prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
lili711, mas toho plno.
V prvom rade atb ti znicia probioticku crevnu floru, tj ber silne probiotika, na noc s jablkom. Probiotika v crevach vyrobia az 70% vsetkych obrannych latok, ktorymi telo disponuje.
Kazdy mame virusy v tele a zda sa, ze mas nizku viralnu imunitu, tak si ju musis posiolnit. Kazdemu radim na to minimum brat selen, zinok a probiotika, ktore obsahuju lactobacilus bulgaricus
Ak to nestaci, musis pridat aj silnejsie antiviralne.
Mikroby v dutinach nosa a prinosnych treba vynicit kvapkanim koloidnej striebornej vody alebo/a roztoku citricidalu do nosa(35 kvapiek citricidalu na liter vody znici streptokoky, stafylokoky a rozne ine v nose a prinosnych dutinach.
Ustne brane antibiotika do dutin nepreniknu, takze ich treba adresovat kvapkami alebo vyplachmi.
Odporucim ti aj pit horkac= spomenuty roztok citricidalu aspon nejaky cas, lebo tie streptokoky a stafylokoky ti uz mohli preliezt celym telom.
Zapaly a bolesti v tele mas z virusov a toxinov, co ti produkuju tie rozne nakazy.
Protizapalove to zmiernia, ale nevyriesia(curcumin, boswelicka kyselina, bromelain, serrapeptaza...)
Ale alergie-vzdusne-treba adresovat,aspon v case pelovej a vytrusovej sezony lebo prispievaju k problemom v tele-oslabuju imunitu a vyvolavaju extra zapaly(zdurene uzliny).
Odporucam ti brat
Quercitin, 3x500 mg
vitamin C 3 gramy
Bromelain 2x600 GDU
ahoj RNG. prosim ta aku zubnu vypln by si odporucal aplikovat po vyvrtani zubneho kazu?
viem, ze nie amalgam, ale existuje nieco co by si vyslovene odporucal???
dakujem.
Tally prepac, ale Ty si negramotny, ze si nevies sam objednat???
RNG
Pred 15 rokmi mi zistili autoimunitné ochorenie:sklerodermiu.Mám 36 rokov.Nikto v našej rodine taketo ochorenie,ani podobné s imunitou nemá.Cele tie roky choroba neprogreduje.Vzhľadovo vyzerám veľmi dobre,nikto by nepovedal ,že trpím týmto ochorením.Čo mohlo byť spúšťačom takejto choroby?Užívam IMURAN na potlačenie imunity.Ďakujem
Dobry den p. RNG, kedze som vyskusala uz asi vsetky mozne lieky (antibiotika) a aj alternativnych liecitelov a stale nic, chcem vas poprosit o Vasu radu ohladne mojho zdravotneho stavu.
Mam asi 2 roky zvysene teploty, zdurene krcne uzliny, prelieceneho helikobaktera, ureaplazmu a klebsielu (preliecene). Syndrom PCO, HPV virus, mykozy, nepravidelny menzes. Alergiu na roztoce, travu a pel. Zlateho streptokoka a stafylokoka v hrdle, nose. Mierne bolesti klbov...a smutok z toho vsetkeho, pretoze sa z toho neviem dostat. Dakujem za Vas cas a ochotu!!
nikol, daj sem svoju adresu a napisem ti
Dobry den RNG, prosim Vas mohla by som Vam napisat mail?...je toho trosku vela co by ma zaujimalo, nerada by som to napisala sem...a mam aj linky na niektore vyrobky, ktore by som si chcela objednat, len potrebovala by som Vas nazor na to, a nechcem to sem hodit, nie ze to bude povazovane za reklamu...dakujem
taly, ja som mal obchody na Slovensku a musel som s nimi prestat pre straty,personalne problemy, byrokraticke prietahy atd.
Takze ti ostava objednavat si zo zahranicia cez internet pouzitim kredit kariet, tak, ako to robi tu na fore plno ludi.
Casto je to ovela lacnejsie, nez ked kupujes z domacich zdrojov, lebo napr v USA su ceny doplnkov ovela nizsie a kvalita vyssia, ako na Slovensku alebo inde v Europe.
Zo znaciek, ktopre pouzivam aj ja odporucam najma Puritan.com, Swansonvitamins.com, tiez rozne zdroje predavajuce znacky ako NOW, Doctor's Best, NSI a podobne, najdi si ich na Google.com
aha :-) a nemohol by si mi ich kúpiť a poslať na dobierku ?