Otázky na RNG

RNG

mocca, svet je velky a Slovensko je len 0.1% sveta, nie vsetko mozes na Slovensku najst.
Ja si dnes objednavam doplnky z celeho sveta cez internet, vcitane z mnohych spolocnosti tu, v USA. Predsa nemozem ocakavat, ze kazdy obchod bude mat statisice tovarov z celeho sveta.Takze som nuteny si najst na internete cez www.google.com vyrabcu alebo predajcu co ziadane vyrobky ponuka.

RNG

Inac neviem nic o ziadnom "RNG protokole".
Jedine, cim som defakto prispel ja osobne do doplnkarstva, je cukrovo-kokosova zmes s trochou citricidalu na hojenie ran a hnisavych podkoznych infekcii,ktoru som si vyvinul na zaklade rady dr Juliana Whittakera, ktory radil davat na zle hojace sa rany praskovy cukor, lebo v historii sa daval med tisice rokov a cukor pracuje dost podobne a je sterilny a konzervujuci=mumifikuje mikroby).
Ostatne je vsetko z roznych medickych literatur.
A prakticky navod na miestnu iontoforezu striebra na lokalne potlacenie mikrobialnych cinnosti, to som si tiez vyvinul sam na zaklade spravy, ze sa lekarom podarilo potlacit antibioticky odolnu streptokokovu infekciu(tzv masozravy streptokok, ktory sa siri rychlostou az 2 cm za hodinu a pomohla dosial len okamzita amputacia)iontoforezou striebra zo specialnej striebornej mriezky, ktoru vlozili rovno do ran a zapojili na nizkonapatovy prud.Ako fyzik a elektorikar/elektrochemik som to zo zvedavosti vyskusal a pracovalo to aj na ine nakazy vyborne, od hnisavych vyraziek az po nakazy pod zubami.

RNG

Anne, nie kazdy znasame ananas. To nie je len ten bromelain, co obsahuje ale aj cukry a rozne ine latky. Ak ho chces jest napriek tomu, ber ho spolu s niecim inym.
Su ludia, co su dokonca nan alergicki....
Ja som bol kedysi mierne ale kedze som ho napriek tomu neprestal jest, nejak si telo zvyklo(desenzitizacia) za roky.

Pravidelne branie kyselin, enzymov a extra vlaknin a probiotik ti dufam zmierni alergie,
zialbohu na celiakiu pomaha zatial len uplne sa vyhybat vsetkemu, co obsahuje lepku.
Aj celkom malicko lepky moze ulepit na dlhy cas creva a sposobit potravinove alergie aj na jedla, ktore by tie iste ciste creva vedeli spracovat.

RNG

mocca, MINERALY a vitaminy
Pozri na zlozenie spomenuteho
-odkaz odstránený-
Ine zlozenia a ine formy velmi nepracuju.
Kost sa sklada z mnozstva mineralov v urcitom presnom pomere, kazde z nich v tele potrebujeme na budovanie kosti v tom istom case. A forma, na co su viazane-od toho zavisi absorbcia=vstrebanie, ci sa to vobec do tela dostane alebo vyhodi von.
Co to ma spolocne s tetaniou?
Kosti su nasa zasobaren mineralov, odkial si telo odburava podla potreby. A vyssia hladina v krvi, ci uz z kosti alebo z doplnkov znamena ze tetania nie je.
Tetania nie je choroba, ale len nedostatok mineralov v nervoch na vedenia nervovych signalov.Skor by sme to mohli nazvat "podvyzivenie na mineraly" .

mirka 23

Mocca, sranduješ...
Si vygoogli Bonne esentials od Swansonu, čo obsahuju, a budeš vedieť, čo potrebuješ. Inak každý aj zdravý človek by mal brať zinok, selen, probiotika, Vit. E C, Jod, enzymy, vlakninu... Takže vapnik a B6 je dosť malo.

Anne

Zdravim RNG, otázočku mám na Vás...

S každym hlavným jedlom beriem 1 g Betainu HCl + enzymy nalačno na čistenie...

Zakazdym, ked zjem zopar kúskov cerstveho ananasu, ma dost zacne palit v zaludku... niekedy to palenie citim az za lopatkami...

Btw mám celiakiu, plesne, potr. intolerancie a rozhodené trávenie...

Inak za chvilku nabieham na Váš "RNG protokol", SWS uz dosiel z US, este cakam na Puritan a nejake veci z UK...

Dakujem za vsetko.
Anne

mocca

RNG dakujem za odpoved, ja by som najprv skusila brat nejake vitaminy na tetaniu.a ake vsetky vitaminy by som mala brat?ja beriem magne B6 a vapnik.

RNG

Dragonfly, ja odporucam intenzivnu davku serrapeptazy 3x30-40 tisic kazdodenne. Serrapeptaza sice riedi krv, ale neznizuje hemoglobin. Riedenie je vlastne len znizovanie lepkavosti krvnych platniciek, nie ich poctu a uz vobec nie poctu cervenych ci bielych krviniek.
Malo hemoglobinu moze byt aj zo zhorseneho travenia a absorbcie. To zapricinuje ale aj ine problemy, od zamorenia tela az po nizku imunitu a urychlene starnutie(=nedostatocna regeneracia)
Travenie si treba napravit(kyseliny, enzymi vlakniny probiotika) lebo vsetko, co ma clovek dostat z potravin normalne z jedla sa neda doplnit branim doplnkov.

mirka 23

Dragonfly, nič take som nespozorovala. A keby aj nahodou, tak rozomlete ľanove semienka určite pomôžu. Ak to nebudeš vedieť zohnať tak sa mi ozvi na mail.