach)anxiety(uzkostna porucha) a ine nervove poruchy.
Tie treba adresovat samozrejme osobitne.
Odporucam nepouzivat ziadne stimilanty(cigarety, kava, vacsie mnozstva cukru, a rozne "povzbudzujuce" lieky
A na cvicenie len pokojne, ako Yoga, thai chi a dlhe prechadzky s hlbokym branicnym dychanim.
Stale ale mam podozrenie ze to ma nieco spolocne s neurotransmiterami a hormonami.....Skusil by som aspon pupalkovy olej, extra draslik(kalium, babany a sol so znizenym obsahom sodika) pripadne horcik(magnesium) a samozrejme ako kazdemu radim Lecitin a pripadne aj SAM-e, ktory vyrazne ukludnuje, obcas aj SJW v case stresu a zmes vitaminov Stress B plus C.
RNG, prosim ta, mam sinusovu tachykardiu, v pokoji mam pulz aj 120. Mam 23 rokov, lahsiu astmu, skor nizsi tlak (dnes som vsak mala 189/120 brala ma sanitka, lebo mi prislo strasne zle). Treba sa toho bat? Poradis nieco? Mam nadvahu, chcela by som sportovat, ale ked ten pulz strasne stupne pri namahe. Dakujem.
muc, magneticke naramky su viacmenej marketing(to som velmi pekne povedal) Ale magnetu ovplyvnuju procesy v nasom tele, to je mnohonasobne experimentalne dokazane. Zarial ale len hrstka lekarov naozaj vie, ako to aplikovat spravne(jedna sa o velke magneticke "deky", kde su silne a orientovane magnety)
Ale viera uzdravuje(v medicine placebo effect)
takze ked veris, ze ti ten naramok(magneticky, medenny...) pomoze, tak ti naozaj pomoze.
Je to rovnaky koncept ako nosenie amuletov a talizmanov(baraka,jantar,juju,medicine bag a rozne predmety, ktorym pripisujeme extra hodnoty)
roman, ovocie je plne cukru a ludia co maju candidu ovocim povzbudia jej cinnost, co vedie k hnackam.
Ovocie treba jest z mierou, a nikdy nie na vrch inych jedal, ale osobitne, ako medzijedlo.
Na vybitie kandidy sa pozri na protikandidove temyJest mensie davky castejsie je v tomto pripade tiez dobry postup.
Na zastavenie hnaciek pozri na moje clanky na -odkaz odstránený-
rada by som vedela Vas nazor na magneticke naramky. pripisuju im pozitivne ucinky na organizmus. je to pravda, alebo len marketingovy tah na zvyenie ich predaja?
dakujem
dobry den .RNG moja mama je to uz asi 17 rokov co ju pichol oco nozom zasiahol jej pecen a odvtedy mava hnacky. pecenove testy ma v poriadku mala zlcove kamene ale aj to je ok.doktor jej povedal ze to je chronicke a koniec.teraz asi dva tyzdne berie probiotika na vecer a z jedlom som jej dal nech skusi brat enzymy.este hovori ze ich ma hlavne ked jedava ovocie ale inac kazde rano ide aj tri krat na zachod.zatial je to rovnake.co by mohla este skusit .jaj a teraz som jej kazal este nech skusi brat aj psyllium.vdaka.
demanovka, zapaly maju dovod v zamoreni tela(toxiny, alergeny, rozne bielkovinne zhluky) alebo priamo v cinnosti mikrobov.
V case sezonnych alergii je dobre brat antihistaminicke doplnky, ako quercitin(2x500 mgzzzz) vitamin C-3 gramy, boswelicku kyselinu 2x600 mg a rozne enzymi, ako bromelain(2x600 GDU) serrapeptaza (3x40 tisic jednotiek)
Ak je to viralneho povodu(oslabenie tela-hlad, chlad, extra vycerpanie atd.-vyuziju nase vlastne telesne virusy pripadne vonkajsia nakaza na premnozenie v tele) treba si posilnit viralnu imunitu.
Na ine mikroby, ktore mozu byt tiez pricina treba brat prislusne antimikrobialne latky.
Inac na zapaly su na potlacenie symptomov rozne protizapalove latky ako curcumin, dumbier,GLA, rozmarin, a samozrejme rozne enzymi