Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

mnary-anne, ked mas pri sebe roztok citricidalu a obcas si glgnes a na noc beries probiotika, tak sa velmi pravdepodobne vyhnes vsetkemu, okrem ameb(vodne nakazypi len flaskovu vodu a jedz len varene jedlo alebo ovocie, co sa supe.
Tiez pomaha koloidna strieborna voda, glg po jedle vytlcie velku vacsinu mikrobov.

RNG

myo,kedze neurotransmitery sa spotrebuvaju telom velmi rozne-podla momentalnej nervovej zataze, neodporucam nic brat pravidelne. Ked budes brat ale prqvidelne 5-HTP, tak davka je 2x50 mg, max 2x100 mg.
SAM-e ma lepsiu toleranciu, davky su 2x200 az 2x400 mg.
Clovek sa musi naucit pocuvat svoje telo a brat doplnky podla potreby.

RNG

mariaj, tlak krvi zavisi od pomeru Na a K.
Ked hovoria o znizeni solenia, myslia na znizenie NaCl. Preto sa vyraba sol so znizenym obsahom sodika, kde je sodik(NaCl) nakradeny ciastocne draslikom(KCl). Na chuti to nepoznas a skoro vsetci ludia maju nedostatok draslika v potravinach, takze je to dobry pristup k veci.. Takuto sol nemusis obmedzovat na znizenie tlaku.

jara

Prosim vas, co sa tu deje? Tu sa zastavil cas? Nie je to normalne, ze tu nikto a hlavne RNG, nic nenapise. Alebo mi usli nejake info? Dovolenka?

jara

Odpovedam az teraz, bola som za synom v nemocnici. Delphia to asi uz objasnila, mne to objednaval manzel, cez internet, balik prisiel za 5 dni, co bolo pekne skoro, postovne bolo asi 65 dol., asi to zalezi od hmotnosti a ceny tovaru, prislo mi to na postu a bolo tam: bez colneho dlhu. Asi tak...

smilla

Ja som objednavala zo Swansonu. Postovne bolo okolo 30 dolarov pri asi 80 dolarovej objednavke. Balik prisiel z USA na SK do tyzdna, na colnicu. Bola mi z celej hodnoty vratane postovneho domerana DPH. Ale urcite to stale je lacnejsie ako kupovat na Slovensku.