Otázky na RNG

RNG

"moje" predajne boli uz davnejsie zavrete, ale udajne na cisle 911 279 694 sa da koloidne striebro obcas objednat. Ja s nimi nemam spojenie, ale docital som sa to tu na fore.
Zariadenie, co som osobne nainstaloval v Lucenci by malo byt schopne produkovat koloidnu striebornu vodu este nejaky cas podla odhadu zivotnosti filtrov a samotneho generatora.

RNG

ada1, protikandidova dieta je 2 tyzdenna a kto sa jej chce zbavit,MUSI kandidu vyhladovat a to sa da len vylucenim VSETKEHO, co candidu uzivi, tj vsetkych sacharidov viacmenej.
Tj prakticky vsetky ovocia, ovocne stavy, mlieko....
Inac candida prezije a namaha bola marna.

RNG

1ada1, chlieb je samy sacharid(skroby) takze samozrejme do tej bezsacharidovej diety nepatri.
Kokosovy olej sa da pouzit ako olej na varenie, do salatov, do zelenin atd.
To "skriabanie v krku" to nerozumiem. Ako moze neutralny olej skriabat v krku??
Mliecne vyrobky sa velmi neodporucaju, lebo obsahuju produkty kvasenia, co su podobne, ako produkuje kandida.
Ale trochu nesladeneho prirodzeneho jogurtu iste neuskodi.
Olejnate=neskrobove semena su vsetky orechy(lieskovce, vlasske orechy, kesu, podzemnica olejnata=burske oriesky, tekvicove semienka, paraorechy, piniove jadierka, pistacie, makadamske orechy, pecan orechy, hicory orechy,mandle, marhulove semienka(s mierou!)

RNG

mio, homeopatia je zalozena na viere, ze "podobne sa podobnym lieci", co s previdla nie je vobec pravda a ucinok je tu teda viera v prostriedky.

Ja sa zaoberam len s doplnkami, ktore su zalozene na solidnom vedeckom/lekarskom vyskume, odkial je element viery(placebo) vyluceny, je to tzv "doubleblind" metoda.
Tj ucinok je naozajstny a posobi aj na takych, co v to neveria.
Samozrejme viera znacne pomaha....

nikol84

Lili---aj ja som skusala cisielko na predajnu v Lucenci, ale aj ja neuspesne, tak som si tiez GSE a koloidne striebro objednala z CR, zo stranky regenerecetabor.cz ...a akurat cakam na balik od nich...nabuduce, ked niekto nieco podobnee, tak mozme si aj spojit objednavky (ked sme z jedneho mesta a pod, nie?..to len taky napad/navrh)...teraz by som chcela objednat zo Swansonu, tak ak by niekto chcel sa pridat...neviem este podmienky z tej stranky, idem si to kuknut...

1ada1

A este prosm VAs RNG zabudla som na spytat ci mozem

kavu,kakao, ovocie - vylucit treba vsetko ovocie-(goji?) alebo je nejake ake mozem?

Dakujem

1ada1

RNG prosim Vas

Citala som ze pri protikand.diete jedlo by sa malo skladat LEN z masa, ryb, vajec, vela zelenin(okrem zemiakov!!!)orechov a
neskrobovitych olejnatych semien-len neviem ktore su to prosim VAs ?

Mozem jest prosim Vas chlieb, mliecne vyrobky bez cukru - smotanu-kyslu, na slahanie, syry ?

Prosim VAs ako mozem dostat do zaludka kokosovy olej ? Protivi sa mi a skriabe ma v krku...

Vopred dakujem za odpoved