Otázky na RNG

bozenka1191

Doma mam uz celkom slusnu zbierku vyzivovych doplnkov.Niekedy sa mi stane ze si nepametam co som uz zobrala a co nie....Vetsina z nich je v kapsuliach z celulozy alebo zelatinovych tobolkach.Pri dlhodobom uzivani to nema nejaky negativny vplyv na zdravie?-predsa je tej zelatiny a celulozy za par rokov dost!

smilla

Tolko tu pisete o kokosovom oleji, az som sa rozhodla pohladat ho na internete. Nasla som takuto stranku:
www.coconoil.co.uk

RNG, co si myslite o tychto olejoch? Ktory z nich by ste odporucili, certifikovany, alebo staci panensky?
cenovo vyzeraju zaujimavo a dokonca je zdarma doprava v ramci EU

RNG

suchy nos treba namastit na noc,
viralne utoky casto zapalia sliznice vysusia oci(zapalene slzne kanaliky a slzne zlazy),slinne zlazy,vyrobu kyselin a enzymov,mozno je to aj dovod na znizenie vylucovania hlienov, neviem

RNG

Evica, to uz ti neviem povedat.
Na vaginalnu prirodzenu lubrikaciu niekedy pomoze brat rozne hormonalne prirodne polotovary, ako yam, pupalkovy olej a Dong Quai.

evica50

RNG dakujem velmi pekne za rady a ešte sa chcem spytat, ci to nemoze mat suvis s tym, ze neberiem ziadne hormony a sliznice su suche a citlive. nemala by som ich predsa brat fo forme doplnkov?

RNG

ivica, inac v prirode je plno ptrotizapalovych ako curcumin, dumbier, rozne enzymi ako bromelain serrapeptaza...
MOzno ti tie zapaly sposobuje zamorenie tela. Aj lieky su chemikalie, a ked ich beries vela, zamoruia ti telo a mas z toho rozne zapalove procesy.
Mozes mat aj vzdusne alergie(bromelain, quercitin, vitamin c, boswelin, rybacie oleje)
alebo znizenu viralnu imunitu na nase virusy , ktore nozime v tele cely cas,a z toho zapaly sliznic.
Pozri na temu herpes na antiviralne a prostriedky zvysujuce viralnu imunitu.

Mozne je, ze mas aj nejaku infekciu v nose a prinosnych dutinach, na to by malo pomoct kvapkanie koloidnej striebornej vody alebo roztoku citricidalu do nosa.

Zrejme ti postup dosial nepomaha, takze sa budes musiet obratit na ine prostriedky. A jedine, co ja tu radim su neskodne a predsa ucinne potravinove doplnky, ktore ti zrejme tvoj lekar neodporuci, lebo ich nepozna.

RNG

evica, ked beries castejsie antibiotika a neberies probiotika, prichadzas o mnozstvo obrannych latok, co normalne probiotika v tele vyrabaju. Je to az 70% vsetkych obrannych latok, ktorymi telo disponuje a brani sa proti roznym nakazam.
Obnov si probioticku floru branim probiotika(silne zmes, na noc s jablkom), tiez ti odporucam samozrejme brat doplnok zinku, selenu a jodu a vitaminy C a E, tiez rybacie oleje a lecitin. To nakoniec odporucam kazdemu, aj zdravym, lebo s tymito doplnenymi materialmi telo celkove lepsie pracuje

RNG

1ada1, tazko to nazvat nebezpecnym, ked nasledky su len slabost, ktora sa da odstranit troskou ovocnej stavy alebo kockou cukru.
Su ludia, co s tymto "nebezpecim" ziju cely zivot, ako napr manzelka mojho syna, co musi nieco zjest kazde 3-4 hodiny. U nej sa to prejavi nielen slabostou, ale aj mimoriadnou agresivitou(telo sa brani a pumpuje adrenalin proti slabosti)

Na regeneraciu funkcie pecene som tu castejsie spominal protokol dr Berksona a tiez bylinu Lagestromia speciosa, specificky podporujucu spravnu glukoneogenezu.

evica 50

Dobry den RNG, velmi, by som potrebovala vasu radu. Som dva roky po hysterektomii,hormony neberiem,ale tie dva roky som neustale chora. Moje sliznice v nose a v hrdle zostali tak citlive,ze ich mam stale zapalene, bolia ma aj pri nadychu, mam teplotu a citim sa zle.Vytery su neg.imunolg.vysetrenie vcelku dobre a problemy mam kazdy mesiac.Riesim to doplnkami ale aj antibiotikami, ale som uz z toho vycerpana aj fyzicky aj psychicky. Prosím,poradte mi ako z toho von.
Vopred dakujem

1ada1

DAkujem VAm za vysvetleni RNG
ale prosim VAs ako je to mozne ze takmer 2tyzdne som to vydrzala bez zavratov, krutenie hlavy, a az vcera sa mi to dost vyrutilo?
Nerozumiem tomu ked ludia co maju slabu glukoneogenezu potrebuju castejsie jest a pre nich je bezsacharidova dieta prakticky nemozna.Ako to ze som to zvladla takmer 2tyzdne?
Nebolo to nebezpecne v takomto pripade?

Teraz uz bude vsetko v poriadku netreba skontrolovat krvny obraz?
Stale som este slaba.
DAKUJEM VAM ZA ODPOVED