Otázky na RNG

bambulos

nikaa, otec prestal fajcit preto, lebo az v 50tke mu doslo ze to skodi, ide to do penazi a nema to vyznam ani zmysel, tak sa rozhodol ze s tym prestane, vravela som mu ze nech ide k lekarovi na preventivnu prehliadku, tak ze netreba ze mu nic nie je, tak neviem :-(, asi pred rokom bol na kompletnom vysetreni, aj vnutorne organy vsetko a vsetko bolo ok,

nikaa

bambulos a preco otec prestal fajcit? Necitil sa dobre? Posli ho v ramci prevencie na ktoru ma kazdy narok k lekarovi.Nech mu urobi nejake krvne testy,tym sa da nieco zistit.

bambulos

no tak ja som s nim v kontakte stale, ak by to bolo skor alebo trvalo dlhsie tak by som si to isto vsimla, teraz posledny mesiac sa mi zda, ale v dome dost prerabali bol stale na nohach v robote a dalej robota doma ar dookola asi mesiac v kuse, az teraz po takych 3 tyzdnoch som si vsimla ze schudol, pytala som sa ho tak ze hej schudol asi 5 kg ale stravuje sa normalne tak ako doteraz, nic sa nezmenilo, len prestal fajcit. Mozno je to aj tou permanentnou pracou kolo prestavby v dome, horucavami a mensou chutou do jedla neviem.....

bambulos

RNG tak ja som tiez to chudnutie pripisovala najviac tomu stresu a vytazeniu, ale chodia mi po rozume aj ine veci, nejake vazne ochorenie, neviem

RNG

bambulos, skoro kazdy priberie po skonceni fajcenia, telo lepsie pracuje a chut do jedla sa zlepsi.
Takze to chudnutie bolo asi z extra stresu.

RNG

majolenka, telo sa cisti a regeneruje. Neboj sa za par mesiacov po tom nebude ani stopy. Jedz hodne zelenin, to precisti telo

RNG

zuzula, potlacat mocenie nie je riesenie.Mocenie je prirodny proces, ako sa zbavit splodin v tele.
Ovocie a ovocne caje su dobre pre dieta.
Ked si to chces urychlit, daj lyzicku dve nesladenej ovocnej stavy do vody na ochutenie.

RNG

Enzymi pomozy stravit aj mliecnu bielkovinu aj ocistit creva z pripadnych usadenych lepkavych bielkovinnych latok. Creva potrebuju na cistenie viac vlaknin, kazdemu odporucam jest viac zelenin, celozrnnych produktov pripadne doplnok ako psylium(husk=plevy)alebo pektiny.
Dobry probioticky doplnok, ako napr Ultimate Probiotic firmy Swanson su schopne kolonizovat cele creva za jednu noc. Najlepsie je ich brat na noc s kuskom jablka. Alkalizovanie criev a tiez cistenie podporuje aj branie vytazku pod menom Triphala.
Pozor na obsah, kvalitne maju vyse 40% tzv trpkeho principu(bitter principe) a sparavna davka je 2x1 gram.
Najkvalitnejsie maju vytazovaci proces kyslicnikom uhlicitym(supercritical extraction by carbon dioxide), kde sa zachova vsetko, od enzymov az po ovocnu aromu tych troch indickych ovoci(amla=embilicas oficinalis, harada=terminalia chebula, behada=terminalia belerica)