Otázky na RNG

RNG

sumienka, nechap to ako dietu, ale spravne stravovanie, spravnu udrzbu tela.Je plno chutnych a zdravych jediel, clovek sa naozaj nemusi obmedzovat. Len vyhybat sa skodlivym. Na zaciatku to bude problem ale po case si zvyknes.
Vyprazane sa da nahradit na sucho opekanym, pouzivat panenske(virgin) tuky znamena len, ze sa musis vzdy pozriet, co jedlo obsahuje a pomaly ale iste si navyknut varit zo surovin, nie stravovat sa z priemyselne pripravenych jedal.

RNG

citricidal dostanes len cez internet.Najdi si napr v Cechach zdroj(www.google.cz zadaj"citricidal" a najdes internetovu predajnu, co ho ma.
Ani sa nezdrzuj hladat po lekarnach, nema to zmysel.

sumienka2525

TUE
Dakujem za radu.
A kde najdem dietu podla krvnej skupiny???? Ja mam 0 negativ.
No asi fakt zmenim stravu. Mozno to fakt bude v tom. Lebo keby niekto iny jedava to co ja kopu sladkosti za den , same vyprazane jedla , nic nepijem okrem kavy tak by mal 300kg. Este ze mne to stiha telo spalovat. No nic dam sa na diettu, kedze aj RNG pisal o tom tak to skusim. Keby mi to pomoze tak som najstastnejsi clovek pod slnkom.

sumienka2525

RNG
Velmi pekne dakujem za odpoved. Cize ako som to pochopila v skratke velky vplyv ma na to aj co zjem. No ja sa stravujem maximalne nezdravo - same vyprazane jedla, zeleniny a ovocia malo a pitny rezim tiez o nicom lebo nepocitujem smäd.Lebo na tvar si davam najviac pozor aby bola cista, nechytam si ju a stale tam nieco mam. A ten citricidalkupim v lekarni??? Urcite to vyskusam.

TUE

sumienaka2525, ja som po tazkej chripke a velkej snahe vyzdraviet prostrednictvom zdravej stravy (napr. vela sezamu) mala skarede pupaky po tvari, najma okolo ust. Ist lekarovi som brala za zbytocne. Vyborne mi poradil jeden skvely clovek z Trnavy, ktory mi nasadil dietu - jest len neslanu uvarenu hnedu ryzu (pit vodu, bylinne caje), o nejaky cas pridat zeleninu, atd. Vylucit rajciny, mliecne vyrobky, stravovat sa podla krvnej skupiny. Tolko len strucne. Dietu dodrzat bolo strasne, avsak pupaky zmizli a schudla som. Tolko moja skusenost. Pretazeny zaludok si berie energiu z okolitych organov, doporucila by som skusit zacat tam.

RNG

Jara, teraz sa nediv, ze som nebol u lekara vyse 15 rokov!
Ti mi zasadne chceli nanutit nieco, co som nechcel brat pre zle postranne ucinky a nedovolili mi brat to, co bolo neskodne a ucinne (klinicky) podla vyskumu a praxe lekarov, co pouzivaju tieto prostriedky miesto chemie.
A na diagnozy treba nekonecne dlho cakat, medzitym choroba pokracuje v tele....

RNG

Ja kupujem SJW z Puritan.com alebo Swansonvitamins.com
Ake vytazky maju ini neviem, ale v teme Depresia bolo viacero prispevkov, kde jednotlivci pouzivali ine vytazky, ktore im nepomohli a tieto spomenute pomahaju.

jara

RNG, dakujem, len keby mi ho dali domov, v nemocnici by to asi nemohol brat, kedze lekari nie su nakloneni tejto forme liecby.

RNG

zuzula 11, lubovnik bodkovany=trezalka=St Johns Wort=hypericum perforatum.
Neviem kolko hypericinu a inych latok bylina obsahuje.Yo sa meni, zialbohu.
Preto obvykle neradim byliny, lebo pitim caju clovek moze dostat primalo ucinnych zloziek a moznost je aj predavkovania.

Taly

RNG - veľmi pekne ďakujem za radu.
Chcem sa ešte spýtať, kde sa ten výrobok(SJW(vytazok z trezalky=St John's Wort) dá dostať.
A eštesa chcem spýtať, čo si myslíš o homeopatikách - pomáhajú pri takýchto problémoch...
Ďakujem