Otázky na RNG

RNG

skoro vsetkyn potravinove doplnky sa daju kombinovat, vynimiek je velmi malo, este aj tie sa daju obist nebranim tychto doplnkov naraz(napr antimikrobialne beries inokedy, ako probiotika, zelezo inokedy ako zinok alebo med)

bambulos

RNG, chcela by som sa opytat, moj otec ma 49 rokov a asi 30 rokov fajci, teraz sa rozhodol prestat a dva tyzdne uz nefajci, vydiet na nom ze schudol aj sam vravi ze schudol okolo 5 kg, jedalny listok nezmenil, stravuje sa rovnako ako pred tym, akurat teraz posledny mesiac bol vystaveny dost velkej fyzickej zatazi, mohlo aj to sposobit jeho chudnutie alebo aj to ze prestal fajcit? dakujem

majolenka1

Dobrá deň RNG. Chcem Vás poprosiť o radu. Mám 28 rokov a mesiac som užívala Aknenormin(pod. Roaccutane). Po mesiaci som to vysadila, pretože ma všetko svrbelo a tie vedľ. účinky som nejako neznášala. Chcem sa Vás opýtať, kedy môžem najbližšie bezpečne otehotnieť. Ľutujem, že som to kedy dala do úst. Myslíte, že raz budem mať zdravé bábo? Bol to len mesiac, v dávke 10 a druhé dva týždne 20 mg.

zuzula11

RNG, dakujem za radu ... Pozrela som si tu stranku, avsak tie pomocky funguju tak, ze sa vkladaju do vaginy - co nebudem dcerke robit. Ale skusim nejake cviky ...

Chcem sa este opytat - lekarka mi povedala, aby som dcerke nedavala pit ovocny caj, lebo ze je mocopudny. Ina doktorka mi zase zakazala jej davat blinkove caje, lebo mame v rodine historiu sezonnych alergii. Cierny caj mi deti pit nechcu, mineralku kvoli bublinkam tiez nie. V lete je cista voda OK, ale nie stale. A sirupy nekupujeme. Co by si odporucal, ved potrebujem do nich dostat aspon 1,5 l vody denne ... Dakujem.

milan1231

rng: mam alergiu na kravsky bielok a berem vela tabletiek. chcel by som sa opytat ci je niaky sposob ako obnovit crevnu mikrofloru, bez toho aby som bral tabletky popritom ze mam alergiu na kravsky bielok....jedine ovcie a kozie vyrobky mi nerobia problem.dakujem

lilili5

Ahoj RNG,
aké je dávkovane pupalkového oleja?
A môžem tabletku s minerálmi zjesť súčasne s mladým jačmeňom, ktorý sa zarába vo vode? Ďakujem.

Mariaj

MILOS-BA,napisem Ti presne,co sa v tej knihe Babkine bylinky pise.Citujem."Posilnuje srdcovy sval,lieci rozsirene a neuroticke srdce.Mohla by som uviest niekolko zdanlivo beznadejnyvh pripadov,pri ktorych prekvapivo pomohol.Povazujem ho za jeden z najlepsich bylinnych liekov na srdce,lebo posobi pomaly,bez nebezpecenstva a jeho liecive ucinky su trvale"/citat autorky knihy/.Dalej,citujem z knihy."Droga je mocopudna a podporuje vyplavenie tekutin z tela,cim ho zbavuje skodlivych latok.Sucasne prospieva pri chorobach mocovych ciest,dne reumatizme.Cisti krv a posilnuje nervovu sustavu,cim rozveseluje nielen srdce,ale aj cely organizmus." Pre tieto vlastnosti autorka odporuca pridat listocek boraka aj do denneho lahodkoveho caju,pripravit macerat vo vine,vytlacit trocha stavy alebo pripravit cerstvy salat z listkov na jar pri cistiacich kurach/mimochodom chuti ako uhorka/.Tolko o boraku lekarskom.

Ak sa rozhdnes pre liecbu,tak daj vediet aj otatnym,ako to posobi.