prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
bambulatko,yam nie je na acne prakticky vobec.
RNG cize ten yam na to dobry nie je?
Michalina, zialbohu nie. Ja nezijem na Slovensku, ja som "americky Slovak" a na Slovensko, krajinu svojich predkov chodim len tak raz za dva tri roky a aj to len na par dni.
bambulatko, na znizenie tvorenia hormonu DHT treba brat zinok a pit silny caj z korenov zihlavy.
Aj vonkajsie aplikacie zinkovych kremov a silnych vytazkov z korenov zihlavy su dobre.
GSE a kokosovy olej len zamedzia ciastocne infekcii=hnisaniu acni a urychla ich hojenie,ale nezabrania ich vytvaraniu.
Dlhotrvajuce odmorenie tela od nespravnych tukov(hydrogenizovane=tvrdnuce)tiez pomoze, lebo bez nich sa mazove kanaliky nemozu zapchat a zaklad na acne, podkozne hrcky sa nemozu vytvarat.
Ale dlhe roky zamorovania nespravnymi tukmi a olejami sa daju odstranit len dlhotrvajucim odmorovanim,mnoho mesiacov az roky a nikdy viac nejedenim vyrobkov, ktore tieto znicene tuky obsahuju(tj prakticky vsetky vyrobky potravinarskeho priemyslu, zialbohu)
Len panenske oleje a prirodne, nerafinovane zdroje, ako rozne semena, orechy atd a aj to nie prazene!
rico pri ladvinach ani jedna cigareta ani pivo neuskodia, hoci ich neodporucam zasadne. Co je nebezpecne su hlavne streptokokove nakazy a candidy. Takze velky pozor na to a v case epidemii sa nezdrzovat v uzavretych miestnostiach s vela ludmi.
Pit dostastok vody, aby sa ladvina nezaniesla.
RNG Ahoj
chcela by som sa spytat,ci nam neviete odporucit kvalitneho,mileho onkologa v Martine...d
RNG PROSIM VAS AKO JE TOS TYM YAMOM? MAM PROBLEM Z AKNE, SOM TAKA JEMNA ZIENKA, ANTIKONCEPCIA MA ZABIJA, ROACCUTANE TYZDEN A DOST. HORMONY MAM OK, AZ NATO, ZE JE TAM TA CITLIVOST NA TESTOST. A Z TOHO POTOM AKNE. PROSIM VAS PEKNE PORADTE,CO MAM ROBIT. MAM UZ DOMA KOKOSOVY OLEJ, AJ GSE, ALE MNE TO NEPOMAHA. POTREBUJEM TIE HORMONY TROSKU STABILIZOVAT, ABY SA AJ TO AKNE STABILIZOVALO. POMOZE MI YAM? ODKIAL HO MAM ZOHNAT? VELMI MI POMOZETE. JA SA UZ NIEKEDY ANI NAJEST NEMOZEM, CO MAM V OKOLI UST TAKE BOLAVE VREDY.
Pan RNG potrebujem to silno od vas vediet ci mozem a kolko mozem pit alkohol a fajcit ked mam len jednu oblicku od naroddenia ... momentalne fajcim asi 2 cigarety denne a vypijem si thak sem tam nejake to pivko alebo vinko..prosim o odpoved
nelllka, homeopatika nie su zdroj mineralov, tie su rozriedene az skoro na nic. Vapnika treba az 1500 mg horcika az 800 mg a mnoho inych poterebnych mineralov a vitaminov na kosti
Nieco dostanes zo stravy ale ostatok musis brat doplnky na kosti, nie nejake pochybne homeopatika, ktore su povacsine len mliecny cukor.
Pozri napr na Swansonvitamins.com dobre absorbovatelny Bone Essentials, kde su vsetky potrebne mineraly a vitaminy na kosti v spravnej forme a vzajomnom pomere.
boba 77, bezsacharidova dieta na dva tyzdne nie je chudobna na kalorie, ved pri nej mozes jest hromady tukov, kokosovy a ine panenske oleje, orechy a olejnate semena atd.