Otázky na RNG

fifiiiiiiiii

RGN

môže sa koloidné striebro nanášať aj na tvár?

Betain HCL a Zinok glukonať sú k čomu určené?

dakujem za odpoved

RNG

Ja vyrabam a pouzivam koloidnu striebornu vodu uz dlhe roky.
Pouzivam je ako ranajsi spray do oci(mal som syndrom suchych oci), tiez do nosa a hrdla, usi, pri infekciach, pri pokazenom zaludku, na helikobakter pilori a ine zaludocne nakazy, alebo otrave salmonelami,coliformami alebo inymi pijem 4x2+ lyzice.

To sa tyka koloidov od 6 do 25 ppm, co si bezne vyrabam.
Kedze v zaludku sa koloidna strieborna voda velmi rychlo znici(skoro celkom, teda ionicke castice sa premenia kyselinami na neutralne, menej ucinne alebo na zluceninu AgCl, na ine to velmi neodporucam. Este tak vaginalne vyplachy.
Na liecenie vacsimi davkami sa pouzivaju roztoky 500 az 10 000 ppm, to vsak ale nie su potravinove doplnky, takze s tym sa osobne nezaoberam.

RNG

boba 77,vacsina sveta nepije mlieko, len nasa zapadna civilizacia ho pije.
Mineraly sa daju dostat aj zo zelenin, a dnesne mlieko z intenzivnych chovov je zialbohu menej kvalitne a znacne zamorene(krmne zmesky su jednotvarne, pridavky su hormony na zvysenie dojivosti, antibiotika, ktore nechaju zvysky aj v mlieku a pesticidy, ktore polnohospodari hojne pouzivaju.
Kozy a ovce sa este volne pasu, takze maju ovela pestrejsiu stravu a kedze nie su nalisovane telo na telo, ako kravy v mastaliach, nedavaju im ziadne hormony a antibiotika spravidla.Takze ich maso aj mlieko je kvalitnejsie.

RNG

jara, ak ma boreliozu syn, ci to uz ukazovatele ukazuju alebo nie, tak ju za 4 dni nijak nemohli vyliecit.
Byt tebou, tak mu davam extrakt z olivoveho listu aspon 2-3 mesiace.Minimalne.
Niektore testy na boreliozu mozu ukazovat, ze borelioza v tele nie je a predsa je! Takych pripadov bolo plno. Borelioza v zaciatkoch je velmi tazko diagnozovana a neskor, ked sa rozsiri po celom tele je velmi tazko vyliecitelna.
Preto by som pre istotu bral extrakt z olivoveho listu dlhodobo.Nakoniec je to len potravinovy doplnok, takze mu neuskodi.

boba 77

Ahoj RNG ja som o mlieku tiež čítala niekoľko zaujímavých článkoch, hlavne o kravskom mlieku.Keď už mlieko tak sa viac doporučuje kozie.Od vtedy mlieko nekupujem.Vysadila som aj všetky mliečne výrobky len neviem či som urobila dobre, myslíš, že by mi potom mohlo niečo chýbať.Na proti tomu sa snažím jesť veľa zeleniny a ovocia.

jara

Dnes som si uz bola syna zobrat z nemocnice...davali mu asi 4 dni antibiotika, vraj mal len protilatky na boreliozu na hranici /ta je 0,9 a on mal 1,2/, takze liecba skoncila, na nejaku kontrolu sa mam dohodnut s tunajsim lekarom. Ked citam na internete o borelioze, tak by som cakala aj dalsiu liecbu, alebo to len s tymi protilatkami neznamena, ze ma alebo mal boreliozu? Ja sa v tom nevyznam...budem mu davat pre istotu ten oleuropein, 3x500mg /11r./?Dakujem za Tvoj cas a rady.