Otázky na RNG

Anne

Dobry den RNG, chcem sa len opytat na Lapacho ( Pau d’Arco ) v capsulach...

Aka by podla vás bola vhodna davka?
Nasla som:
- od swns 500 mg - Pau d´Arco Extract standardized to 0,5 % Lapachol
alebo
- od P´s P Pau d’Arco 500 mg(Tabebuia impetiginosa)
alebo od nasich ostrovných susedov v UK
- Rio Health - 2500mg- 5:1 Extract

Co hovorite na ten anglicky - hlavne - je to az taky Super Strength? Doteraz sa spominalo najma pouzivanie caju, a tieto ciselka mi moc nehovoria.

Dakujem za odpoved (a nielen tuto), dodatocne aj za tabulku a .... ZA UPLNE VSETKO !!!

RNG

1ad1, nakaza v nosnych a prinosnych priestoroch sa da znicit kvapkanim koloidnej striebornej vody a roztoku citricidalu do nosa v 3 hodinovych intervaloch zhruba.
Najprv koloidne striebro, o pol hodiny roztok citricidalu.
Ak to islo aj inde v tele, odporucam pit roztok citricidalu(35 kvapiek na liter vody je denna davka, treba to pit postupne po malych glgoch od rana do vecera. Na noc odporucam dobre silne probiotikum s kuskom jablka.
Na hlieny a zapaly v hlave,kasel, stredne ucho a podobne odporucam brat oreganovy olej , na Slovensku dostupny ako Candimin, ale davku odporucam 3x2 kvapky denne, dobre rozriedit, lebo je to silna paliaca korenina.
Samozrejme, kazdemu odporucam brat aspon selen, zinok a jod, lebo tychto nedostavame v nasej beznej potrave dost podla najnovsich dat o obsahu jedal a novsieho vyskumu, ktori odporuca ine denne davky, nez davno zastarale tabulky odporucenych dennych davok. Hlavne sa to tyka vitaminov C, D a E,tiez jodu a selenu, ktore su tam mylne stanovene prinizko.

O mnohych bylinkach nepochybujem, len o spravnej koncentracii a ich ucinnych latkach neviem nic, takze sa podla moznosti drzim prostriedkov,,ktore maju presne zlozenie aktivnych latok.

1ad1

RNG prosim Vas

uz tyzden si davam koloid.striebro do oci na Chalaseon, ale hrcka mi tam zostala a pribudli dalsie

Bola som chora-bolelo ma hrdlo, natcha...liecila som sa len s koloid.striebr.-po 5 dnoch je to prec
ale zaboli ma obcas viecko,okolie oci, celo, az do hlavy, nemohlo sa to chripkov zhorsit?

Mam si tam kvapkat aj Citricidal-v akych odstupoch po strieb.vode ? , mozem prikladat bylinky-skorocel, kvapky z ocianky rostkovovej, mozem potierat skalnou ruzou, suche teplo ? Moze nieco zabrat, uz som zufala...

Co mi prosim poradite? Aby som to neprehanala, ale uz aby to ale zmizlo?

DAKUJEM Vam za odpoved

RNG

tradicne cinske byliny nie su potvrdene modernou lekarskou vedou.
Ja sa sustredim len na prostriedky, ktore su dobre preskumane, ich zlozky aspon ciastocne zname co robia v tele a obsahy presne specifikovane na aktivne latky(standardizovane).
Na zrak sa pouziva zinok, silne antioxidanty(vytazok zo semien hrozna(grape seed extract),zo semien billberry, z brectanu(vinca major=vinpocetin, vytazky z roznych listov a zeleneho caju=polyfenoly a samozrejme rozne karotenoidy najma je spominany beta karoten, cryptoxanthin(1 mg), astaxanthin(4 mg) a vacsie davky luteinu(10-20 mg)
Ocna gymnastika(tj caste zaostrovanie do roznych vzdialenosti a vyhybanie sa upreneho pohladu na obrazovky) je tiez velmi dolezita, tak ako aj osetrovanie oci od nakaz(antimikrobialne kvapky)
z vysokeho tlaku v oku(MSM kvapky na zvysenie permeability ocnej bulvy)
Dolezite je jest aj dostatok enzymov proti hromadeniu sa roznych bielkovinnych zhlukov v oku(floaters v sklovci, cataract-zahmlenie sosovky)

MILAN 63

RNG, aký máš názor na činské prírodné guličky WBO 7.8
Ide mi o zlepšenie zraku. Môžeš poradiť niečo iné.
Ďakujem.

RNG

ellesar, je hromada kompozitov(biele vyplne) ktore obsahuju kopolymery plnene roznymi materialmi, ktore sa nanasaju postupne a vytvrdzuju ultrafialovym svetlom. Mne s nich zubar vybudoval na zvyskoch zubov cele zuby po vrstvach, ktore mi vyborne sluzia.

RNG

jana 36, potlacanie imunity potlaci cast symptomov, ale dlhodobo nie je riesenie, lebo imunitu potrebujeme v boji proti mikrobom.
Pozri na temu "autoimunne choroby" a sclerodermia.