Otázky na RNG

valky

RNG myslíš, že tie enzýmy budú na mne účinkovať, teda, že zapôsobia aj na proteíny v sklovci? máš nejaké skúsenosti kedy to naozaj pomohlo? ďakujem

valky

RNG myslíš, že tie enzýmy budú na mne účinkovať, teda, že zapôsobia aj na proteíny v sklovci? máš nejaké skúsenosti kedy to naozaj pomohlo? ďakujem

RNG

zufalaa, dobra probioticka zmes ma minimalne 5 kultur a az do 15 kultur, celkove mnozstvo v miliardach(bilions v anglictine). Bezne kvalitnejsie zacinaji 3 miliardamy a idu as na 70 miliard v tych spickovych. Pozri napr vo Swansonvitamins.com, ich najlepsie probiotikum je Ultimate Probiotic

zúfaláá

Ďakujem RNG za odpoveď, budem sa snažiť diétu dodržať, aj keď bude pre mňa veľmi ťažké nejesť "cukry":)mám ešte otázočku - na probiotikách ktoré som si kúpila (LactoFlor) nie je uvedené kedy sa majú užívať - je to jedno? alebo kedy je užívanie najúčinnejšie? taktiež spomínaš na noc silnú probiotickú zmes - čo to znamená? vyššie množstvo napr. toho probiotika? ...prepáč asi mám okolo toho veľa otázok, ale nechcem niečo pokaziť. Pekný večer:)

RNG

valky porovnanie roznych enzymov som urobil v teme enzymi na -odkaz odstránený-
Ja osobne beriem momentalne enzymi firmy NOW, pod menom Super enzymes, ktore mozes kupit od hromady firiem, ja ich kupujem cez internet z reputabilnej firmy Swansonvitamines.com

RNG

stefanie, travenie je vzdy zalezitost kyselin, enzymov, vlaknin a probiotik.
Takze tieto treba adresovat.
Extra nafukovanie je z nedostatku kyselin, predlzeny cyklus travenia z nedostatku vlaknin. Zle travenie narusi aj osidlenie probiotik v crevach a to dalej spiatocne narusi travenie a vyrobu vitaminov a obrannych latok v tele probiotikami. Odporucam brat aj selen(antiviralny atd), zinok(antibakterialny atd),a tiez jod(enzymi a hormony), lebo casto je priberanie zo spomalenej cinnosti stitnej zlazy.

valky

Dobrý deň RNG, chcem sa opýtať akú liečbu by ste mi odporučili na liečbu sklovcových zákalov, mám 23 rokov, som ďalekozraký, počul som o enzymatickej liečbe, rád by som dostal tip na konkrétny prípravok, ďakujem

roman08

zufalaa vyskusaj tento test na kandidu moja sestra ma tiez kandidu a sa jej to potvrdilo aj pri tomto teste.takze rano na lacno ani sa nemozes napit proste ako vstanes tak naber do pohara vodu a napluj do nej ak nemas kandidu tak slina by mala ostat behom pol hodiny stat celistva na povrchu ak ju mas tak sa bude tahat smerom ku dnu ako nit.mala by si to nechat aspon polhodinu. ja som to skusal a slina mi zostala na povrchu.

steffanie

Ahoj RNG,mozes mi prosím ťa odpovedať na tuto otazku??Po prekonanej mononukleoze minuly rok v oktobri mám problemy s chudnutím,akoby sa mi narusil metabolizmus, pribrala som v tej dobe 7 kg. a je to na mne dost vidno, nedari sa mi schudnút, mám pocit že všetko zjem vo mne stojí, podla tvojich rád na fore som si objednala a využívala balenioe LKVB6 a BROMELAIN PAPAIN, ale nemyskím že došlo k neakému zlepšeniu.Takisto mám problémy s vyprázdnovaním a nafukovaním, pravidelne užívam oregánový olej tak sa to trochu zlepšilo, ale mám pocit akoby si organizmus na olej zvykol a nezaberá tak ako na začiatku.rosím ťa čo by si odporúčal???Dakujem za odpoveď

RNG

petusik, travenie sa naprava kyselinami, enzymami vlakninami a probiotikami. Nedostatok ktorehokolvek sa prejavi problemami(pala, hnacky, nafukovanie...)
Imodium nie je riesenie iba potlacenie niektorych priznakov(absorbent)