prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
samozrejme to suvisi, je to vysledok viralnej cinnosti=znizenej viralnej imunity.
Pozri na temu herpes, tam som menoval rozne antiviralne pomocky, doplnky.
Ahoj RNG, potrebujem vyriesit moj ustny kutik. Mam oba zapalene, no lavy uz mokva a strasne boli, je uz fakt velmi velky. Kupila som si Bkomplex a bactroban mast, zjedla som lyzicu kokosove oleja. Co mam urobit este? :( A k tomu som si na tej istej strane ako je vacsi kutik ust nasla uzlinu zdurenu pod bradou, moze to suvisiet??
skus yam a pupalkovy olej.
pavca, priniosne dutiny su casto sidliskom infekcii, ktore sa potom odtial prenasaju s hlienami na mandle, priedusky a do pluc.
Potlacit tieto infekcie v prinosnych dutinach mozno kvapkanim pravidelne koloidnej striebornej vody alebo roztoku citricidalu do nosa.
Roztok citricidalu sa pripravi z litra vody a 35 kvapiek citricidalu. To je denna davka na pitie pre dospeleho, ta ista koncentracia je vhodna na kvapky do nosa oci, vyplachy a podobne.
Na odhlienenie je dobry oreganovy olej, na Slovensku ho dostat pod menom Candimin, to je 30% oreganovy olej, z neho treba 3x2 kvapky denne.
Ja pouzivam 150 mg kapsule oreganpoveho oleja, (10%) 3x3 denne. Maju sice mensi ucinok na mandle(rozpustaju sa az v zaludku) ale pluca celkom dobre odhlienuju a nepalia v ustach(a pre to aj mensi ucinok v krku...)
martinko, tych 300 mg sa vstahuje na glukonat, alebo elementarny horcik v nom?
Inac aj keby sa jednalo o elementarny horcik, je to este na hranici unosnosti na tyzden dva.
Na zabudovanie mineralov(osobne vzdy odporucam vsetky mineraly na kosti, nielen horcik)treba aj vitaminy, najma D-3, preto vzdy odporucam kazdemu brat rybaci olej. Vyborne na nervy, mozog, absorbciu mineralov atd.
nemcurka, dovodov pre paniku je hromada, psychologickych aj roznych nedostatkov, ci uz mineralov alebo roznych neurotransmiterov. Skus pridat rybacie oleje, 5-HTP, SAM-e, GABA alebo ine, pozri na temu depredsie a tetania
Mojej zene na ukludnenie v strese pomaha silna zmes stress B plus C rano a podla potreby si zoberie st John's Wort, az tri kapsule(300 mg, 0.3% hypericin, 3% hyperformin v kazdej kapsuli)Zaberie jej to asi za 2 hodiny a 8 hodin minimum ma pokoj.
Samozrejme je to privelka, narazova davka a neda sa opakovat castejsie nez 3-4 krat po sebe.
Pravidelne brany SJW(neodporucam, lebo spotreba v tele nie je pravidelna) ma byt podla vyrobcu 3x1 kapsula
martinko, niekto ma nedostatok magnezia a z toho nervove problemy. Nedostatky roznych mineralov a neurotransmiterov mozu sposobit nervove problemy, od depresii az po tetanie.
majkama, na lyzicu kokosoveho oleja 3 kvapky citricidalu. Dobre zamiesat, nanasat na vlhke telo.
Komplexnejsi olej obsahuje aj tekuty vitamin E, pripadne aj velmi jemny kyslicnik zinocnaty(zinc oxide=cinkweiss), to zvysuje faktor na UV a zaroven zinok je antimikrobialny.
anetol,,nemusia byt ziadne zvlastne, okroem nafukovania.