prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
rybaci olej je zdravy pre telo, ovela lepsi, nez sojovy olej, ktory je naviac poskodeny pri priemyselnom vytazovsni. Ja davam prednost sardinkam vo vclastnej stave alebo v sardinkovom(rybacom) oleji(sild sardine oil)
Maslo je celkom dobre stravitelne pre telo, lepsie, nez poskodene oleje. Lepsie nez maslo su len panenske oleje, ako kokosovy palmovy, olivovy sezamovy-teda len panenske.
Specialne kokosovy sa dokonca vie v tele spalit podobne ako cukor na vyrobu energie.
Tukove nadory znamenaju, ze ma telo primalo enzymov na rozbijanie tukov(lipaza) a treba nieco brat na to aby sa rozpustili a uviedli do obehu a spalili.
Odporucam brat enzymi s vysokym obsahom lipazy a samozrejme lecitin, ktory tuky emulzifikuje aby sa mohli uviezt do krvi, rozniest po bunkach v tele a spalit.Redukcna dieta popri tom(menej kalorii a sachariodov)by sa tiez zisla
zuzula, tie iste doplnky, co su dobre pre dospelych su dobre aj pre deti, s vynimkou kojencov. Samozrejme potrebuju mensie davky, prepocitane podla pomeru ich vahy.
Ta prasacia chripka nie je vobec v priebehu ani obrane rozdielna od inych beznych chripok, to je vsetko len bububu strasenie, aby sa predali nove vakciny a ludia dostali strach, co promptne politici a ludia v pozadi za nimi zneuziju na vydanie nariadeni obmedzujucich demokraticke institucie, pravo slobodneho vyberu a podobne.
Okrem toho je to vyborna tema na zaplnenie novin, aby ludia boli niecim zaujati a nahodou si nezmysleli pozerat sa za oponu a posvietit si na ludi, co im kontroluju zivot.
Tak ako hovoril uz cisar Nero:narod potrebuje chlieb a hry(panem et circenses)
1ada1, ked nezjes dost kokosoveho oleja, ktory nahradi cukry, ak ti ich pecen nevytvori dost, tak mas prinizko cukor v krvi a to ma presne tie priznaky. Tj mas pecen, ktora nie je schopna vyrobit dost cukrov z bielkovin(gluconeogeneza). Miesto glukopuru by ti velmi pravdepodobne zabral aj kokosovy olej. Inac glukopur nie je o nic lepsi, nez obycajny repny cukor alebo trstinovy cukor. Len je ovela drahsi....
Inac neviem, kolko si ho zobrala, ale v takom pripade staci len kocka alebo 1/2 lyzicky cukru a to ani velmi neporusi protikandidovu dietu, lebo sa to okamzite absorbuje a kandida potrebuje hodne toho cukru, nie len par gramov.
MIwana, pokial nie je kapsula navrhnuta na rozpustenie(enteric coated) az v crevach, mozes ju kludne pozut, lebo sa v zaludku tak ci tak rozpusti.
Podla zlozenia sa nezda byt vyssia kategoria probiotik, ale len obycajne mliecne kvasinky.Pochybujem silne, ze je entericky pokryta.
Ja osobne odporucam brat probiotika na noc s jablkom, tak sa najmenej porusia a dostanu spolu s vyzivou do criev a cez noc znacne rozmnozia.
isey, citricidal obvykle dochadza 60% koncentrovany, GSE je 33% koncentrovane.
Takze ked hovorim 35 kvapiek citricidalu, tak sa to rovna 60 kvapkam GSE.
5 kvapiek citricidalu=9 kvapiek GSE zhruba.
Mariaj, stevisidy a rebaudianosidy su dobre rozpustne v alkohole,a len velmi slabo vo vode.
Takze sa vysusena bylina luhuje v alkohole(3 diely alkoholu, 1 diel suchej byliny podla vahy),,potom dalej koncentruje a eznzymaticky zbavi pachuti(pachut je ako sladovka=licorice=pendrek)
RNG, este sa chcem opytat na jednu vec. Mam velmi rada ryby v akejkolvek forme. Tuniaka sa snazim jest vo vlastnej stave, ale zboznujem sardinky. Vsade sa pise o mnozstve oleja, ktory tam je. Dnes som objavila sardinky v sojovom oleji. Je to zdravsie? Je v poriadku, ak si dam sardinky 2x tyzdenne?
Este jedna otazocka ohladom stravy. Ked som si precitala niektore prispevky, zacala som domov kupovat obycajne maslo. Detom chuti, no neviem, ci ho moze jest moj manzel. Ma vyrazne zvysene triglyceridy, vela tukovych nadorov na tele, je celiatik a silny alergik. Lekar mu prikazal jest Floru. Moze mu obycajne maslo uskodit? Dakujem za odpoved.
Dobry vecer RNG, o tyzden cestujem s rodinou na 3 tyzdne do Svajciarska a, musim sa priznat, bojim sa chripky. Uz viem z Vasich prispevov, co mam brat ja aj manzel na zvysenie imunity, ale co deti? Maju 5 a 7 rokov. Ak by ste mi mohli napisat aj davkovanie, pripadne, ak je to nieco specialne, kde by som to zohnala. Dakujem pekne.
Este VAm musim napisat co sa mi dnes prihodilo a prosim VAs nazor
ZObudila som sa rano perfektne vyspana,bolo mi dobre, zjedla som spenat vajicka, salata uzila som oleje a citricidal, ale zrazu po 3Hod mi prislo tak cudne od zaludka po hrdlo slabost ale nevenovala som tomu extra pozornost,hned to preslo.
No za hodinu to iste ale ovela intenzivnejsie, chcelo sa mi odpadnut,krutila sa mi hlava, slabost, zvysil sa mi tlak 150/85, tep 85.NIkdy mi na odpadnutie nebolo.Mavam najviac 110/75.Lezala som, nohy hore.
Mama ma prinutila vypit glukopur rozpusteny vo vode a po chvili bolo dobre.Mala som zimnicu a triasli sa mi ruky a cele telo.
Dnes som mala predposledny den protikandid.diety, chcela som este 1den vydrzat, ale nezvladla som to.
MOze byt ze telu chybal cukor?
Uz asi tak 3 dni mi blblo hrube crevo a travenie, mala som ruzovkasty vytok-1den.
Prosim napiste mi VAs nazor ci mam dalej uzivat oleje a citricidal aj ked uz som s dietou skoncila DAKUJEM
Dobry vecer RNG
DAKUJEEM VAM ZA ODPOVED
Steviu som nasla davnejsie v katalogu rastliniek na nete,nebola som si ista ci to co tam pisu je pravda, ale ked je dobra, urcite ju vyskusam.
Za tabulky dakujem,dam si ich prelozit.