prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
prosim o radu, ako postupovat pri chronickom seroznom zapale stredneho ucha? ma ju moja 4 rocna dcera. lekari jej chcu odstranit nosne mandle, ale mam obavy, aby ochorenie nemalo komplikacie v podobe dozivotnej poruchy sluchu. dakujem
RNG prosim ta, moze sa dna prejavit aj u 18 rocnej baby? totiz, moj ocino ju ma a ja som sa v noci zobudila na to, ze ma strasne boli klb na nohe, ten od palca. presne to vyzera ako ked sa to stane ocinovi,aj tie bolesti atd. lenze som citala ze u zien a toboz mladych sa to nezvykne prejavovat. sposob zivota nemam nejako nezdravy. dakujem.
RNG prosim Vas 7 dni mam protikandidovu dietu, dnes som sa zobudila s prisernymi krcmi a mam hnacku.Nie som si vedoma ziadnej chyby.
Ale bolesti brucha v dolnej casti som mala hned aj nechutenstvo
Uzivam vždy po jedle 3x2kv oregan.oleja-kvapkam do kapsule
3PL kokosoveho oleja a pijem citricidal -ak neypijem 35kvapiek ostatne si kvapkam do kapsul, rozratam do 35kv/l, ale do 1kapsule najviac 12kvapiek/3x za cely den a po dobrati tohoto po 3-4Hodinach pauzy vecer jablko s probiotikom
Neviem kde robim chybu jem len vajicka orechy,ryby,zeleninu a nic viac
Mam prosim Vas pokracovat aj ked mam krce, bolesti brucha, nafuknute brucho,hnacku a posledne 3dni som mala silne bolesti hlavy-bil mi zozadu z krku tlak do hlavy?
DAKUJEM VAM VOPRED ZA ODPOVED
Dakujem, RNG.
danae, do epilepsie sa velmi nevyznam, viem len ze tam treba tlmit "kratasy" v mozgu, na co su dobre hlavne rybacie oleje a niektore vitaminy B(B-3, B-6)
Damian tu spominal diety, ktore pomahaju pri tom, hlavne ketonovu(ultranizkosacharidovu) dietu
katuska 2, potenie je prirodene vylucovanie. Zastavit ho je skodlive akokolvek, lebo sa telo zacne zamorovat.Da sa len zmiernit a to spomlenim metabolizmu(latkovej vymeny) roznymi ukludnujucimi latkami.
RNG, prosim Vas, mozete mi nieco pre toho epileptika poradit?Dakujem.
mimi123, nemqm ani sajnu. To si skor zisti u kozneho, ci na to ma nejaku diagnozu=meno, potom mozno najdem nieco, co by mohlo pomoct z prirodnych doplnkov na to.
olii, tu su predsa cerstve, dnesne prispevky a nikde niesu, ani par stran dozadu...teda tema otazky na rng...
jara téma sa nikde nestráca, len ak sa dlhšie niekto nepýta, tak sa posunie o stranu, či dve dozadu.