prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
1adfa1,, aj nepanensky kokosovy olej je protikandidovy
Na cakru sa nemozem odvolavat, to je tradicna medicina a ja beriem svoje poznatky len od modernych lekarov, ktory sa zaoberaju liecenim a udrzbou zdravia pomocou prirodnych potravinovych doplnkov
Niektore z nich su odvodene z tradicnych medicin, ale podla moznosti standardizovane, tj ucinne latky v nich su v zrucenych mnozstvach pre klinicku ucinnost, nielen tradicnu
napriklad som cital ze obsahuje vela drasliku,a ten nemam moc jest lebo potom sa mi moze robit hnis okolo srdca..lebo niako prenasa vodu ci co
Mariaj:v prvom rade dakujem za rady...este by som sa chcel opytat co tam pisu konkretnejsie lebo ja som sa docital na internete ze borak lekarsky posilnuje srdcovy sval...tak ked ho mam zvacseny aby mu to neuskodilo...tym ze sa bude viac prekrvovat este, ci to neznamena dalsie zvacsovanie.
RNG,prosim.Mam takyto recept,ktory sa pouziva,pri nespavosti i traviacich tazkostiach i pri parazitoch/udajne/.Myslim,ze je to podobne ako doplnok od Dr.Hurdy Clark.
10 zelenych vlasskych orechov/trhanych v juni okolo Jana/
2 ks hrebickov
5 gramov skorice
stipku muskatoveho kvetu
pol litra alkoholu /rum/
25 dkg krystaloveho cukru
Orechy nakrajame na kocky,alebo platky / v rukaviciach,lebo velmi farbia/,vlozime do pohara,pridame potlcenu skoricu,hrebicky /tiez trochu potlct/,muskatovy kvet a zalejeme rumom.Prikryjeme celofanom,alebo pergamenovym papierom a zaviazeme.Dame na teple miesto,alebo na okno na slnko na 14 dni.
Po 14 dnoch orechovku scedime cez platno alebo huste sitko.25 dkg krystaloveho cukru upalime na karamel,pridame do orechovky a zmiesame.Nalejeme do flase.Nevyzaduje skladovanie v chladnicke.Najlepsia je tmava flaska.
PS.Orechy nesupeme,len umyjeme.
RNG,rada by som pouzila ako alkohol vodku,aj ked moja mama vravi,ze teply rum je velmi dobry na hnacky-creva.Zda sa mi totiz,ze ten nas rum je umelina. A este sa chcem opytat,ci by sa tam nemalo dat viac klincekov ako len 2 ks a este by som tam pridala palinu pravu.
Prosim Ta odpovedz mi.DAKUJEM.
MILOS-BA,v knihe babkine bylinky je opisana lieciva rastlina BORAK LEKARSKY,ktora posilnuje srdcovy sval,lieci rozsirene a neuroticke srdce.Pise sa tam,ze lieci pomaly,bez nebezpecenstva a jeho liecive ucinky su trvale.Podla tejto knihy pomohla bylinka aj pr zdanlivo beznadejnych pripadoch.Neviem ci bylinku niekde dostanes,ale semienko som ja kupila asi pred 5 rokmi v semenarskom obchode,ale uz som z neho vysla.Neviem posudit jeho ucinky,lebo nemam chore srdce.Dobre vino na srdce je i v knihe Zdravie z bozej lekarne od Marie Treben,ale ci by tomu Tvojmu pomohlo nevedno.
ahoj rng raz uz sa ta pytal.ale odpovedal si na inu cast otazky co som potreboval vediet. prosim ta o radu v zalezitosti zapalu srdcoveho svalu, radil si mi ako na samotny zapal ale mna zaujima ze si da niako dopomoct odstraneniu jeho nasledku-respektive jeho zvacsaniu-tym padom zle zatvaranie mitralnej chlopne a znizeniu cinosti na 35percent. pricinou zapalu bolo pravdepodobne autoimunitne ochorenie(teraz berem kortikoidy).
dakujem za kazdu radu
Este Vas prosím o nazor na liecenie energiou,cakry....
Ten clovek neberie od nikoho ani halier, nic, a este podaruje aj doma urobene
"liecivky"-mast....
DAKUJEM ZA VAS NAZOR
Dobry den RNG
Prosim Vas asi tak na tri dni mi bude chybat pri protikand.diete panensky kokosovy olej.
MAm doma sice 100% kokosovy olej ale nie je na nom pisane panensky, ale bol aj ovela lacnejsi...
Nebude to mat zly vplyv na celu dietu?Prip.cim ho mozem nahradit?
DAKUJEM VAM ZA ODPOVED
Femka, pozri sa na davku jodu a zistis ze je to navrhnute na stare, davno prekonane odporucenia na dennu davku jodu z roku 1940 a 1948.
Je plno vyskumu dokazujuceho, ze potrebujeme 2 az 6 miligramov jodu. Japonci maju PRIEMERNU spotrebu jodu 12.5 mg denne z mnozstva morskych rastlin, ktore kazdodenne jedia. A su najzdravsi narod na svete a dozivaju sa dlhsie a v lepsom zdravi nez Americania a Europania.
Takze ten zdroj je prislaby a zaroven na obsah jodu pridrahy.
Najlacnejsia je jodova tinktura a pomerne lacne su aj velke balenia kelpu(napr Puritan.com ma 250 minitabletkove balenie, 150 mikrogramov jodu na minitabletku, odporucam ich brat desat denne, co je len 1.5 mg, tj osmina toho, co beru Japonci ale 10 krat tolko, ako hovorie tie stare mylne urcene davky).
Zdravím....chcela by som poprosiť Váš názor na tento produkt ...dakujem- www.obchodprezdravie.sk