Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

pavča

RNG pekný deň prajem,prosím o radu aké výživové doplnky treba užívať pri zvýšenom "ASLO" aby sa hodnoty upravili?Syn pravdepodobne prekonal streptokokovu
infekciu,dosť často má problém s mandľami a prínosovými dutinami. Vopred ďakujem za radu.

martinko19

v clanku "Rapid recovery from major depression using magnesium treatment" sa uvadza, ze boli dosiahnute vynikajuce vysledky v liecbe depresii vysokymi davkami magnezia vo forme glycinatu a taurinatu. chcem sa opytat, ci je mozne obdobne postupovat aj s gluconatom magnezia a ci nemozu take velke davky (3x300 mg) uskodit. trochu sa toho mnozstva obavam.
vdaka.

nemcurka

RNG, chcem vas poprosit o radu. Zazila som traumatizujucu udalost, po ktorej uz takmer mesiac mam problem vyjst von. Stale sa mi toci hlava, ale skutocne stale. Mam kolisavy krvny tlak. Nasadila som si horcik, vit. C, B. Zial, nic nepomaha. Hlava sa stale toci a ja aj ked chcem, nedokazem nikam dojst, lebo ma prepadne panika. Dakujem.

majkama

Ahoj RNG. Mám pytiriázu, je to plesňové ochorenie, na ramenách sa mi robia hnedé fľaky. Jediné čo mi po 4 rokoch zabralo je micetal. Ale obsahuje to strašne veľa konzervačných látok a nechcem to na seba stále cápať. Mohla by som si do kokosového olej zamiešať citricidal a natierať sa tým? Aj kokosový olej aj citricidal sú protiplesňové, len či sa to môže spolu zmiešať a v akom pomere. Ten kokosový olej mám 200ml. Takže koľko kvapiek citricidalu aby to bolo účinné? Ďakujem.

RNG

Huby obsahuju plno zivin.
Ci "prebehnu cez organizmus" alebo sa stravia a vytazia sa z nich ziviny zavisi od stavu traviaceho traktu.
Huby potrebuju na stravenie dostatok kyselin a enzymov.Nie kazdy vie huby poriadne stravit.

anetol

Ahoj RNG, mám dilemu.Je sezóna hríbov, a niekde som sa dopočul, že hríby nemajú žiadnu výživovú hodnotu pre organizmus, že proste len prebehnú cez tráviaci trakt.Teraz som sa na nete dočítal, že huby možno podľa ich výživnej hodnoty porovnať s ovocím, zeleninou, zemiakmi.(Huby obsahujú cenné látky pre ľudský organizmus – fosfor, draslík, síru alebo železo. Obsahujú vitamíny B1, B2, B6 a podporujú trávenie)Tak mi povedz kde je pravda!?

RNG

odpovedal som ti v teme bradavica a jej odstranovanie.
V tejto teme je to iste uz mnohokrat spomenute.
Bol by som rad, keby ludia konecne zacali pouzivat vyhladavac, usetrilo by mi to hromadu casu a duplikaciu.
Niektore problemy a pristup k nim zozbieral jeden z citatelov fora na -odkaz odstránený-
Tam je to prehladnejsie, nez tu, zasypane hlboko inymi prispevkami.
Ale tu je toho ohodne viac zase pre ludi, co maju trpezlivost vyhladavat.

zúfaláá

Ahoj RNG, vedel by si mi poradiť ako si mám posilňovať virálnu imunitu?? vedel by si mi odporučiť nejaké vitamíny alebo doplnkovú výživu?? môj problém som popisovala v tomto príspevku:
www.zdravie.sk
(dúfam, že sa to zobrazí:)

Za odpoveď ďakujem:)