prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
nikaa, otec prestal fajcit preto, lebo az v 50tke mu doslo ze to skodi, ide to do penazi a nema to vyznam ani zmysel, tak sa rozhodol ze s tym prestane, vravela som mu ze nech ide k lekarovi na preventivnu prehliadku, tak ze netreba ze mu nic nie je, tak neviem :-(, asi pred rokom bol na kompletnom vysetreni, aj vnutorne organy vsetko a vsetko bolo ok,
bambulos a preco otec prestal fajcit? Necitil sa dobre? Posli ho v ramci prevencie na ktoru ma kazdy narok k lekarovi.Nech mu urobi nejake krvne testy,tym sa da nieco zistit.
Domace prerabanie, tie hrozne tepla a vek, 5 kg sa pri tom da stratit.
no tak ja som s nim v kontakte stale, ak by to bolo skor alebo trvalo dlhsie tak by som si to isto vsimla, teraz posledny mesiac sa mi zda, ale v dome dost prerabali bol stale na nohach v robote a dalej robota doma ar dookola asi mesiac v kuse, az teraz po takych 3 tyzdnoch som si vsimla ze schudol, pytala som sa ho tak ze hej schudol asi 5 kg ale stravuje sa normalne tak ako doteraz, nic sa nezmenilo, len prestal fajcit. Mozno je to aj tou permanentnou pracou kolo prestavby v dome, horucavami a mensou chutou do jedla neviem.....
Bambulos, nemalujme certa na stenu ale 5 kilo za aky cas?
bambulos, skoro kazdy priberie po skonceni fajcenia, telo lepsie pracuje a chut do jedla sa zlepsi.
Takze to chudnutie bolo asi z extra stresu.
majolenka, telo sa cisti a regeneruje. Neboj sa za par mesiacov po tom nebude ani stopy. Jedz hodne zelenin, to precisti telo
zuzula, potlacat mocenie nie je riesenie.Mocenie je prirodny proces, ako sa zbavit splodin v tele.
Ovocie a ovocne caje su dobre pre dieta.
Ked si to chces urychlit, daj lyzicku dve nesladenej ovocnej stavy do vody na ochutenie.
Enzymi pomozy stravit aj mliecnu bielkovinu aj ocistit creva z pripadnych usadenych lepkavych bielkovinnych latok. Creva potrebuju na cistenie viac vlaknin, kazdemu odporucam jest viac zelenin, celozrnnych produktov pripadne doplnok ako psylium(husk=plevy)alebo pektiny.
Dobry probioticky doplnok, ako napr Ultimate Probiotic firmy Swanson su schopne kolonizovat cele creva za jednu noc. Najlepsie je ich brat na noc s kuskom jablka. Alkalizovanie criev a tiez cistenie podporuje aj branie vytazku pod menom Triphala.
Pozor na obsah, kvalitne maju vyse 40% tzv trpkeho principu(bitter principe) a sparavna davka je 2x1 gram.
Najkvalitnejsie maju vytazovaci proces kyslicnikom uhlicitym(supercritical extraction by carbon dioxide), kde sa zachova vsetko, od enzymov az po ovocnu aromu tych troch indickych ovoci(amla=embilicas oficinalis, harada=terminalia chebula, behada=terminalia belerica)