Otázky na RNG

delphia

objednavala som od puritansu. postovne ti hned vyrata na objednavke. raz mi balik dosiel na postu a druhy krat na colnicu, ale clo mi nevyrubali.

ketsut

na google si dáš firmu a objednaš...číslo kreditky, osobné údaje...
od ktorej firmy si objednávaš vitamíny?
si spokojná?

mio

delphia: a nevieš aké je poštovné? príde to na adresu domov, alebo na colnicu. Sorry, ale nemám s tým žiadne skúsenosti.

delphia

nie je to nic zlozite. najprv sa treba zaregistrovat, potom prihlasit, objednat pripravky a nakoniec zadat cislo kreditky.

doba dodania cca 3 tyzdne.

ketsut

nikol a jara....aj ja by som si chcela objednať selén, zinok, vit. E a C a tiež nemám skúsenosti, ani neviem ako na to?
Mohla by si mi pomôcť....

nikol84

jara - mozem sa Vas spytat?..ja tiez by som chcela objednavat zo swansona, no zatial s tym este skusenost nemam. Vy ste uz odtial objednavali?...a ake su podmienky: platobne, dodacie-kolko dni trva kym dojde, postovne atd., dakujem za odpoved...

mary-anne

rng asi si prehliadol moj prispevok:
ahoj RNG, prosim ta, mam otazku, 2.8. mam ist do egypta a som sa dopocula o tych hnackach a o tej inej klime tam. mam oslabenu imunitu,takze je pravdepodobne, ze tam nieco "chytim". je mozne nejako tu imunitu zvysit za tu dobu tu n a sk? nejakymi probiotikami?? alebo cim? dakujem

jara

Zdravim Ta, RNG, budem objednavat zo Swansona, chcem Ta poprosit co by som este mala objednat na tu boreliozu. Este doobjednam oleuropein, mam se, zi, vit.e, c, syn ma aj zapalene oci, neviem, ci to tiez suvisi, davaju mu nejake kvapky, neviem ake, spytam sa...potom by som davala aj pit GSE, a aj vyplach oci. citala som, ze ta borelioza moze postihnut klby, mam aj nieco na to objednat, pripadne na nervy/rybaci olej?/ Dakujem.

mio

RNG, prosím ťa, vieš mi poradiť, aké je dávkovanie pri 5htp a pri SAM-e. Ja by som potreboval brať niečo pravidelnejšie a pri SJW si to neodporúčal. Ako je to s týmito.Ďakujem za radu