prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dakujem Vam RNG urcite si to precitam!
Iba sa pytam na co su lekari ? Este stastie ze tu mame vas!!!Ani jeden mi nevysvetlil to,co som sa pytala...
VAZIM SI VAS A VASU OCHOTU VYSVETLIT A POMOCT, ESTE RAZ VDAKA
satela , hlavne nie hrozno, to ma privela cukru, Radsej jablka, hrusky, ceresne, zlty melon(ten ma malo pouzitelneho cukru), egrese, ribezle, maliny, cernice cucoriedky...
Mám oslabenú maternicu - jeden cisársky a jedno dieťa 4,5 kg bez cisárskeho ale po pôrode bolo masívne krvácanie. Mám zelené doplnky , minerály na kosti aj rybacie oleje, orechy máme a nejako to prežijem na zelenine.
Mám rada melony a hrozno , ale povedala že iba v obmedzenom množstve.
Ďakujem pekne za rady.
Inac cvicit sa da aj pri lezani.
Nechapem, preco musis ale lezat.
Mas kriticke tehotenstvo?
stela orechy,rozne semena, zelene doplnky, vajcia, menej sladke ovocia,hromada zelenin, avokado=to vsetko sa da pri tej diete jest, ci uz surove alebo tepelne upravene.
Ked mucne produkty, tak len velmi malicko, a zasadne hrubozrnne a celozrnne.
1ada1, odkyslovanie zaludka=je to hrube nepochopenie procesov v tele podporovane sirenim bludov na predaj farmaceutik a vytvaranie coraz viac chorych.
Pozri napr na clanok co dal damian na svojej stranke v Badatel.sk tema je na zaludocne kyseliny, kde su zhrenute rozne clanky roznych lekarov a badatelov.
-odkaz odstránený-
Dakujem za odpoved, no ja musím ležať, takže prechádzky nie, tie vitamíny mám od Vás, ovoci sa nwemôže jesť ani zemiaky, cestovina, ryža, mäso nejem, zostáva mi len zelenina a ryby. Dúfam, že po narodeni dieťaťa tá cukrovka zmizne.
DAKUJEM VAM ZA ODPOVED RNG
Ked som zjedla jogurt a niekedy aj vypila ku tomu kavu na ranajky byvalo mi zle.
Z kavy, kuracej polievky, sladeneho caju s citronom mi byva tazko aj teraz, no a lekarka mi predpisala HELICID 20 a ina zase OPRAZOLE, takze ma to byt prosim Vas naopak?
DAKUJEM VAM VOPRED ZA ODPOVED
stela 789, ja nemam osobne skusenost s tehotenskou cukrovkou, ale sam si cukrovku liecim dietou s nizkym obsahom sacharidov, branim inzulin a pankreas podporujucich latok(gymnena sylvestris, sylimarin, alfa lipoicka kyselina, lagestromia speciosa atd) Ale najlepsie na znizovanie cukru posobi cvicenie, tj v pripade tehotenstva hlavne dlhe prechadzky na cerstvom vzduchu.
Treba pit hodne vody, brat rybacie oleje(6 gramov denne) a pripadne dobre doplnky mineralov a vitaminov na kosti, ako je napr Bone Essentials od firmy Swansonvitamins.com co nakoniec radim kazdej tehotnej zene, lebo babatko rabuje velke kvantity materialov z matky, ktora ich doda hlavne z rezerv, tj na ukor vlastnej kostry.
cuker na pitie je 35 kvapiek citricidalu alebo 60 kvapiek GSE do litra vody, horkac vypit po malych glkoch cely den. Na nohu sa pouziva koncentracia az 5 krat silnejsia tj 22 kvapiek citricidalu do deci vody alebo oleja(najlepsi je kokosovy, zbavi aj olivovy, dobre premiesat) nanasat nielen na nechet, ale snazit sa dostat aj pod nechet a na okolitu kozu.
V pripade kandidazy v crevach, co je obvykle pri plesni(onychomykozy) na nechtoch treba candidu a plesne vybit protiplesnovou dietou a doplnkami. Tema tu uz bezala mnohokrat a vyhladavac pracuje. Pripadne to mas aj na -odkaz odstránený-