prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, prosím ťa, aký máš názor na homeopatiu ? ďakujem
bozenka 1163, prasacia chripka sa zatial poriadne ani nematerializovala. Pocet pacientov na svete je velmi maly a nezda sa, ze by bola nebezpecnejsia, ako ine chripkove epidemie co sa tyka obeti(zatial je to pod 1%, povacsine len stari s nedostatocnou imunitou, tj pacienti HIV)
Ale aj tu bezala potichu taka infekcia, ze som sa jej nevedel zbavit dlhe tyzdne a miliony americanov malo to iste, pricom tlac bola uplne ticho....
Ja som to nakoniec potlacil pouzivanim spray koloidnej striebornej vody do nosa aj pluc, pricom som zaroven bral oreganovy olej a horkac.
Problem bol, ze aj ked som si to vyliecil a par dni som bol vporiadku, doztal som to znova od ludi, co to zrejme mali v slabsej forme a teda boli akoze "bacilonosici" hoci nemam sajnu o aku nakazu sa jednalo. Viem len ze mala inkubacnu dobu pod jeden den a ze na nu nezabrala velka davka vitaminu C, cize to nebol typicky virus ale nieco divne, alebo superrychla bakteria alebo nejaky divny virus, o ktorom sa zrejme vela nevie a nepise nic.
Takych virusov je hromada, napr coxsakie skupina, tiez simian vurus, ktory nastepili vyse 40 milionom ludi nevedomky(a preto je okolo toho hrobove ticho, podobne ako prenosy virusov zltacky v 50tich rokoch nedostatocne sterilizovanymi ihlami) s vakcinami a mohol nejak mutovat a stat sa prenosnym kvapockovou infekciou
ahoj oo74, tema uz bezala mnohokrat.
Lymfomy sa delia na pomale a rychlo postupujuce(Hodkins a nonhodkins)
Odporucam:
V prvom rade velke davky vitaminu C(10 gramov +), tiez silne enzymi aby odburali neziaduce tkaniva v tele, selen, zinok,jod, caj z gravioly a lapacha(1 lyzica do pol litra vody, povarit 5 minut, lapacho 20 minut, odstat 2 hodiny, zliat, nefiltrovat, ochutit(vitamin C a stava z ciernych ribezli, nesladena)), curcumin(2-3 gramy), beta glukany 3x400 mg,I3C a DIM(400 mg, vytazky z kapustovin) pripadne niektore z antiviralnych, lebo toxiny z viralnej cinnosti su casto pricinou vytvarania poskodenych bujnejucich buniek.
V teme rakoviny je toho ovela viac, vcitane specialnych diet na "vyhladovanie" rakovin, tiez pozri temy na rozne utvary v tele, ako tumory, myomy, cysty....
betain HCl je pre ludi co maju problemy s travenim(nafukovanie, pala...)
Zinc gluconate je dobra forma zinku, zinok potrebujeme na hromadu procesov v tele, imunitu a pohlavnu cinnost, na oci a podobne. Zialbohy vacsina ludi ho z potravin nedostane dost, takze je ho rozumne doplnat. Podobne aj selen a jod.
Tiez vitaminy C, D a E, a to v ovela vacsich davkach, ako urcuju zastarale odporucene denne davky(z roku 1948, dodnes nezmenene, napriek hromade vyskumu, tisicom lekarskych sprav, ze treba z nich viac pre telo.)
fifiii, koloidne striebro je vyborne na kozu, do oci do nosa aj usi, striekat do ust, pit do zaludka na pokazeny alebo otravu zaludka(potravinove nakazy ako salmonely, escherichia coli O 157, a ine) na rozne vyplachy.
Moj 11rocny syn ma uz 10dni silny kasel.Davam mu oreganovy olej.NAC,pije horkac,ale nic mu nezabera.Teplotu nema,citi sa dobre,len ten kasel ho vycerpava.Mam obavu ci nemoze ist o prasaciu chripku...mam strach,je to mozne?
Dobrý deń, pán RNG,
mám lymfóm, čo by ste mi doporučili v rámci životného štýlu a stravy?
Ďakujem
Dobry den pan Rng. Chcel som sa opýtať jednu otázku. Veľa sa tu píše o betain hcl, tak zvažujem že si ho kúpim. Len nemám istotu, či je môj problém nedostatok žalúdočnej kyseliny. Mávam veľkú plynatosť a prelievanie v črevách. Enzýmy som už skúšal a nepomohlo. Len ma znepokojuje to, že ma páli záha aj 4 hodiny po jedle a to už je dávno potrava preč zo žalúdka. Tak mám dilemu či nemám náhodou prebytok kyseliny a nie nedostatok. Ďakujem vám pekne.
fifiiiiiiiii tvoje otazky uz boli milion x zodovedane. listuj v tejto teme a studuj