prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Su na Slovensku aj lekari v praxi, ktori odporucaju prirodne doplnky vyzivy. Poznam dokonca primara odelenia alternativnej mediciny a vyzivy. Pacientov najprv vysetria a az potom odporucaju doplnky vyzivy. Kazdy clovek je iny, jednemu zabera to a inemu zas nieco druhe. Chce to naozaj individualny pristup,osobny kontakt.
Skoda len,ze ich mame tak malo.
1ada1 chcela by som ti poradit niekolko moznosti
Skus si riedit GSE/Citricidal zo zelenym cajom alebo mrkvovym,ananasovym,domaco odstavovanym dzusom Potom to neni az take silne.Ja kazde rano na lacno pijem ale po mensich poharoch.Aj s lyzicou Jabcneho octu.
GSE je aj v capsuliach aj Oreganovy Olej je v capsuliach.Ak mas zaujem napis na email allnewyouspa1@optimum.net
RNG prosím Ťa mam načaté Mega Vitamins for the Hair, ešte z Lučenca, keďže som držala bezsacharidovú dietu prestala som ich piť, aby som nepodporovala kvasinky a teraz maju tieto vitaminy po sebe tmavé škvrny, mam ich vyhodiť? Nie je vhodné ich už piť,môžu uškodiť? Majú sa spotrebovať do septembra 2010, ale asi neotvorené? Dakujem za odpoved.
Dakujem RNG ZA ODPOVED ani som doteraz nevedela co jem...
to skriabanie bolo na zaciatku ked som bola chora ale uz je to v pohode, len zaludok sa mi buri...
Nedokazem vypit liter citricidalu za den je mi z neho zle, obdivujem Vas ze to mozete vypit....Ale budem sa snazit
A ked som k tomu pridala oreganovy olej nie je mi najlepsie a mam priserne nafuknute brucho.
Este skusim oreganovy olej zriedit s vodkou ako ste pisali RNG, dufam ze to pojde a nebude tak pachnut...
(A nemoze byt riedeny slivovicou ? )
Este ma napadlo ze co keby som si kupila lieky, alebo vitaminy v kapsuliach a obsah vysypem a nakvapkam kvapky oleja?Naozaj ho nemozem...Je to blbost? Su tie prazdne kapsule neskodné??
Neviem preco som taka..., nikdy som nemala taketo problemy a mohla som zjest vsetko...
DAKUJEM RNG VOPRED ZA ODPOVED
anetol, moj otec pouzival este kremy s obsahom vazeliny a mineralnych olejeov(aviril) a aj to mu pomahalo. Ja som dlho pouzival krem na ruky, ktory mal podla moznosti co najviac prirodnych v sebe a pripadne aj hojive ako arniku(arnika horska=arnica montana=prha chlumni) a nechtik.
Parkrat som si aj zamiesal vlastny krem(kokosovy olej, voda, par kvapiek GSE na konzervaciu a antimikrobialne ucinky a vitamin E tekuty) ale obvykle pouzivam len krem na ruky s pridavkom arniky, napr ako Yves Rocher
fifiiii, zialbohu nepoznam takych lekarov na Slovensku, co by sa vyznali do potravinovych doplnkov, preto sa snazim aspon touto formou predstavovat niektore z vyberov tunajsej skupiny(USA) lekarov, ktori sa rozhodli pod tlakom skutocnosti, ze patentovane chemikalie maju privela skodlivych ucinkov pouzivat miesto nich prirodne neskodne a casto velmi uzitocne latky.
Ja osobne na ich rady som prestal pouzivat chemicke lieky, uz vyse 16 rokov som ziadny liek nezobral okrem potravinovych doplnkov.
A to som bol od malicka chorlavy, velmi citlivy na prieduskove a plucne infekcie.
RNG - ďakujem pekne za radu
taly odporucam vzdy mineraly na kosti(v tehotenstve matka musi vybudovat kostru dietata) rybacie oleje na nervovy system a ukludnenie,tiez potrebny vitamin D-3 na absorbciu mineralov,
pripadne obcas vitaminy B(zmes stress B plus C)na ukludnenie.
Nachadzaju sa aj v kvasenych produktoch, ale kedze casto kvasenie nie je dostatocne kontrolovane , neodporucam produkty, ktore neboli pasterizovane a laboratorne kultivovane.
Ďakujem za odpoveď.Jemi jasné, že s tými hemeriodmi to bude dlhodobá záležitosť.Chcem sa opýtať či ten olivový olej je vhodný alebo je aj nejaký lepší krém na tento problém.
prepáčte ale nepochopili ste, čo som chcela povedať....skôr sa mi zdá rozumné mať nejakú ambulanciu, mať pacientov a doporučovať im doplnky ale až po zvážení celého stavu...to je len môj názor...potom ľudia aspon nie sú sklamaní...ked im doplnky nezaberú...to je všetko...iné v tom nehľadajte...