prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
boba 77, bezsacharidova dieta na dva tyzdne nie je chudobna na kalorie, ved pri nej mozes jest hromady tukov, kokosovy a ine panenske oleje, orechy a olejnate semena atd.
Este raz skusim:
www.nobelplus.sk
Dobry den RNG, bola by som rada keby ste mi poradili ohladom doplnkov vyzivy. Kojim 3. mesiac a rada by som predisla osteoporoze, uz som uzivala nejaky vapnik s magneziom z Vasej predajne, dnes som si kupila toto: kuwww.nobelplus.sk
Ma to podla vas zmysel, alebo si k tomu mam este dokupit mineraly na kosti? Kolko mg vapnika plus inych latok odporucate vy? Uzivam aj rybaci olej 3 gramy. Dakujem pekne
Ahoj RNG, zaujala ma tvoja protikandidova dieta.Chcela by som ju vyskúšať len sa bojím, či touto dietou dostanem všetky potrebné látky a bojím sa hlavne aby som ešte viac neschudla.Asi pred pol rokom som sa začala zdravo stravovať (pečiem si celoz.chleba, nevyprážam a jem veľa zeleniny a ovocia, cel.ryža, zemiaky,maso..)a dosť som schudla (56kg/174cm) čo nebol môj zámer lebo aj predtým som bola vždy štíhla (asi mám rýchli metabolizmus).Išlo mi hlavne o zdravie a teraz sa bojím aby som sa po tejto diéte nestratila.Vieš mi poradiť niečo čo by som mala konzumovať pri tejto diete aby som ešte viac neschudla?!
katrin, rozhodne ti jazvy nevybieli.
Ale mozes pouzivat zmes kokosoveho oleja, cukru a par kvapiek citricidalu(lyzica kokosaku, 1.5 lyzice jemneho praskoveho cukru a 5 kvapiek citricidalu), na rany, na hnisave vyrazky a acne a pripadne aj na jazvy, lebo cukor a kokosovy olej prechadzaju cez kozu a vyzivuju poskodenu=zjazvenu oblast, cim sa moze vyhojit, regenerovat.
Regeneracia ale je dlhy proces, neocakavaj vysledky za tyzden....
RNG zriedený citricidal vo vode tak ako si odporučal sa môže natierať aj na kožu? Zahoji to male ranky na koži? A male jazvyčky od akne nevieš či by to vybielilo? Ďakujem
usmc, mlieko moze skodit na acne, ked ho nevies kompletne stravit.Dost vela ludi ma problemy s travenim mlieka a mliecnych produktov.
Acidofilne znamena ze ma pridane trosticku acidofilnych kultur, ale len velmi malo(v milionoch).
Na vacsie=ucinne davky probiotik treba brat probioticke doplnky, ktore obsahuju miliardy kultur a roznych, nie len lactobacilus Acidophillus.
Ahoj RNG rad by som sa opytal ci acidofilne mlieko prospieva/ci skodi pri akne...a za doplnky ktore si mi poradil velmi Dakujem
valky, tak ako sa tie bielkoviny dostali do oka sa mozu po rozpusteni enzymami dostat von z oka. S bielkovinami v sklovci nemam skusenosti, ale z bielkovinami v sosovke(katarakt) mam.
Ale ono je to vlastne vsetko to iste.
Inac na katarakt su velmi ucinne kvapky s obsahom acetyl L- carnosinu. Tie asi tazko dostanes(su aj drahe aj dost vzacne, jedna zo znaciek je Can-C)MOj brat ich pouziva uz 2 roky, a katarakt sa mu nezhorsuje.
Ucinny je ciastocne aj vodny roztok s 10% MSM, ktory so moze kazdy sam doma pripravit.
RNG myslíš, že tie enzýmy budú na mne účinkovať, teda, že zapôsobia aj na proteíny v sklovci? máš nejaké skúsenosti kedy to naozaj pomohlo? ďakujem