prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
dobry den, mam dlhorocne problemy s travenim- po jedle mam hnacku, avsak nie stale a nie po tom istom jedle. bola som na kolonoskopiu a endoskopiu+ usg. pred rokmi mi okrem helikobaktera nic nezistili. je pravda ze nejem kyslomliecne produkty, beriem iba probiotika v tabletkach. skusala som rozne prirodne preparaty proti plesniam a na helikobaktera.ako casto mozem uzivat imodium ked trpim nafukovanim? co mozem este vyskusat? za radu vopred dakujem.
zufala, jeden z nevyhnutnych prostriedkov na vytlacenie kandidy z tela su probiotika, ktore ju maju nahradit. Ale sami o sebe nestacia, treba aj ine, dam sem znova protikandidivu dietu:
Protikandidova dieta nesmie obsahovat volne cukry ani sacharidy, ktore candida vie pouzit na svoje prezitie.Vcitane komplexnych sacharidov, ktore nase telo rozlozi v zaludku na jednoduche, ktore vie candida potom dalej v crevach pouzit.
Tj zakladom protikandidovej diety je ju VYHLADOVAT.
Pomocne pri protikandidovej diete(nevyhnutne) je brat oreganovy olej(2-3x2 kvapky candiminu), roztok GSE/citricidal(60/35 kvapiek do litra vody, postupne vypit po malickych glgoch pocas dna) a niekolko lyzic kokosoveho oleja denne. Na noc treba zobrat silnu PROBIOTICKU ZMES s kuskom jablka, aby sa mohla rozmnozit v crevach cez noc.
Jedlo by sa malo skladat LEN z masa, ryb, vajec, vela zelenin(okrem zemiakov!!!)orechov a neskrobovitych olejnatych semien. Nic ine!!!.
Extra celuloza/vlakniny, ako pektiny, psylium a kokosova mucka pomozu oslabenu kandidu VYMIEST von z criev.
Realisticky cas na znicenie kandidy v crevach je okolo 2 tyzdnov.
Akekolvek porusenie ci uz diety alebo daviek doplnkov znehodnocuje tuto dietu.
Kandida inde sa da tiez potlacit vyplachom koloidnou striebornou vodou alebo popisanym roztokom citricidalu.
Ale zakladna podmienka na zbavenie sa kandidy je ju vynicit v prvom rade v crevach a nahradit probiotikami
Ine pokusy vytlacit kandidu z criev su dost neucinne a ked sa spytas beznych lekarov, tak to trva dlhe mesiace, ak ti vobec nejaku odpoved daju.
majkama, budes mat problem najst poriadne doplnky na Slovensku. Uz len samotna stranka zo Slovenska, ktoru si uviedla a vzapati zmizla, mi zablokovala vstup a zdvojila predosly prispevok.
Takze pochybujem o tej "sublingualnosti", na to treba liposomicke dorucenie, co tam nie je spomenute nijak.
Naviac kyseliny listovej je tam mizerne malo, dnes je odporucane 400 mcg denne. zabudni na tie stare udaje odporucenych dennych davok z roku 1948, kazdy ktory ich uvadza by sa mal hanbit, ze vytahuje tak stare udaje, uz davno prekonane, na ohromenie zakaznika.
janka, zo Swansonu skor odporucam Bone Essentials.
A samozrejme kombinacia s dobrou zelenou zmesou v dostatocnych mnozstvach je lepsia, nez jednotlive doplnky. Zialbohu, ak ta zmes nema dost jodu a selenu, tieto aj tak odporucam doplnit.
janka, zo Swansonu skor odporucam Bone Essentials.
A samozrejme kombinacia s dobrou zelenou zmesou v dostatocnych mnozstvach je lepsia, nez jednotlive doplnky. Zialbohu, ak ta zmes nema dost jodu a selenu, tieto aj tak odporucam doplnit.
Ahoj RNG, kúpila som si včera zinok, selén a probiotikum ktoré obsahuje Lactobacilus Bulgaricus (ako si radil) a chcela by som sa ťa spýtať či to môžem užívať aj v prípade že by som mala kandidu? neviem či ju mám, nebola sa na žiadnom vyšetrení, čítala som tu: derealizacia.wgz.cz
že spôsobuje "presakujúce črevo", ktoré potom vyvoláva aj alergie. Ja som tiež ten prípad - nikdy som nemala alergie, až posledné dva roky mám aler, dokonca oriešky. Preto si myslím že kandidu asi mám...Mala by som ísť aj na vyšetrenie k lekárovi?? ďakujem za odpoveď.
Zabudla som stránku
Multi Mineral chelát (Swanson)
Ešte či sú ok tieto minerály. Je tam aj selén 200mcg, ten by som teda potom nemusela zvlášť kupovať keby to bolo súčasťou týhto minerálov? Viem že odporúčaš Bonne E., ale nechcem objednávať mimo republiky. Preto hľadám nejaké dobre vstrebateľné na sl. stránkach. Ďakujem.
Ahoj RNG!
Ďakujem za odpoveď. A ten tekutý vit. E dostanem kúpiť v lekárni? Je čistejší ako E-čko v tabletkách?
Ešte ťa chcem veľmi pekne poprosiť, či by si sa nepozrel na túto stránku. Chcela by som B-čka, selén a rybí olej. Hľadám vit., ktoré majú čo najmenej konzervačných látok. Chcela by som vedieť tvoj názor. ĎAkujem.
Sublingválny komplex vitamínov B
RNG
vo väcsine pripadov tu odporucas zinok, selen, probiotika a pod.
rada by som poznala Tvoj nazor, ci nie je jednoduchsie, keby som uzivala od Swanson-Multi-mineral + Green max powder?
Mam niekolko ich vyrobkov, su cenovo dostupni, na rozdiel od nasich predajcov.
alebo je lepsie, ak budem uzivat vsetky zvlast?