prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Kde sa straca tato tema????
Neviem, kto a preco tuto temu vyhadzuje zo zoznamu tem.
Dobry den, RNG, vedeli by Ste, prosim Vas, poradit potrebne mineraly, doplnky pre epileptika, ktory ma v poslednom obdobi caste zachvaty? Berie uz vela rokov viacero liekov, ak by bolo potrebne pre pripadnu neznasanlivost s urcitymi doplnkami, zistim ake berie. Je 40-nik. Dakujem Vam.
Ahojky!
Chcem sa spytat ci existuje nieco na prirodnej baze proti poteniu. Pouzivam Driclor ten mi aj velmi pomaha, lenze citala som o tom vela zleho tak by som chcela skusit nieco bez hlinika, prirodne ale zas ucinne. Potim sa snad na celom tele ale driclor pouzivam len na podpazusie. Co mi viete poradit?
roman08----dkaujem za kontakt na enzym,tazko by som hladala...., vdaka
dakujem Vam RNG za odpoved este zo 17.7.ohladom enzymov.
Dobry vecer,mojmu manzelovi sa na chrbate vytvorili take miesta s vodnatymi pluzgierikmi,ktore sami prasknu a na ich mieste zostanu akoby tmave ohranicene krateriky.Neviem ci je to dosledok nejakej vnutornej choroby alebo ci to je nejaka kozna choroba,mohli by ste mi prosim poradit?
Dakujem.
Moje obchody na Slovensku su uz davno zavrete a ja zijem v USA.
Takze sa buses musiet obratit alebo na miestne drahe zdroje, alebo si importovat(objednat zo zahranicia) osobne cez internet.
Je vela spolocnosti, ktore su ti ochotne kvalitne vyrobky poslat . Pozri napr na Google.com a najdes ich tam stovky.
Ja si objednavam hlavne z firiem Puritan.com, Swansonvitamins.com a mnohych inych znaciek z roznych miest, ako NOW, Doctor's Best, NSI atd.