prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Chcem sa spytat, ci je v poriadku, ze probiotikum v zelatinovej kapsulke pozujem. Je to na mna velke, nikdy som nevedela prehltat vacsie pilule. Znehodnoti sa obsah ucinnych latok? Davam si to zarovno s ranajkami. Jedna kapsulka obsahuje 1,5 miliard acidofilus, bifidus a longum. Potrebujem si upravit crevnu floru vzhladom k castej stolici. Dakujem.
RNG vdaka za radu - skusim teda na noc. Cize ten citricidal - mozem si dat GSE?
RNG?prosim,mas nejake skusenosti s rastlino steviou?Dostala som ju,skusala som listok vyluhovat v caji,ale nic.Listky su sladke,ale po niekolkych minutach sa neluhuju.Byva tejto rastlinky viac druhov?Musia sa listky ususit?Na internete som nenasla.DAKUJEM
na ziarenie su normy, expozicia na energie nad urcite hladiny je skodliva.
Dnes sa hovori aj o skodlivosti mobilnych telefonov a tam je ziarenie len v stovkach miliwatov. Velke vysielacie a retranslacne stanice pracuju v stovkach watov , takze mozu byt nebezpecne pre zdravie, ked su prilis blizko. To ale zavisi aj od uhla, tienenia atd, tj na posudenie, ci hladina je skodliva na urcitom mieste treba tam odmerat intenzitu pola
isey, ja pouzivam na rany zmes kokosoveho oleja, praskoveho cukru a niekolko kvapiek citricidalu(lyzica kokosaku, 1.5 lyzice jemneho praskoveho cukru a 5 kvapiek citricidalu.) Nanes ai to na tvar na noc alebo na jednotlive ranky aj cez den.
Ahoj RNG.
Potrebovala by som poradit ohladom pluzgierov na tvari - pravdepodobne od partnerovho strniska. Mam ich niekolko, dost velkych - prasknute a mokvajuce, sem tam nejaka chrasticka. Vyzera to desne. Davala som si na to Sudokrem, Zinkovu mast, cerstve Aloe Vera,... - uz fakt neviem co na to. Poradis?
Dakujem.
V Slovencine neviem, kde tie tabulky na glycemicke indexy jednotlivych jedal najdes, tu su v anglictine:
www.diabetesnet.com
1ada1, hruba muka je vporiadku, celozrnne produkty este lepsie.
Stevia je rastlinka(stevia rebaudiana) ktora ma velmi sladke listy. Vytazok z nej(alkoholicky, spracovany enzymaticky na odstranenie pachuti=pendrek) je sladidlo, ktore nahradi cukor, Je 100 az 300 krat tak sladke a neobsahuje cukor.Takze miesto lyzicky cukru staci jedna kvapka tohoto bezcukroveho sladidla.
Ja ako cukrovkar ho uz dlhe roky pouzivam. Naviac je to vytazok, ktory pomaha regenerovat pankreas, co je pre cukrovkarov velmi dolezite.
Prosím VAs tie tabulky kde najdem?
Aby boli urcite spravne.
DAKUJEM VAM ZA ODPOVED A SUPER VYSVETLENIE