prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
sweet lolita, ziadne z menovanych v normalnych davkach ti nemoze sposobit ziadne problemy.
Bodaj by som ja mohol brat len tak malicko!
Ja musim brat plno na travenie, reumu, regeneraciu tela, cukrovku a samozrejme obcasne sezonne choroby a alergie. Casto su to 30-40 kapsul denne.
Inac fenugreek a yam robia velmi podobne veci v tele.
Na rast prs sa pozri na porovnanie roznych ucinnych zmesi, a ich zlozenia:
Prostriedky co na to pomahaju obvykle obsahuju yam(diosgenin),saw palmetto(rastlinne steroly) vytazky z dateliny, vytazky zo soje a podobne.
Tu je mensi prehlad roznych vyrobkov a ich hodnotenie pouzivatelmi:
Takze neocakavaj zazraky z jedneho doplnku. Na to ich treba viacero
1ada1, ziadny rafinovany(cisteny ) cukor nie je pre nas dobry. My potrebujeme dostavat sacharidy vo forme pomaly sa uvolnujucich komplexnych sacharidov.
Bieleny cukor je pobzvlast zly pre nas a najhorsia je tzv kukuricna fruktoza, lebo ta len oklame telo a na 95% skonci v peceni,,kde sa zmeni na tuky a cholesteroly. Glukoza ide hlavne do svalov. Fruktozu v prirode dostavame len v case dozretia plodin, co je kratky cas , z historie cas prebytku, ked si telo robilo zasoby na tazsie casy. Preto ta fruktoza(ovocny cukor) skonci ako zasoby tuku na "horsie casy", ktore dnes na nas nikdy nepridu a preto ludia stale naberaju na vahe. Niekdajsie posty boli dobry napad, ked sa telo odtucnilo a precistilo, hoci v tom case je telo aj oslabene.
1ada1, ludia co maju slabu glukoneogenezu potrebuju castejsie jest a pre nich je bezsacharidova dieta prakticky nemozna. Na stastie aj 5 gramov cukru niekolkokrat denne(najlepsie malicko celozrnnych produktov, 20-50 gramov denne rozlozenych do niekolkych daviek vyriesi najhorsie.
Brat cisty cukor je len v krize potrebne, ked zjes maly kustik chleba niekolkokrat denne(celozrnny), udrzi ti to rovnomernu hladinu cukru v krvi a nebudes mat tie zachvaty doslova "zravosti na cukor", co sa niekde nazyva aj syndrom X.
Inac telo sa da oklamat ciastocne na tu sladku chut pouzitim stevie. To vsak neodstrani slabost sposobenu nizkou hladinou cukru v krvi, len zazenie tu ziadostivost po sladkom.
certulinka, na napuchanie v tom veku(to aj ja vsakze poznam) je treba vela antioxidantov, spat s nohami podlozenymi aspon 20 cm vyssie, ako ostatok tela a cast z toho odpuchne. To je zialbohu zalezitost oslabenych bunecnych stien, kde pomozu len antioxidanty(vitamin C E, vytazky z hroznovych semien, zeleneho caju, escin, ..., a tiez skupina antioxidantov zvanych bioflavonoidy(rutin, hesperidin...)podobne ako pri cievach. Samozrejme jej odporucam brat lecitin na cistenie ciev a enzymi na celkove cistenie tela. Cistejsie telo zadrziava aj menej vody.
Opuchliny(edemy) mozu byt aj z roznych inych dovodov(srdce, ladviny...) ale typujem, ze to je vek a uvolnene bunecne steny(ochabnute) ktore treba spruznit. Uz Linus paulin davno tvrdil, ze od kolagenu(pruzne vaziva) zavisi stav vsetkych buniek a z nich zostavenych organov.
A odporucal velke davky vitaminu C(3+ gramy) a vitaminu E(400IU) plus aminokyseliny ako arginin, ornitin , cystein, niekolko gramov z kazdeho.
Vekom nase telo vytvara menej kyselin a enzymov a tieto nevieme z jedla v dostatocnom mnozstve vytazit a nasleduje degradacia tela, najprv strata pruznosti, potom postupne scvrkavanie sa,osteoporoza, vysychanie klbov, ked telo sa snazi nedostatok zivin(zhorsene travenie) nahradzat zo svojich zasob.
Ahoj RNG, zo swansonu si idem objednat zopar veci, no bojim sa kontraindikacii. Chcem zacat brat saw palmetto (proti padaniu vlasov), pupalkovy olej (kolko ho treba?) kvoli cyklu, Wild Yam (tiez kvoli cyklu), fenugreek na "rast" prs a Multi omega 3-6-9.
Ked by som toto vsetko brala kazdy den, nezareaguje to nejak zle v tele? Dakujem.
Prosim RNG
este ku tomu cukru
Glukopur nie je zdravsi ako ostat.cukry ?Preco?
Niekde som citala ze trstinovy tmavy je tmavy len preto ze nie je dostatocne ocisteny ? Je to pravda?
Ktory je podla VAs najlepsi?
DAKUJEM VAM VOPRED ZA ODPOVED
Dobry vecer RNG
toho oleja som si davala 1PL vzdy po oreg.oleji, citricidale.AJ dnes hned po jedle celu lyzicu
NIkdy som ho nevynechala iba vtedy ked som mala hnacku-asi 1alebo 2x.Inak som vsetko dodrziavala
Cukru som zjedla 1PL
Pecen, ktora nie je schopna vyrobit dost cukrov z bielkovin(gluconeogeneza),aky ma dopad na telo,nemavam preto tie hrozne chute na sladke??
Preto si ich telo pyta?
Na zaciatku diety to bolo v pohode ale poslednych par dni chut na sladke bola priserna...
DAKUJEM VAM VOPRED ZA ODPOVED
zdravím Vás RNG,ako sa vám darí?..dávno som tu nebola a teším sa,že ste nám stále "verný"..chcem vás poprosiť vyše 60 ročná pani má problém s dolnými končatinami..má rozsiahle krčove žily a nohy má od členkov až po kolená celoživotne zhrubnuté,teraz v poslednom čase jej opúchajú obe končatiny v oblasti prstov(nárt)..pred 3 mesiacmi mala úraz členka..bola na RTG vraj to má dobre zrastené,myslela,že jej to opúcha dôsledkom úrazu,ale začala opúchať aj druhá končatina..ďakujem
Flora je natierka VYROBENA(klucove slovo) z nenasytenych rastlinnych tukov(nikde nie je naznacene, ze by sa jednalo o panenske a samozrejme iste nie su v priemyselnom vyrobku).
Takze rada lekara je pomylena. Prave poskodene rastlinne tuky(prehriate, stabilizovane hydrogenizovane) vytvaraju dlhe polymerove molekuly, ktore sa v tele ukladaju a telo ich nevie poriadne pouzit ani odburat(podkozne tukove vazivo, trupovy tuk a v tomto pripade dokonca tumory!!!)
Takze aj maslo je lepsie, ako taketo poskodene tuky a tukove "plasticke latky". Inac na znizenie zleho cholesterolu a triglyceridov v krvi je velmi ucinny vytazok z listov cukrovej trstiny Policosanol a to v celkom malickych davkach , od 10 do 40 mg denne.
Kazdy, co ma problemy s travenim(lepka, mliecne alergie a ine) by mal brat samozrejme enzymi na cistenie tela, v tomto pripade rozhodne na odburavsanie tuku a tukovych utvarov vseobecne. Lepsiew sa odburavaju utvary zlozene z prirodzenych tukov, ale aj tie poskodene tuky priemyslom sa daju nakoniec rozpustit, hoci je to vacsi problem
RNG, dakujem za odpovede. Pekny den prajem.