Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

malickasom

RNG prosim ta co pomaha na extremne zadrziavanie vody pred menstruaciou? mam vtedy brucho ako tehotna a nezapnem ani niektore nohavice :(

boba77

Ivka1 napíš na sklo meno toho primára a mesto kde pôsobí, myslím, že veľa ľudí by to zaujímalo, najma tých, ktorý už vyčerpali "všetky" možnosti.

boba 77

Ahoj DELPHIA,aj ja som rozmýšľala, že si ho teda objednám len ako kozmetický prípravok a rozmýšľala som, že by som ho používala namiesto krému na tvár, len mám trochu mastnejšiu pleť a neviem či sa rýchlo vstrebe alebo je mastnejší.Prinajhoršom si s ním budem natierať telo po sprche.

anetol

RNG ďakujem za typy.Skusim pozrieť aj nejake kremy z radu bio kozmetiky (napr.Lawera a ine), uvidim aké látky obsahujú (mali by byť prírodné).Prišiel mi aj panensky kokosovy olej, ale ten je taky dobry, že mi je ho škoda nacapať na zadok.Pekný deň

rori

RNG prosim Vas ake vyzivove doplnky by ste odporucili 57 rocnemu cloveku, co ma v rodinnej anamneze vyskyt mozgovej prihody? Dakujem pekne..

1ada1

Dakujem pekne za radu "EO"

Presne tu som objednavala-
-allnewyouspa1@optimum.net, ale na olej v kapsuliach som nedostala ponuku

Skusim minut to co mam teraz ale nabuduce budu kapsule....

DAKUJEM

1ada1

RNG DAKUJEM ZA ODPOVED
dufam ze to uz pojde a to som si objednala 2 flasky citricidalu....

Este ze to mozem s tym olejom aj ked trosku krkolomne - ale predsa vyriesit tymi kapsulami.

Ale som odhodlana znicit kandidu...

DAKUJEM

RNG

nina 26, vseobecne by sa nemali brat doplnky, ktore uz vyzeraju zmenene, lebo mozu obsahovat plesne. Ale osobne som bral napr vitamin B(stress B) ktory mal vo vnutri kapsuli cierne skvrny a som este tu....
Problem je hlavne s vlhkostou.

RNG

1ada1, vela doplnkov sa dava do kapsul, lebo maju velmi zlu chut tak koncentrovane.
Citricidal(GSE) mozno dostat aj vo forme kapsul, kde kapsula obsahuje 12 az 25 kvapiek ekvivalent GSE.
Vodku spominam , lebo ta je dost casto "domaca potreba", ale moze to byt akykolvek silnejsi alkohol, lebo vlastne alkohol je potrebny na rozpustenie(emulzifikaciu) oreganoveho oleja.
Inac oreganovy olej je tak isto dostat vo forme kapsul(zelatinove tobolky) ale v tej forme je menej ucinny na nakazy v hrdle, hoci je lepsi na crevne nakazy a plucne odhlienovanie, lebo v tej forme sa ho da zobrat viac spolu s jedlom.