prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Milý RNG,
ja som tiež rozmyšľala nad homeopatiou - človek sa naozaj chyta všetkého ak ma problém. Tiež sa o nej piše ako o vedecky dokazanej, tak už naozaj neviem... ja som tu už spominala, že mavam veľku tremu v niektorych situaciach.
V najbližšom obdobi by som chcela mať dieťa, len sa troska bojim pri tych mojich problemoch. Myslis, ze existuju nejake doplnky, ktore by som mohla uzivat na ukludnenie aj pocas tehotenstva a dojcenia...
dakujem za radu
Inac co sa tyka cien za prirodne latky, keby synteticke lieky neboli umelo dotovane statom, tak by ste jasne videli dovod na kupovanie prirodnych doplnkov. Pomaly ale k tomu pride, lebo stat nie je ochotny stale doplacat a ceny liekov pojdu rapidne hore.
Takze potom mozno budete vediet ocenit "vyhadzovanie penazi" za doplnky ako "krvacanie" za ceny patentovanych liekov, ako je to v USA a inych krajinach.
Patentovane chemikalie totiz su podstatne drahsie vyrabat aj ziskove miery su tam ovela vyssie, ako latky, ktore doslova "rastu na stromoch"
však radte, píšte tu ľudom...mne to neprekáža....
len som konštatovala stav, ktorý je v skutku daný....
Na zlatu zilu pomaha len dlhodobe cistenie a olejovanie/kremovanie si tej oblasti, nesetrit kremom ani papierom. Pri cisteni je ciastocna masaz a trva mesiace, kym sa ta oblast zregeneruje a krcove zily=hemoroidy sa zregeneruju, zmensia a zpruznia.
Moj otec s tym uspesne bojoval vuse 50 rokov, ja uz vuse 30 rokov. A za posledne roky mam naozaj pokoj. Len ako som povedal, treba ZAKAZDYN po potrebe tu oblast dokladne ocistit nakremovanym papierom. A pouzivat kremy co najviac prirodne, nie nejake chemikalie a petrolejove produkty, ako je vazelina a mineralne oleje.
jka nie som lekar, ja som tu predstavoval len doplnky, ktore lekari nepoznaju (az na velmi vzacne vynimky) a nikdy som netvrdil, ze kazdemu pomozu.
Mnohym ale ano(vcitane mna) tak ich tu uvadzam ako iny pristup k udrzbe a prinavrateniu zdravia.
A to bez akejkolvek garancie.
Ved skus si pytat garanciu od lekarov, hahaha.
Doplnky su aspon ale latky, ktore boli povolene na volny predaj, lebo nemaju ziadne skodlive ucinky v odporucenych davkach, podobne ako potraviny, preto sa nazyvaju vo vacsine sveta "potravinove doplnky". Len na Slovensku natlacili na ne vyraz doplnky vyzivy, kde sa podla definicie musi preukazat vyzivova hodnota, nie inaksie ochranne a obranne ucinky. Tym sa , samozrejme velmi zuzi povolena paleta, na skodu Slovakov a v Europe vseobecne.Na stastie to nie je naplno aplikovane, ale" siet sa zuzuje"...
Podla tej definicie by nemala byt povolena ani kava, caje a ine, lebo ich "vyzivna" hodnota je prakticky nulova.
A rozhodne cigarety a alkohol by mali byt uplne zakazane....
Neviete mi poradiť? Dnes mi vybehla zlatá žila a hodne to bolí.Stačí keď si to budem natierať olivovým olejom?
ja sa homeopatie nezastávam...nemám s nou nič spoločné....
len,ked čítam čo tu ľudia píšu, prosia vás o rady objdnávajú si drahé doplnky a niekedy im vôbec nepomôžu...potom ich núkajú...viem, že sa snažia nájsť všetko čo im pomohlo...ale aj tak si myslím, že ak mám človeku objektívne poradiť či už len doplnky...chce to individuálny rozhovor, vedieť všetky podrobnosti o stave a na základe toho odporúčať doplnky...aby sa ľudia zbytočne neutrácali...
fifiiii, ak narazas na to, ze som distributor, tak od augusta minuleho roku s tym nemam nic. Takze moje rady nie su vobec zavisle na prostriedkoch, ktore odporucam, len na ucinnosti jednotlivych.
Homeopatia aj samanstvo,krystaly, modlenie,meditacie a rozne ine metody su casto znacne ucinne, ale ich ucinok je z viery v prostriedky, nie z ucinku samotnych prostriedkov v tele.
čo sa týka homeomatie....
každý preferuje svoje metody, aby sa uživil...lekári svoje, homeopati svoje, distribútori svoje...je na človeku, ktorú cestu si vyberie a komu verí....v každej je niečo pravda...čo človeku pomôže.....
uz to na fore bolo spomenute, jedna sa o kokosovy olej na varenie, nie je sice tak kvalitny, ako extra panensky, ale na varenie, pecenie a protikandidovu dietu je vhodny.
Tak isto na pouzitie na plet a do roznej kozmetiky domaco pripravenej.