Otázky na RNG

1ada1

RNG prosim Vas ten cahalaseon nie a nie znicit...Raz je tam jedna hrcka raz aj 3, uz fakt neviem....

Nemoze mi dlhodoby--5mesiacov, chalaseon poskodit zrak?

Este chcem skusit citricidal len neviem aku silnu koncentraciu a ako casto?

Ak moze byt silnejsia nevadi aj ked stipe v ociach.?
Niekde som tu nasla na dcl vody 12kvapiek
a potom som tu citala tak ako na pitie 35kvapiek na liter.

vitaminy C, D a E,tiez jod a selen su prosim odlisne ako v lekarni alebo su dobre aj tie? A prosim kolko je denna davka?

DAKUJEM VAM ZA ODPOVED

RNG

ketsut, bolesti zlcnika sa nedaju necitit, byvaju velmi silne krce, obvykle tesne pod prsnou kostou(solar plexus).
Na zlcove kamene a zapaly zlcnika odporucam pit caj z byliny chanca piedra(1 lyzica do pol litra vody, povarit a odstat niekolko hodin, zliat, nefiltrovat)
a riadit si zlc vytazkom z ostropestreca, sylimarinom

ketsut

Dobrý deň pán RNG,

ako sa prejavujú bolesti žlčníka?
Aké doplnky doporučujete prípadne čaje?

Dakujem za odpoved!

RNG

nina 26, kedze lacnejsie kokosove oleje su vytazene zo susenej kopry, ktora pri suseni v tropoch casto obsahuje aj ciastocne zhnite a plesnive casti, kokosak z nej sa musi cistit parou alebo dokonca rafinovat. Pri tom samozrejme zmizne pach ale aj vona kokosoveho orecha. Finalny vyrobok menej dymi pri zahriati na vysoke teploty(smazenie vo vok-u).
Co sa tyka protikandidoveho ucinku, najucinnejsie zlozka v kokosovom oleji je kaprilova kyselina(caprilic acid), ktora sa rafinaciou a dokonca ani hydrogenaciou neznici.
Ale hoci panensky kokosovy olej je ovela drahsi ako rafinovany a hydrogenizovany, osobne odporucam vzdy panensky na jedenie a aj na kremy.
Rafinovane su uz v podstate chemicky znicene a obsahuju trans oleje, aj ked v malom mnozstve.

RNG

malickasom, na menstruacne problemy su yam, senovka grecka, tiez pupalkovy/borakovy olej, damiana, black cohosh a Domg Quai.
Upravenim hormonalnych hladin sa zmensi aj naberanie vody.
Inac je plno prirodnych diuretik, ktore su menej skodlive ako chemicke diuretika.

RNG

rori, cistit cievy(lecitin 2x do tyzdna polievkovu lyzicu), nattokinazu aspon 2x1000 FU denne(riedi krv a rozpusta zrazeniny) a rybaci olej(3-6 gramov denne)
Tiez rozne antioxidanty, ako napr vytazok z hroznovych semien, vinpocetin, huperzine , skoricu,farebne zeleniny a podobne.

Samozrejme ako vsetkym aj selen, zinok, jod a probiotika, vitaminy C a E. (D je v rybacom oleji), ale to nema s mozgovymi prihodami nic spolocne, to je skor na obranu tela a pripadne spomalenie starnutia.

Nina26

boba77, ten kokosak som mala 1x, ja som ho minula len na varu, nedal sa mi ani jest sam, lebo nevoni skor smrdi, takze neviem ci by som sa s nim natrela po kupeli s panenskym ano ten voni s nim sa natieram stale aj ked idem na slnko