Otázky na RNG

jedna

prosim o radu, ako postupovat pri chronickom seroznom zapale stredneho ucha? ma ju moja 4 rocna dcera. lekari jej chcu odstranit nosne mandle, ale mam obavy, aby ochorenie nemalo komplikacie v podobe dozivotnej poruchy sluchu. dakujem

whee

RNG prosim ta, moze sa dna prejavit aj u 18 rocnej baby? totiz, moj ocino ju ma a ja som sa v noci zobudila na to, ze ma strasne boli klb na nohe, ten od palca. presne to vyzera ako ked sa to stane ocinovi,aj tie bolesti atd. lenze som citala ze u zien a toboz mladych sa to nezvykne prejavovat. sposob zivota nemam nejako nezdravy. dakujem.

1ada1

RNG prosim Vas 7 dni mam protikandidovu dietu, dnes som sa zobudila s prisernymi krcmi a mam hnacku.Nie som si vedoma ziadnej chyby.
Ale bolesti brucha v dolnej casti som mala hned aj nechutenstvo

Uzivam vždy po jedle 3x2kv oregan.oleja-kvapkam do kapsule
3PL kokosoveho oleja a pijem citricidal -ak neypijem 35kvapiek ostatne si kvapkam do kapsul, rozratam do 35kv/l, ale do 1kapsule najviac 12kvapiek/3x za cely den a po dobrati tohoto po 3-4Hodinach pauzy vecer jablko s probiotikom

Neviem kde robim chybu jem len vajicka orechy,ryby,zeleninu a nic viac

Mam prosim Vas pokracovat aj ked mam krce, bolesti brucha, nafuknute brucho,hnacku a posledne 3dni som mala silne bolesti hlavy-bil mi zozadu z krku tlak do hlavy?

DAKUJEM VAM VOPRED ZA ODPOVED

RNG

danae, do epilepsie sa velmi nevyznam, viem len ze tam treba tlmit "kratasy" v mozgu, na co su dobre hlavne rybacie oleje a niektore vitaminy B(B-3, B-6)
Damian tu spominal diety, ktore pomahaju pri tom, hlavne ketonovu(ultranizkosacharidovu) dietu

RNG

katuska 2, potenie je prirodene vylucovanie. Zastavit ho je skodlive akokolvek, lebo sa telo zacne zamorovat.Da sa len zmiernit a to spomlenim metabolizmu(latkovej vymeny) roznymi ukludnujucimi latkami.

RNG

mimi123, nemqm ani sajnu. To si skor zisti u kozneho, ci na to ma nejaku diagnozu=meno, potom mozno najdem nieco, co by mohlo pomoct z prirodnych doplnkov na to.