prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dobrý den, uměl byste poradit s vitiligem- ztráta pigmentu?
ahoj RNG, prosim ta, mam otazku, 2.8. mam ist do egypta a som sa dopocula o tych hnackach a o tej inej klime tam. mam oslabenu imunitu,takze je pravdepodobne, ze tam nieco "chytim". je mozne nejako tu imunitu zvysit za tu dobu tu n a sk? nejakymi probiotikami?? alebo cim? dakujem
Pytala som sa u nas na skole docentky, co sa zaobera mikrobiologiou, je to fakt kapacita, precestovala svet a mne povedala, ze keby bola jej dcera mladsia, urcite by ju dala zaockovat, ze to odporuca aj mne..
dobry den RNG.Mam na vas otazku tykajucu sa ockovania proti rakovine krcka maternice 12 viac rocnych dievcat,kt este nemali pohlavny styk.Stojim totiz pred dilemou,ci dat alebo nedat dceru zaockovat.Dcerina doktorka na mna pozerala ako vyorana mys,ked som sa s nou radila,preto by ma zaujimal vas nazor na tuto temu.Vopred dakujem za odpoved a prajem vsetko dobre
ane, zialbohu davkovanie je velmi individualne, zalezi od velkosti jedla a schodku(nedostatku) kyselin a enzymov.
Tj doplna sa to co telu chyba. Skus s mensimi davkami a vypracuj sa postupne na davky, kde sa telo bude citit lepsie
Busty si zasluzia obetavi lekari, ktori tieto vedomosti postupne objavili a propaguju napriek odporu lekarskej komunity.
, Od nich som sa to naucil aj ja a sem, na toto forum to len donasam od nich.
Co tak busta pre Linusa Paulinga, dvojnasobneho nositela Nobelovej ceny, alebo desiatky inych, co si to naozaj zasluzia.
Este mi prosim, poradte s tym davkovaním enzymov a kyselin a dám vám postavit aj bustu niekde na namesti.
Vdaka za vsetko, vase vedomosti sú neskutocne !
Anne
oxy, su
Vrasky su z nedostatku kolagenu a elastinu alebo z prilis kratkych kolagenovych vlakien,co rozhodne ziadna elektrina nevyriesi.
Na tvorbu kolagenu treba hlavne vitamin C a E a aminokyseliny ako arginin, ornitin a cystein.A to znacne velke davky, vitaminC 3-5 gramov, vitamin E 400-800 IU, a jednotlive aminokyseliny niekolko gramov z kazdej.
Ucinnejsie formy tychto su vo forme vodorozpustnej, napr L-arginin HCl, alebo acetyl-L arginin a pod.
RNG prosim, co hovoris na ucinky galvanickeho prudu na plet? su zehlicky vrasok len vytahovacmi penazi z vreciek? dakujem
govana, kedze zijem v USA mozem odporucit len tunajsie zdroje. Niektore z nich poslu aj na Slovensko. Postovne je sice drahe, ale zas ceny, vyber a kvalita su tu v USA, podstatne lepsie.
Spomeniem napr Puritan.com, Swansonvitamins.com, produkty firiem NOW HSI,Doctor's Best a hromadu inych, ktore mozes najst ponukane na nete, ked si do www.google.com zadas mena produktov alebo ich ucinne zlozky.
anne, v tele(v parietalnych bunkach na vrchu zaludka) sa stiepi sol(NaCl) na kyselinu a zasadu(HCl a NaHCO3)
Kyselina ide do zaludka, zasada do krvi, z ktorej sa vyluci do pankreasu a tak neutralizuje kysly obsah zaludka v postupe do criev.
Ked sa ti nevytvara dost kyselin, znamena ze sa ti nevytvara ani dost pankreatickych stiav.
Ked si dodas zvonku kyselinu, musis si po 3-4 hodinach dodat aj nejaku zasadu, aby si si neokyslila cele telo. Pol lyzicky sody bikarbony(NaHCO3) alebo KHCO3 , co ti zaroven doda chybajuci draslik(kalium)v nasej diete, je potrebne dodat na neutralizaciu.
Samozrejme musi byt medzi kyselinou a zasadou ten casovy rozdiel, aby si si nezneutralizovala dodanu kyselinu skor nez urobi svoju pracu v zaludku.