Otázky na RNG

RNG

na 2 rocne dieta odporucam zhruba 50 mcg selenu a 5 do 10max. mg zinku.
Vacsie tablety sa daju rozdrvit a rozdelit na viacero davok.
Na kazdom doplnku je napisane, ze nie je urceny pre deti. Nie pre to, ze by deti tak isto nepotrebovali doplnky, ale za ich forma a davky nie su navrhnute pre deti.
Davku treba samozrejme prisposobit vahe dietata a forma tabletiek je tiez nevhodna, treba ich rozdrvit a zamiesat do jedla teda cast z nich v tomto pripade, nie celu dospelu davku.

janulienocka

dakujem za radu, mozem mu davat aj klasicke tablety selen+zinok? Na krabicke pisu, ze vyrobok nieje urceny pre deti, tak neviem, maly ma dva roky

RNG

janulienocka, moraxella sa da velmi lahko znicit "horkacom" tj roztokom GSE, 6 kvapiek na deci vody.
Tento roztok mu musite kvapkat do nosa pravidelne kazde 3 hodiny.
Odporucam mu tiez brat probiotika selen a zinok na zvysenie imunity.
Atb. brane ustne sa nedostanu do dutin nosnych a prinosnych, takze tam pomozu len kvapky a vyplachy.
Naviac atb znicia probiotika v crevach a tie su zodpovedne za vyrobu az 70% vsetkych obrannych latok pre telo.
Takze probiotika treba okamzite znova nasadit po pouziti atb. , inac ma dieta/dospely oslabenu imunitu.

janulienocka

Dobry den RNG, moj dvojrocny syn zacal pred dvomi mesiacmi chodit do jasliciek, dovtedy bol uplne zdravy, ale odkedy je v jaslickach stale mu tecu z nosteka hlieny, obcas zelene a pokasliava, mal teplotu asi dva tyzdne spat, teraz nie, z vyteru ma opakovane nalez moraxelu, bral dvoje antibiotika ale nepomohli. Mozes mi prosim poradit co s tym, mame doma aj GSE, neviem ci mu skusit nostek povytierat, nieco som o tom citala, skus mi prosim poradit, dakujem velmi pekne

Taly

RNG, spomínal si, že SJW kupuješ cez zah. stránky. Chcem sa spýtať, či by bolo možné sa s tebou dohodnuť, aby si ich kúpil aj pre mňa.
Ďakujem pekne

RNG

arabella, neviem co to moze byt, skus kokosovy olej s par kvapkami citricidalu.
Ak je to sposobene nejakym mikrobom zvonku, tak to pomoze.
Ale ak to je zvnutra(exem,psoriaza...) tak to nestaci adresovat zvonku.
Pozri na prislusne temy.

arabella

dobry vecer RNG, mam taky mensi problem, na oboch laktoch sa mi vytvorili cervene flaky so supinkami a zacina to aj stipat, nevedeli by ste mi poradit nejaku masticku alebo nieco ine ? dakujem

RNG

Na kasel je oreganovy olej.
Tiez kvapky koloidnej striebornej vody a roztoku GSE do nosa, lebo odtial sa hlieny dostavaju do pluc a tam je iste nejaka nakaza.

bozenka1163

Moj 11rocny syn ma uz asi tyzden kasel.Davam mu NAC,zacalo sa mu lahsie vykasliavat,ale zostalo to na tej istej rovine a kasel neprestava,teploty nema ,citi sa dobre...co mu moze dobre zabrat?Dakujem!